Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מזה מספר ימים יש לי ריח של גומי שרוף באזור מתחת למכסה מנוע (אני לא מצליח בדיוק למצוא מהיכן),

שמתגבר ככל שנוסעים יותר זמן.

הייתי במוסך ואמרו לי שזה שקית ניילון שנדבקה למנוע והיא נשרפת אבל אני לא רואה אותה או סימני שריפה שלה,

אשמח לקבל עצות... לפני שמשהו רציני יקרה שם....

תודה.

פורסם
שלום,

מזה מספר ימים יש לי ריח של גומי שרוף באזור מתחת למכסה מנוע (אני לא מצליח בדיוק למצוא מהיכן),

שמתגבר ככל שנוסעים יותר זמן.

הייתי במוסך ואמרו לי שזה שקית ניילון שנדבקה למנוע והיא נשרפת אבל אני לא רואה אותה או סימני שריפה שלה,

אשמח לקבל עצות... לפני שמשהו רציני יקרה שם....

תודה.

חכה שהשקית תשרף לגמרי ואז הריח יעלם.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

1. שקית לרוב נדבקת לאגזוז שרץ לכל אורך תחתית הרכב לכן לא תראה אותו מהמנוע. כמו שאמרו המתן כמה ימים, השקית תישרף והריח אמור להעלם.

2. על אף שהיית במוסך בדוק את הקונקטורים של פנסי החזית. עם השנים יש להם נטייה להתרופף, ליצור מגע לקוי וכתוצאה מכך להתחמם עד כדי המסה, מה שיוצר ריח של פלסטיק חרוך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...