Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אולי זה ישמע מטומטם אבל אני לא רוצה סתם לחפש צרות ולכן אני שואל (גם עם החוקים במדינה שלנו עדיף לשאול ולהיראות מטומטם מאשר לא לשאול ולקבל קנס\הורדה על רכב שכולו מקורי).

אני נוראה "חולה" על הסאונד שהרכב שלי עושה כשהוא מגיע לסל"ד של 3.5K ומעלה (לא בקטע של פוזה או משהוא כזה, יש אנשים שאוהבים להסניף דבק או בנזין ואני אוהב להקשיב לסאונד הזה). אני אציין פה שהרכב הוא מקורי כמו שיצא מהמפעל. על מנת להגיע לטווח הסלד הזה אני צריך ללחוץ על דוושת הגז עד הסוף (גיר אוטומטי) דבר שגורם לנסיעה "אגרסיביטית\ספורטיבית". דבר זה גורם כמובן להאצה מהירה יותר (לא שהאוטו שלי מאיץ מ0-100 ב4 שניות, אולי יותר לכיוון של 10-12 שניות). עכשיו מבחינה חוקית, בהנחה שאני עושה את זה על כביש פנוי\כמאט פנוי עם מינימום סכנה לי ולנהגים אחרים ולא עובר את המהירות המותרת באותו חלק של הכביש, ושוטר שיעמוד בסוף אותו חלק של הכביש יחליט לעצור אותי, האם תיהיה לו סיבה לרשום לי דוח\לתת הורדה או כל דבר אחר?

תודה רבה מראש,

שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים ונסיעה רגוע!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברמת העיקרון - לא.

אבל אם הוא יראה אותך מאיץ-מאט-מאיץ-מאט, הוא יכול לתת לך דו"ח על נהיגה בקלות ראש (סעיף מאוד ליברלי...)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

על איזה רכב מדובר?

לדעתי חוץ מלהראות דביל אין שום סכנה מבחינת החוק כל עוד הרכב מקורי.

תמיד משעשע אותי לראות משפחטומתית קורעת את המנוע ומאיצה בזריזות של איילה חולת אפילפסיה.

נ.ב

נהיגה בקלות ראש הוא באמת סעיף שובב, הכל תלוי במצב הרוח של איש החוק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
על איזה רכב מדובר?

לדעתי חוץ מלהראות דביל אין שום סכנה מבחינת החוק כל עוד הרכב מקורי.

תמיד משעשע אותי לראות משפחטומתית קורעת את המנוע ומאיצה בזריזות של איילה חולת אפילפסיה.

:roflmao: אין ספק שזה אחד הדברים היותר מצחיקים על הכביש.

פורסם

דבילים יש מספיק בכביש, אבל כל אחד ודעתו.

הרכב הוא Mazda Lantis 323F 1.8

לגבי נהיגה בקלות ראש, זה רק קנס או גם נקודות?

פורסם

איזה צליל המנוע הזה יכול לעשות ב3.5 אלף סל"ד?!?

כולה 1.8 אטמוספרית מקורית... מילא היית אומר ששינית משהו ביניקה, פילטר, מצערת אז הייתי מאמין שאולי היית מקבל איזשהוא צליל.

בהצלחה לקרוע את המנוע, רק תזכור שכשאתה נוהג ככה, המרווחי טיפולים מתקצרים, ואני אומר את זה לטובתך!

כי אתה תשבית מנוע מהר מאוד ככה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אני לא חושב שזה קשור ספציפית למנוע הזה (שהוא כמו שציינת מנוע רגיל בלי שום שיפורים) אלה עצם העובדה שה 12 שניות האלה של נסיע נותנות לי שלווה והנאה, כמו יוגה עם תרצה. ברור שכיום יש מכוניות שנשמעות הרבה יותר טוב.

לגבי העצה שלך, תודה רבה, אקח לתשומת ליבי.

פורסם

סיפור אמיתי שקרה לי לפני כשבוע עם הB4:

3 וחצי בלילה מרכז הכרמל בחיפה הכביש ריק ואני לוחץ על הדוושה ומאיץ במהירות עד המהירות החוקית. עד כאן לדעתי שום דבר שהוא לא חוקי.

לאחר כמה דקות חזרתי בנתיב הנגדי ושם עמדו 2 ניידות שעוצרות רכבים לבדיקה שגרתית. השוטר ניגש אליי עצבני ואומר לי "אתה זה שעשית רעש? אני יכול לתת לך עכשיו דוח על רעש". עכשיו הרכב מקורי שום שיפורים כאלה ואחרים בסה"כ עליתי לכמה שניות ל5K סל"ד. הסברתי לו שהאצתי למהירות החוקית ואין שום חוק שאוסר זאת, ושהרכב מקורי. הוא אמר שהוא תכף יאיץ לי את הרישיון ושאני אתחיל לנסוע באוטובוסים וביקש שאלחץ על הגז בסרק. לחצתי והוא ביקש שאעלה בסל"ד ובסוף אמר "טוב, אין לך הרבה רעש אבל פעם הבאה תיסע יותר בשקט". :lol:

מסכנה: בלילה סע לאט, שלא תקבל דוח על רעש!

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
דבילים יש מספיק בכביש, אבל כל אחד ודעתו.

הרכב הוא Mazda Lantis 323F 1.8

לגבי נהיגה בקלות ראש, זה רק קנס או גם נקודות?

אל תעלב, אני לא קורה לך ספציפית דביל, אבל משפחטומתיות (גם ה323 f) לא נועדה להאיץ כמו איביזה או לגרגר כמו אלפא.

מהצד ה נשמע/נראה מצחיק, גם בקליאו 172 לא אהבתי לצאת חזק ברמזורים בגלל כל הטררם שהתלווה לעסק.

בנוגע לקלות ראש, לדעתי זה גם וגם ולרוב גם משפט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

djyakini

תודה אקח לתשומת ליבי

COMMANDER

אני ממש לא נוהג לעשות את זה, אבל לא אמרתי כלום אל אף אחד מחברי הפורום ולא יצאתי מהנחות, אבל בגלל שאתה כל כך חכם אני רוצה לציין שאת הרכב קניתי בכסף שלי עד השקל האחרון ולא ביקשתי אף לא אגורה מהורי (טוב נו חוץ מ5 שקל שאבא שלי "תרם" בתשלום העברת הבעלות) וגם לא לקחתי הלוואה מהבנק, את הטיפולים והדלק אני משלם בכספי שאני מרויח ביושר, ואני די בטוח ש"בגיל הצעיר שלי" השגתי בחיים לא פחות ממך. מצטער אם זה היה מעליב, אבל אני לא מוכן לתת לאף אחד להניח "דעות" על מקור ההכנסה שלי ו\או ההישגים בחיים שלי.

ExoduS

לא חשבתי שקראת לי דביל, גם אותי לפעמים זה מצחיק לראות ילדים ש"מאיצים" ברכב המשפחתי של הוריהם. בכל מקרה אקח את זה לתשומת ליבי.

לגבי הסעיף של נהיגה בקלות ראש, לא ידעתי שכך הדבר, אם אקח אשתדל להימנע מזה, גם עקב היותי נהג חדש והרישיון יותר חשוב לי (בכל זאת הוצאתי אותו בגיל מאוחר יחסית ולא מוכן להסתכן בלאבד אותו).

פורסם
סיפור אמיתי שקרה לי לפני כשבוע עם הB4:

3 וחצי בלילה מרכז הכרמל בחיפה הכביש ריק ואני לוחץ על הדוושה ומאיץ במהירות עד המהירות החוקית. עד כאן לדעתי שום דבר שהוא לא חוקי.

לאחר כמה דקות חזרתי בנתיב הנגדי ושם עמדו 2 ניידות שעוצרות רכבים לבדיקה שגרתית. השוטר ניגש אליי עצבני ואומר לי "אתה זה שעשית רעש? אני יכול לתת לך עכשיו דוח על רעש". עכשיו הרכב מקורי שום שיפורים כאלה ואחרים בסה"כ עליתי לכמה שניות ל5K סל"ד. הסברתי לו שהאצתי למהירות החוקית ואין שום חוק שאוסר זאת, ושהרכב מקורי. הוא אמר שהוא תכף יאיץ לי את הרישיון ושאני אתחיל לנסוע באוטובוסים וביקש שאלחץ על הגז בסרק. לחצתי והוא ביקש שאעלה בסל"ד ובסוף אמר "טוב, אין לך הרבה רעש אבל פעם הבאה תיסע יותר בשקט".

מסכנה: בלילה סע לאט, שלא תקבל דוח על רעש!

מנוע בוקסר בסל"ד גבוה=אחלה צליל שבעולם!

פורסם

קודם כל 3.5K סל"ד זה רגיל לחלוטין וממש לא נחשב מרעיש או לחיצה.

בכל מקרה לא משנה על מה אתה נוהג ומה החוק אומר, תמיד תסתכל מסביב שאין ניידת אם אתה רוצה ללחוץ, שוטרים משועממים רק מחכים להזדמנות שמישהו כזה ייפול להם לידיים.

פורסם

עד למשפחטומטיות. אני נוהג בקורולה 99 , ועם כל הכבוד, מבחינת האצה וכח, בימים הטובים שלה היא פותחת את רוב המכוניות שלכם. אני פשוט לא סובל שמשווים שטויות שעושים עם משפחטותמטית. אני שאני מאיץ עד הסוף זה בדרך כלל לרעש (מכור לזה כמו פותח האשכול) או לפעמים קצת לפוזה(כשאין כלום בכביש ואני מדגיש את הכלום). מפה ושם לומר שזה פדיחה לראות משפחטומטית ככה...שמעו חברים, אתם קצת הזויים. ואני רק בן 19, זו הדעה שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...