Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק אני חושב שנהג האיבו (עם כל הכבוד הרב לשליטה) קצת טיפש?

מספיק שיתפוצץ צמיג והוא משבית את האיבו היפה על העמוד העלוב ההוא.

הסיכוי הרבה יותר גבוה שיתפוצץ צמיג לדודו האינסטלטור מבני ברק שהחליף צמיגים פעם אחרונה לפני 8 שנים בטויוטה היילקס שלו(ויסלחו לי כל הדודוים שהם במקרה גם אינסטלטורים ונוסעים על היילקס).

אתה יכול להיות בטוח שהאיבו הזאת מתוחזקת הרבה יותר טוב מאשר רוב הרכבים שמסתובבים לנו בכבישים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין ספק שהכתבה לא מקצועית, אך הח׳ברה שמבצעים מרוצים בכבישים עירוניים ציבוריים, הם זבלים בני זבלים שלא מתחשבים באף אחד ובטוחים שאין חסינים מהכל, ויש כל כך הרבה תרחישים לא מופרכים שיכולים לקרות.

אני מבקש ממך לשמור על הפה שלך, העלבת אותי אישית..

פורסם
ב30 קמ"ש שהאיוו נסעה שם במקרה הכי גרוע יהיה קצת נזק לאוטו. אני כבעלים של רכב אחליט בישבילי אם לסכן את הרכב שלי או לא כל עוד אני עושה את זה במקום שומם אדם כמו זה שהאיוו נסעה שם. יש לי רק דבר אחד להגיד לכתבים חסרי החיים האלה בכתבה ואני פחות או יותר מצטט חבר אחר: ביי ביי ערוץ 10!:fist:

גנה הוא לא נסע שם 30 קמ"ש...

פורסם

מגיע לך כל סוג של עלבון, אני רק מתפלל לאלהים שלא תעיף אותי יום אחד כשאחזור ממשמרת לילה לפנות בוקר, באיזה כביש עירוני שתחשוב שהוא ריק.

פורסם

נדמה לי שאתה לא מבין שכביש ציבורי כשמו כן הוא, לא משנה אם זה גהה ב-9 בבוקר או כביש 8965 בארבע בבוקר, כל עוד הוא ציבורי, אסור, ומסוכן להתחרות בו. אתה לא יודע מתי רכב יגיע, ולפני שאתה מסכן אותך, אתה מסכן חיים של אחרים.

בשביל תחרויות אפשר לסגור מתחמים, מסלולים, ואפילו כבישים ציבוריים רחמנא ליצלן באישור המשטרה, בטח ובטח ביום שאחרי יישום חוק הספורט המוטורי.

זה יקח אמנם עוד זמן, נכון, אבל ההתאפקות שלנו שווה את הדימוי הציבורי שלנו.

הבוז לך.

פורסם

תגידו רק אני שמתי לב לזה שהיה שם מירוץ של סופר לנסר נגד מגנום , הרי כולם יודעים שזה רכבי ספורט לכל דבר.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מגיע לך כל סוג של עלבון, אני רק מתפלל לאלהים שלא תעיף אותי יום אחד כשאחזור ממשמרת לילה לפנות בוקר, באיזה כביש עירוני שתחשוב שהוא ריק.

חבל שאתה סתם מדבר שטויות, אין לך מושג מי אני או איפה כל הסיפור (שאגב היה לפני 4 שנים) קרה.

מדובר בכביש שירות של עסק מסויים, אני חושב שבזמנו אפילו בדקנו את הסיפור וגילינו שהכביש הינו פרטי ולא ציבורי..

אז תחסוך ממני את התגובה המיותרת שלך.

פורסם
חבל שאתה סתם מדבר שטויות, אין לך מושג מי אני או איפה כל הסיפור (שאגב היה לפני 4 שנים) קרה.

מדובר בכביש שירות של עסק מסויים, אני חושב שבזמנו אפילו בדקנו את הסיפור וגילינו שהכביש הינו פרטי ולא ציבורי..

אז תחסוך ממני את התגובה המיותרת שלך.

הא? תקרא שוב את תגובותי, הפניתי את דברי לחברה שעושים את המרוצים בכבישים ציבורים, יותר ברור ממה שכתבתי לא יכול להיות. :roll:

• תוכן חדש...