Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה מהצפוניים או מי שסתם מטייל הרבה באיזור הכינרת.

אני צריך המלצה למסעדה נחמדה (רצוי עם מגוון אוכל די רחב) שפתוחה בשישי בערב באיזור טבריה, כנרת.

מהניסיון שלי טבריה בערב שישי זה כמו עיר רפאים אז אשמח לטיפים.

תודה :-)

• אחראי פורום
פורסם

צל תמר באשדות יעקב.

מושבוצ (יותר בשרית וכן, זה השם) במושב רמות.

טיפה יותר רחוק (כמה דקות מצומת גולני) - נימר. מזרחית כמו מהספר, מאוד טעים ומגוון.

חוץ מעוד מקום-שניים שבטח פיספסתי, כל האיזור באמת בתרדמת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם סינית אז מסעדת הבית מול חוף הלידו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נכון ללפני כמה חודשים, ה"בית" התפגרה.

אם כבר שלחו אותך לצומת גולני, אז בכיוון אחר במצפן תגיע לראש פינה, ושם תמצא מבחר גדול של מסעדות.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

צל תמר מומלצת מאוד -אנטריקוט מעולה

מרינדו בכביש המזרחי של הכנרת גם טובה מאוד

עם עלים לראש פינה- ללא ספק ארבורגר

קבלו כולכם הזהרה ממסעדה שמשפחתי ואני נפלנו בה קשות בשבת: איסקנדר ליד קיבוץ גדות- הכי גרועה שאכלתי בחיים שלי ולוקחת מחירים כמו של גורמה (אל תאמינו לדברים הטובים שכתובים עלייה באתרי הביקורת)

יש גם דיבור טוב באזור (לא ניסיתי- בתוכנית) על מסעדת השף בליבנים

אורן

פורסם

תודה רבה על ההמלצות.

כל מקום שהוא עד חצי שעה נסיעה מאיזור טבריה זה זורם.

המסעדה בליבנים לפי האתר שלהם סגורה בשבת.

אשמח לעוד המלצות - בעיקרון עדיף שתגיש חוץ מבשרים עוד דברים, אני סבבה עם בשר - היא רוצה אלטרנטיבות :oops:

פורסם
קבלו כולכם הזהרה ממסעדה שמשפחתי ואני נפלנו בה קשות בשבת: איסקנדר ליד קיבוץ גדות- הכי גרועה שאכלתי בחיים שלי ולוקחת מחירים כמו של גורמה (אל תאמינו לדברים הטובים שכתובים עלייה באתרי הביקורת)

הרשה לי לחלוק עליך. בחורף שעבר עצרתי שם לארוחת צהריים לאחר שירדתי מהחרמון. לא נפלתי מהרגליים, אבל בהחלט לא היה רע. חוץ מזה, המיקום של המסעדה הזאת מעולה ובסה"כ היה נחמד מאוד.

או שאתה נפלת על יום רע שלהם או שאני נפלתי על יום טוב.

בכל אופן, מצטרף להמלצה על צל תמר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נכון ללפני כמה חודשים, ה"בית" התפגרה.

אם כבר שלחו אותך לצומת גולני, אז בכיוון אחר במצפן תגיע לראש פינה, ושם תמצא מבחר גדול של מסעדות.

בראש פינה תמצא המון מסעדות פתוחות בשישי בערב.

אם תצטרך הכוונה או כל דבר אחר צור איתי קשר, אני גר כאן ומכיר כל מסעדה.

תהנה!

• תוכן חדש...