Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם יכולים לקחת את זה קשה ואתם יכולים לרדת נמוך אבל אין מה לעשות זאת שרשרת המזון בכביש.

ועוד פעם זה לא מהתנשאות פשוט ככה זה.

זה כמו שתראה אופנוע חצי כוח שם פול גז ומנסה לעקוף כמו נכה- או שתראה CBR-1000RR נותן פול גז ותבין מה זה כלי, ומה זאת לחיצה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ברור שאתה לא יכול להשוות מאזדה 3 לבמוו Z4 ,אבל לא לכולם יש כסף לZ4 !

לכן אנשים מנסים לנצל את הטוב ביותר ממה שיש!

זה שמאזדה 3\קורולות\לאנסרים לוחצים זה לא רק בגלל שהם מתלהבים ,זה בגלל שזה הרכב שיש ואין מה לעשות ,לא כולם נולדו למשפחה עשירה(לא שאני אומר שאתה כן ,שלא תבין לא נכון),וכן מדי פעם ללחוץ עם הרכב זה כיף ,לא משנה איזה רכב יש לך , וגם אני צוחק לפעמים שאני רואה מאזדה 3 או לאנסר לוחצת ,למרות שאני במצב קצת יותר טוב אם קורולה רובוטית,אבל עדין זה מה שיש ונהנים מזה!(וכן גם אני מהלוחצים עם ה1600 שמושכים עד 5 אלף סל"ד :) )

פורסם

COMMANDER

אני ממש לא נוהג לעשות את זה, אבל לא אמרתי כלום אל אף אחד מחברי הפורום ולא יצאתי מהנחות, אבל בגלל שאתה כל כך חכם אני רוצה לציין שאת הרכב קניתי בכסף שלי עד השקל האחרון ולא ביקשתי אף לא אגורה מהורי (טוב נו חוץ מ5 שקל שאבא שלי "תרם" בתשלום העברת הבעלות) וגם לא לקחתי הלוואה מהבנק, את הטיפולים והדלק אני משלם בכספי שאני מרויח ביושר, ואני די בטוח ש"בגיל הצעיר שלי" השגתי בחיים לא פחות ממך. מצטער אם זה היה מעליב, אבל אני לא מוכן לתת לאף אחד להניח "דעות" על מקור ההכנסה שלי ו\או ההישגים בחיים שלי.

אכן נסחפתי ביומרה - קבל התנצלותי. זכור רק כי האצות ובלימות מיותרות רק יגדילו את חשבון הדלק והמוסך שלך.

להאיץ רק בשביל לשמוע את צליל המנוע - יש סטיות גרועות מזה.

פורסם
יש אנשים שאוהבים להסניף דבק או בנזין ואני אוהב להקשיב לסאונד הזה

הרכב הוא Mazda Lantis 323F 1.8

אולי הסנפת דבק זה לא רעיון כל-כך רע after all ...

:lol:

פורסם
אתם יכולים לקחת את זה קשה ואתם יכולים לרדת נמוך אבל אין מה לעשות זאת שרשרת המזון בכביש.

ועוד פעם זה לא מהתנשאות פשוט ככה זה.

זה כמו שתראה אופנוע חצי כוח שם פול גז ומנסה לעקוף כמו נכה- או שתראה CBR-1000RR נותן פול גז ותבין מה זה כלי, ומה זאת לחיצה.

ואתה, משלים עם זה שמעליך בשרשרת המזון נמצא איזה ערס עם סיויק משופצרת בשקל?

Way down the lane away, Living for another day

פורסם
ואתה, משלים עם זה שמעליך בשרשרת המזון נמצא איזה ערס עם סיויק משופצרת בשקל?

קודם כל סיוויק משופצרת בשקל לא מעליי.

אבל כן אין מה לעשות אני גם נותן כבוד בכביש למי שצריך...:mm_wink:

שלא תחשוב שאני מטיל טרור על הנהגים האחרים בכביש, קח הכל ברוח טובה.

כולנו פה מאותו סיבה.

פורסם
קודם כל סיוויק משופצרת בשקל לא מעליי.

אבל כן אין מה לעשות אני גם נותן כבוד בכביש למי שצריך...:mm_wink:

שלא תחשוב שאני מטיל טרור על הנהגים האחרים בכביש, קח הכל ברוח טובה.

כולנו פה מאותו סיבה.

לתת כבוד למי שצריך? ממתי לבן אדם שיש X6 או אלפא 159 שווה יותר מבן אדם עם פיאסטה? מה זה פה הוליווד?

פורסם

תם הטכס.

לכבוד השבוע החדש, בואו נחליט שאנחנו נותנים כבוד לכולם: גם לזה שנוסע ב-205 מתפרקת וגם להיא עם ה-CLK.

השאלה של פותח השרשור נענתה והדיון שהתפתח מסביב לה אינו מוסיף לרזומה של איש מהמשתתפים בו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...