Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות וולוו S90 משנת יצור 1998

נפח מנוע 3000

אשמח לשמוע דעות , לגבי אמינות ובכלל על הרכב

תודה רבה

אלון

בעלים של 2 שבדיות - אחת מהן אשה .השנייה וולוו 940

פורסם
שלום

אני מעוניין לקנות וולוו S90 משנת יצור 1998

נפח מנוע 3000

אשמח לשמוע דעות , לגבי אמינות ובכלל על הרכב

תודה רבה

אלון

אוי, כמה שאני אוהב את הרכב הזה!! היה בבעלות המשפחה לפני כעשור וחצי (באירופה). מכונית לעילא ולעילא! אחי טוען שה-S90 היא הוולבו האמיתית האחרונה שיוצרה, והוא קנה את כול הדגמים; סדאנים (S90 ו-S60), סטיישן (V-70) וכבישטח (XC90 וXC70).

באשר לאמינות, היא הייתה אמינה אבל זה היה לפני הרבה זמן. קשה לדעת איך שרדה את התקופה. בשל מיעוט אקזמפלרים בארץ, הייתי מציע לך להיוועץ בפורומים בחו"ל.

בהצלחה!

פורסם

אני חייב להוסיף את הסיבה להיותה הוולבו האחרונה - היא היתה האחרונה בעלת מנוע אורכי והנעה אחורית אמיתי (לא AWD). אם היא שמורה - מעניין. אם היא מרופטת, היא לא שווה גרוש.

פורסם

הוולוו הילידה שמדברת אלי היום היא V70 דגם שנת 2002 T5 בסכום לא גדול הופכת לסטיישן הכי חזקה בארץ.

בנוסף לפינוקים ואיבזור שלה אוטו מדהים. למרות שלא סובל הזנחה, והסלון רגיש מאד לשמש הישראלית.

חוץ מזה תחזוקה שותפת בחומרים איכותיים והרכב בובה.

פורסם
הוולוו הילידה שמדברת אלי היום היא V70 דגם שנת 2002 T5 בסכום לא גדול הופכת לסטיישן הכי חזקה בארץ.

בנוסף לפינוקים ואיבזור שלה אוטו מדהים. למרות שלא סובל הזנחה, והסלון רגיש מאד לשמש הישראלית.

חוץ מזה תחזוקה שותפת בחומרים איכותיים והרכב בובה.

חולק עליך!! תחפש בהסטורית ההודעות שלי (לפני כשנתיים וחצי). ניסיתי להיפטר מV70, מנוע T5 עם הספק מרשים של 250 כ"ס. הרכב נקנה בראשית 2001, בכמעט 400,000 ש"ח (ארבע (!!) מאות אלף), נסע רק 150K ק"מ, כאשר רוב רובם היו ממבשרת ליהוד, בנהיגה רגועה מאוד (קרוז קונטרול על 100 קמ"ש).

הרכב היה מלא תקלות כרימון! תיבת הילוכים, מחשבים, חיישנים למיניהם.. הושקעו בו עשרות אלפי שקלים בטרם המכירה, ועל אף היות המכונית יד ראשונה, מטופלת רק במורשה, מיושרת קו וללא שריטה, אף אחד לא רצה להתקרב לרכב.

בסופו של דבר מכרתי אותו ב-50K ש"ח, כאשר המחירון עמד על 90K!

הרכב בובה? לא ממש!

פורסם

אולי, אבל ממכר חבל על הזמן לצערי הדעות לא רק חלוקות אלה גם משתנות בין אלה שסבלו מהרכב לאלה שזוכרים אותו באהבה. אין עוד נסיע כזאת, הרכב נוסע נהדר ונוח יחסית עם מלא איבזור, טוב צודק רק כשהוא בריאה

פורסם

יהודים יקרים , אלופיי

אנא ,שאלתי על וולוו S90 , אל נא תערבבו דגמים אחרים

בבקשה תתייחסו לנושא לגופו . ותענו ככול יכולתכם על וולוו S90

תודה ושבת שלום

אלון

בעלים של 2 שבדיות - אחת מהן אשה .השנייה וולוו 940

• תוכן חדש...