Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פחח איזה מרד אזרחי,כולכם רק יודעים לדבר מאחורי המקלדת.

ולאחר שהבנתי ששום מרד לא אפשרי עם אנשים שכל היום חושבים שהם יקלידו במקלדת את מה שרע להם ולא ייצאו להפגין כי הם יחשבו לעצמם שיהיו פראיירים אחרים שיעשו זאת הגעתי למסקנה אחת.

פשוט תתחילו לציית לחוקים.

בואו נזרוק את כל הרכבים שלנו לפח ונקנה רכבים עם מנוע 1000 סמ"ק(במצב כזה ייצא חוק שאסור לייבא מכוניות עם מנוע חלש לארץ ישראל כי זה יוצר פקקים ומי שירכוש רכב כזה ישלם קנס 1000 שקל על האטת המהירות בכבישים,סמכו עליי אם נציית לחוקים זה מה שיקרה) ונתחיל לנסוע בדיוק כמו שהם רוצים,נראה מה אז ימציאו.

אני כבר אומר תקופה ארוכה שהמחאה הכי טובה היא לעבור לאופניים.

כולכם לא מקשיבים ואוכלים את החרא שמאכילים אותנו.

בהצלחה.

אני גם חושב שזה לא יצליח,למשל אפשר לראות את מחאת המיליון,אחריה כבר לא הושג הישג כזה.לצערי אנחנו נמשיך לאכול את הגזרות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן, אם יעודכן במיקומים שלהן. הבעיה שיפורסמו כלל המיקום, כולל הדחלילים.

לא מבין איך יכולה להיות "הצפה של המערכת" - הרי כל הקטע של המצלמות החדשות שהן אינן דורשות התערבות אדם, לא?

דווקא חשבתי שעכשיו, כשכולם ייתפסו על מהירות לפחות פעם ביום, אפשר יהיה לבטל את מס הכנסה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אל תשכחו שאמורים להיות 1800 עמודים בסופו של התהליך. 600 אמיתיים ו1200 דמה. בקיצור צ'יטה תגרום לכם ליסוע לאט בכל רחבי הארץ. ללא צ'יטה פשוט תחטפו דוחות ללא סוף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כל העסק הזה הזוי! אני יוצא מהבית ב6 וחצי בבוקר לעבודה וישר עולה על 431 לכיוון ת"א' date=' כבר שנה אני עושה את הדרך הזאת ולא זכור לי יום אחד שנסעתי בכביש הזה פחות מ-100 קמ"ש(המהירות המותרת) מה שאומר שבגלל הדיוק של המצלמות החדשות אני כנראה אקבל דו"ח כל יום-יומיים......[/quote']

ממה שאני יודע שהמחוג מראה על 100 קמ"ש, תוריד בערך 5% :p

אצלי המחוג הראה 100, עפ"י הGPS (לא יודע עד כמה הוא אמין) הראה 93+-, של WAZE.

Opel Adam S 2017

פורסם

בואו נזרוק את כל הרכבים שלנו לפח ונקנה רכבים עם מנוע 1000 סמ"ק(במצב כזה ייצא חוק שאסור לייבא מכוניות עם מנוע חלש לארץ ישראל כי זה יוצר פקקים ומי שירכוש רכב כזה ישלם קנס 1000 שקל על האטת המהירות בכבישים,סמכו עליי אם נציית לחוקים זה מה שיקרה) ונתחיל לנסוע בדיוק כמו שהם רוצים,נראה מה אז ימציאו.

את זה כבר עשו עם תקנות המיסוי בשנות השמונים העליזות ואז קיבלנו סיירות, ליאונה, אסקונות ושאר עגלות עם מנועי 1,300 סמ"ק (ותודה ל"קפריס" שהביאו את האלפא סוד, המכונית היחידה מתחת ל1,300 שידעה לזוז), לא עזר.

פיתרון?

יש אחד: רוכשים רכב עם קרוז קונטרול ומשתמשים בו.

אין יותר דוחות.

רוצה לסוע מהר?

הדפס לך לוחית רישוי אדומה עם הכיתוב "מ-1" עליה ותן בגז....:-D

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תוכן חדש...