Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני חברה בפורום משנת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמר זה בכלל לא בנאדם הוא סקריפט

מאז שהפורום עבר לעמוס2 שמר הינו הסקריפט שעליו מבוססים ההודעות הפרטיות

היחיד ש"עזב" זה אילן turbo

:lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה גם את ההוא שלא הפסיק לשבח את האלמרה שלו...שכחתי את השם שלו (או שאולי זו היתה מתיחה בכלל...חח)

פורסם

מזכיר לי את ההוא עם ה205 פוראוור שכל שישי היה מעלה אשכול של שיפצור מלוווה בתמונות.

ובהחלט ימות המשיח עם שמר היו כסוכריה מתוקה מתמוססת בפה.שמר בזמנו הראשון שהעניק לי מעקב בפורום,בתחילת דרכי ובהמשך היה האיש חובב הצרפתיות שבזמנו נעזרתי בפנינות חוכמתו כשחטאתי בתחילת דרכי המוטורית עם צרפתיה מזדקנת.:-D

היו ימים..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
היה גם את ההוא שלא הפסיק לשבח את האלמרה שלו...שכחתי את השם שלו (או שאולי זו היתה מתיחה בכלל...חח)

ירון כוכבי, והאבסורד הוא שהוא לא מתיחה. אני מתגעגע למשתמש עם הניק הכי מקורי שראיתי מעולם : "הפינצטה שתלשה כוכב"

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

פרנקוס באמת תופעת טבע, אני חושב שהוא חולק גנים עם זרזיר8)

מה פרנקוס?

לפני 10 שנים הוא לא היה בגן ילדים?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
עזבי אותנו, מה איתך?

נצא מנקודת הנחה שלא הוספת את המשפט השני ואני שמחה שסוף סוף מישהו מתעניין מה איתי, אני מתה לספר שאני בעלים של אלפא 147 2.0 מהממת ואבא שלי עם ג'ולייטה ומאז הרכישות האחרונות אנחנו משפחה מאושרת מתמיד :-D

פורסם
ירון כוכבי, והאבסורד הוא שהוא לא מתיחה. אני מתגעגע למשתמש עם הניק הכי מקורי שראיתי מעולם : "הפינצטה שתלשה כוכב"

יואו ירון כוכבי, איזה עתיק, בזכותו אני לא סובלת ניסאן.

היו פה מאות דיונים על ניסאן והרוב קטלו אותם, כשהפכתי להיות סוכנת מכירות של טויוטה (5 שנים!) אז באתי עם דעה קדומה על ניסאן רק בזכות הפורום הזה, כמובן שלא הייתי יורדת עליהם בפני הלקוחות אבל הייתי מחפשת את המינוסים שלהם לעומת טויוטה (ולדעתי יש המון כאלה) ומציגה אותם בפני הלקוחות.

בקיצור ירון כוכבי הוא הבן אדם שבזכותו בחיים לא יהיה לי ניסאן

פורסם
אנחנו לא מכריחים אף אחד להישאר...

יואו לפני 8-9 שנים שמעתי אותך אומר את המשפט הזה ומאז מלא אנשים עזבו, אולי עדיף שכן תכריחו אנשים להישאר :-P

• תוכן חדש...