Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני חברה בפורום משנת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעלה את עצמי מהאוב.

מידי פעם קצת קורא פאסיבי ומתעדכן.

פרנקוס באמת תופעת טבע, אני חושב שהוא חולק גנים עם זרזיר8)

מעניין כמה מפה עדיין זוכרים את גרג מאייר...

זרזיר זה ענק, אותו אני זוכרת.

ואתה בפייס שלי אז בניגוד לכל השאר, אותך אני לא יכולה לשכוח :)

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני מהותיקים,רק שהיו לי שמות שונים (RSI,ראלי,VTR)

לא הבאת איתך את קרן-אלפא? :-)

היא גם נעלמה אה?

שמעתי שהיא מכרה את הספרינט שלה, מזל שאת הקעקוע היא לא יכולה להוריד.

פורסם
אנחנו לא מכריחים אף אחד להישאר...

טוב לראות שהגישה "שלכם" לא השתנתה עם השנים.

גם אחרי קרוב לעשור ועם מאות חברים פעילים, אתם עדיין רואים את הפורום כמפגש חראקות בחניה של האיצטדיון.

חבל, היה פה פוטנציאל לדברים מעניינים יותר. אבל העיקר ש"אתם" מרוצים.

פורסם

גם אחרי קרוב לעשור ועם מאות חברים פעילים, אתם עדיין רואים את הפורום כמפגש חראקות בחניה של האיצטדיון.

ההדגשה אצלך, לא אצלי. ובכל זאת, יש סיבה שכתבתי "אנחנו" - כי אני בצוות האדמינים של הפורום הזה כמעט מאז הקמתו, ונראה לי שזה מבהיר לא רע שאכפת לי ממנו ושאני חושב שיש בו הרבה דברים טובים. אז בפשטות וללא רמיזות והעלבות - אם מישהו לא מעוניין להישאר אז חבל, אבל הוא מוזמן ללכת. הרי לא הייתי רוצה לבזבז את זמנו אם הוא לא מרגיש שהוא לומד כאן שום דבר. אני, אגב, עדיין לומד.

נ.ב. עדיין יש פה פוטנציאל לדברים מעניינים, בנוסף לדברים המעניינים שקורים כאן ושאולי נוח לך להתעלם מהם. אם אתה רוצה להרים משהו - אתה מוזמן לפנות אלי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היה מעניין פה פעם, אה?

את ירון כוכבי אני מכיר מוויינט, זה אותו אחד?

האיש והאלמרה.

סוגר גם עשור...:shock:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
היא גם נעלמה אה?

שמעתי שהיא מכרה את הספרינט שלה, מזל שאת הקעקוע היא לא יכולה להוריד.

הרוב נעלמו להם..בני/בנות זוג/ ,ילדים,משכנתא,רילוקיישן וכו' .

מכרה את הספרינט? אחרי שהשקיעה את כל חייה וכספה באוטו הזה? אם ככה,אנשים באמת משתנים...

פורסם

החודש סוגר 4 שנים בפורום.מגיל 17 וחודש אני קורא כאן, ממש חולה הגה 8)

האמת שהגעתי לאתר הזה דרך מקס טיונינג שפעם היה חי תוסס ומבעבע ולאט לאט דעך. שמעתי במקס טיונינג המון המון המון על הפורום הזה אבל תמיד כאב לי לערוק משם ולפתוח פה חשבון. יום אחד דפדפתי במקס טיונינג וראיתי ששום דבר לא השתנה שם,אף אחד לא כתב כלום איזה שבוע ובפורום ההרגשה הכללית היא רקבון. בזמן הזה פתחתי את החשבון פה ולא האמנתי למה שאני רואה.

אמנם לא כתבתי פה הרבה (האמת פחות מ-20 הודעות ב4 שנים) אבל אני נאמן לאתר :lol:

כל הזמן קורא ומחפש נושאים שמעניינים אותי,מחפש להחכים.

הפורום הזה פשוט משהו!

אבירן.

פורסם
37107_443972389555_849049555_4941929_7001475_n.jpg

ככה היתה נראת שנת 2002 :lol:

מצחיק, עם כמה מהאנשים בתמונה הזו ישבתי לבירה שבוע שעבר.

אגב, לדעתי כיום הראלי ששרדו נראות יותר טוב מאשר אז כשהיו חדשות יותר... :)

מכיוון שעשיתי לא מזמן סדר בתמונות : קבלו עוד כמה תמונות מ2002 מהמפגש בר"ג [+ טיול לילי לרכבים שאינם ראלי :)] , לפני ש CF הוקם.

יש כאן את הסקורניסית לשעבר ואת הכספרית לשעבר וכמובן את הפולו שלי לשעבר... :)

נ.ב. כל היודע דבר על מקום הימצאן...

Resize of P1010112.JPG

P1010010.JPG

P1010008.JPG

P1010011.JPG

P1017001.JPG

P1010005.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הסוויפט הייתה 88 !!!

וניסאן זה הכי הכי, לא רואה טויוטה ממטר. טויוטה זה לזקנים, ניסאן..... מממממ אני אוהב את הניסאן שלי !

מהמפגשים מה שזכור לי לטובה זה המפגשים של מועדון ה5 באוניברסיטה, קריית אריה בלילה וכובן באיצטדיון כשעוד היה אינטימי.

לירן ארואטי נעלם מהפורום, וזה לא בגלל שבעטתי לו בראלי באחד המפגשים :)

היה כייף פעם, גם היום כייף, מה שמסקרן זה העתיד, האם הילדים שלי יגלשו בפורום?

haters will hate

פורסם
היה מעניין פה פעם, אה?

את ירון כוכבי אני מכיר מוויינט, זה אותו אחד?

האיש והאלמרה.

סוגר גם עשור...:shock:

אני גם זוכר אותו מוואינט לפני כמה שנים. היה מתחזה לבחורה ועושה מבחני רכב מטעם עצמו. אחרי לא מעט זמן נחשף ע"י ד"רסובארו, אם אני לא טועה :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אם אתה רוצה להרים משהו - אתה מוזמן לפנות אלי.

תודה על ההתייחסות. אני לא רוצה להסיט את השרשור ממסלולו, לכן אסיים בבקשה פשוטה:

הייתי שמח לראות דיון פתוח עם ההנהלה לגבי מה היינו רוצים לראות בפורום, מה דעתנו על המצב הקיים וכד'.

מספיק לפתוח שרשור יעודי למשך שבוע, כזה שבו אנשים ירגישו חופשיים להביע את דעתם בפומבי, כדי להבין

את התמונה ולראות את רוח הדברים. אני חושב שגם תופתעו לגלות כמה רעיונות והצעות יעול אנשים יציעו לכם.

אני לא אומר שהמצב הקיים גרוע, אבל נראה לי שפעם ב-9 שנים אפשר לתת את הבמה למשתמשים הפשוטים

ולפתוח את הראש לקצת פידבק. אמנם מעולם לא ניהלתי פורום, אך הנסיון המקצועי שלי כמנהל וראש צוות רומז

שיכול לצאת מזה רק טוב.

ועכשיו, בחזרה לנוסטלגיה...

פורסם

תעבור על הדיונים מפעם ועבור על דיונים מהיום ותראה שהיום יש הרבה יותר דיונים והרבה יותר דיונים איכותיים.

ההבדל היחידי הוא ברמת החשיבות הנוסטלגית שאתם מעניקים לימים של פעם כי אתם שייכים להם.

תמיד הנוסטלגיה נראית ורודה יותר ממה שהיא היתה באמת.

הרצון של הוותיקים לבדל את עצמם מאנשים חדשים שמגיעים ולהרגיש "מעליהם" הוא זה שגורם לכם לצבוע את הנוסטלגיה בוורוד.

כמות ההשפעה שיש היום לאתר הזה היא בלתי ניתפסת, מפורום קטן של מס' אנשים (אף פעם לא היינו פורום של מפגש חראקות, סתם מגעיל להגיד את זה) הפכנו למקום בו כל הגופים הגדולים בשוק מסתכלים עליו, קוראים אותו ולוקחים אותו בחשבון.

אז כמו שרוני אמר, לא מחזיקים אף אחד בכוח. לא נכנעים לגחמות של כזה או אחר, הפורום הזה בניגוד להרבה אחרים הוא פורום מנוהל לפי אג'נדה מסויימת שהוכיחה את עצמה עם השנים.

• תוכן חדש...