Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה ישראל ו-carsforum-הבהרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי ההחזר, יונית אחראית כפי שאתה כבר הספקת להבין על עניין ההחזרים.

וכתוב כאן שחור על גבי לבן שמגיע לך החזר, אין לי ויכוח איתך.

אבל מה אתה מצפה ממני לעשות מלבד להפנות את תשומת לבם שנושא זה עדיין לא טופל (דבר שעשיתי ברגע הראשון שהעלת את ההודעה).

ורגע לפני שאתה תוקף אותי שוב, הבהרתי את הנסיבות לפניה זו ואת חשיבות העניין.

שמע, אני לא מכיר אותך אבל לפחות מדרך ההתנסחות שלך עושה רושם שאתה בחור רציני.

הבעיה היא שאתה מייצג גוף לא רציני כך שלא משנה כמה רציני אתה, אתה נמצא ותמשיך להכנס לכל מיני מצבים עקומים מבחינת מנהל תקין של הגוף שאתה מייצג.

אני לא חושב שלפורמולה ישראל יש זכות להגיב כאן כל עוד הם מגיבים רק על מה שבא להם ועל מה שבאמת מפריע לאנשים הם פשוט מתעלמים. זה לא אישי כלפיך אבל זה כן אישי כלפי הארגון העקום אותו אתה מייצג ואין מה לעשות...שמך משתרבב עם ההתנהלות של פורמולה ישראל.

בעברי עבדתי שנתיים בתחום יחסי הציבור בתור מנהל תיקי לקוחות. לא יעזור כלום, ההתנהלות של הלקוח משפיע על איך שאתה נתפס וההתנהגות שלך משפיעה על איך הלקוח נתפס.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי שום נגיעה לעניין הפורמולה ישראל למעט העובדה שאני צופה מהצד בהתנהלות השרשורים הלא מחמיאים אודות הפרוייקט הזה.

למען האמת זה מריח מסריח.

ציינו את זה כבר אבל אני אחדד את זה- תמוה מאוד שחברה מתנהלת בהודעות SMS במקום מוקד טלפוני וגישה ישירה לבעלי תפקידים.

על פניו עושה רושם ש-2 הגורמים היחידים שמתפקדים בכל המיזם הזה זו אותה יונית שעד עכשיו לא ברור מה תפקידה למעט היותה "אחראית על ההחזרים".

זה אומר שהיא רואת החשבון של החברה שאחראית למיזם?

היא מנהלת כספים?

מה תפקידה?

פרט לה יש את אותו נציג פה בפורום שגם תפקידו לא ממש ברור, נציג\מתווך\איש קשר\מגשר, מבחינתי זה יכול להיות גם נציג טלמרקטינג שאותה חברה שכרה במטרה שישב פה בפורום ויתן הודעות מרגיעות.

למה אותו בועז ירד מהמחתרת ?

לי זה מריח לא טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חברים בועז עוסק ועסוק בהכנות למירוץ. וכולם יכולים להבין כי אכן יש לו ים של עיניינים לטפל בהם.

יש לו עובדים . לא בכל דבר מטפל המנכ"ל הכל לא יכול.

ותשובותיהם / תגובותיהם הם תקפות ומייצגות את הארגון.

מי שלא קיבל את כספו יפעל בדרכים הנראות לו , וכפי שיעצתי מספר הודעות קודם לכן.

כאמור על אף ההתנהלות הלא מכובדת , את השרשור / תת הפורום יש להשאיר על תילו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המדינה ההזויה הזאת ויושביה עדיין לא מוכנים לתרבות הזאת לדעתי, אולי עוד כמה שנים...

פשוט לקרוא את התגובות של שתי הצדדים ולהזדעזע. איפה רפי גינת איפה :-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

החוסר התחייבות שלהם איינו רק כלפי הנרשמים, גם בקרב המתחרים שמעתי שלא מממנים להם את הלינה, הם לא מקבלים את הציוד שהובטח כמתנה, שהקורס היה קצר מזה שהובטח ושהרישיון איינו רישיון בינלאומי כמו שהובטח.

עסק זה עסק, ברור לי, אבל מבחינתי כבעל עסק אתה צריך לעמוד בהתחייבות שלך, אפילו אם ההוצאות גדולות. כמו שאתה מצפה להרוויח אם הכל הולך כשורה...

פורסם

שלומי:

לשים את השרשור בפורום כללי או אוף טופיק יהיה עדיף. הוא לא ישנה את המעמד שלו בגוגל כי הוא מבוסס על מילות חיפוש. מה שכן הפורום הספציפי של פורמולה ישראל יסגר. ובכך יסגר הפרסום החיובי לפורמולה ישראל מה שיגרום לפחות אנשים לחפש אותם ולקנות כרטיסים. לאנשים לא מעניין קספר או 10 אחרים שלא קיבלו החזר, הם רצו לראות פורמולה בישראל אז הם ישלמו כסף. וזה מה שחבל פה.

זה מובן שפורמולה ישראל משלמים כסף על פרסום בקראספורום, וזו החלטה שלך (ושל החוזה איתם) באם להמשיך או לא.

בסופו של יום העם הנוכחי בפורום לא אוהב אותם. אבל הוא גם לא יפסיק להשתמש בפורום בגללם. אתה יכול לשמח את העם הזה על ידי נעילה ומחיקה של כל הפרסום שלהם בפורום, כולל ה"ספונסר פורום" עם פרסומו והלוגו שלו.

ואתה יכול שלא. אם לא תעשה את זה, אולי תקבל בוז זמני מאוד מאנשים ולא יותר מזה. זה הכל שאלה שלך, האם אתה מקבל החלטות עסקיות שאינן כלכליות אלא אסטרטגיות, או מונע כלכלית לרוב.

עם כל החלטה משתיהן לא יהיו תוצאות מרחיקות לכת למעט מכירת כרטיסים רבה יותר ומתן לגיטימציה לפורמולה ישראל לחזור בשנית על אותו המהלך כי הפרסום שלהם קיים. זו ההשלכה היחידה. דרך קראספורום לא מעט קנו כרטיסים (מהפרסום או מגוגל לאתר).

לגבי אביחי - אתה נציג, אבל אני בטוח שאתה מודע לחוק. כאשר אתה יודע שלא מחזירים כסף ונמצא אצלך מידע, ניתן להאשים אותך בפלילים, במידה וקספר יגיד תביעה, ניתן לבצע הרמת מסך לחברה ולהגיע גם אליך. הרי ברור שאתה לא "תלית שכולה תכלת". ויש לך מידע וידע לגבי כך שכסף לא חוזר, ולא היה אמור לחזור. אתה לא שסתום חד כיווני שמידע רק זורם ממך לפורמולה ישראל, אלא גם להפך.

קספר - לך ולכל שאר החבר'ה, אני מציע כן להגיש תביעה, אם לא רק בשבילכם, אלא בשביל עתיד הצדק בישראל ולעתיד פורמולה ישראל (והתחום המוטורי שנשלט ע"י מעטים בארץ).

פורסם

שלומי , לצערנו פורמולה ישראל אינה נוטה

לפתור בעיות כמו שצריך (למרות שאני בטוח שהנציג שלהם פה יש רצון - אבל צריך שיהיה גם גיבוי )

להחזיק פורום שלם כדי שלאנשים יהיה איפה לפרוק את העצבים עליהם לא תמיד מועיל

ובסופו של דבר מה קורה ? רואים המון המון תלונות ופה ושם איזה תגובה "פרווה " מפי הנציג שלהם

(שלא הוא אשם אלא הגוף שמאחוריו )

מצד שני , צריך להשאיר את הפורום פתוח כי אחרי המרוץ , כולם ירצו לראות תמונות וסרטונים מהאירוע לא ?

מה יקרה אם הפורום הזה אחרי המירוץ ? הוא יגנז ?

פורסם

לגבי אביחי - אתה נציג, אבל אני בטוח שאתה מודע לחוק. כאשר אתה יודע שלא מחזירים כסף ונמצא אצלך מידע, ניתן להאשים אותך בפלילים, במידה וקספר יגיד תביעה, ניתן לבצע הרמת מסך לחברה ולהגיע גם אליך. הרי ברור שאתה לא "תלית שכולה תכלת". ויש לך מידע וידע לגבי כך שכסף לא חוזר, ולא היה אמור לחזור. אתה לא שסתום חד כיווני שמידע רק זורם ממך לפורמולה ישראל, אלא גם להפך.

קספר - לך ולכל שאר החבר'ה, אני מציע כן להגיש תביעה, אם לא רק בשבילכם, אלא בשביל עתיד הצדק בישראל ולעתיד פורמולה ישראל (והתחום המוטורי שנשלט ע"י מעטים בארץ).

כנראה שאינך מבין בחוק, ומה הפירוש של הרמת מסך.

עובד בחברה שאינו מבעליה והרמת מסך. הצחקת אותנו.

איך המשפטנים עוד לא חשבו על הרעיון הכביר הזה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עניין הרמת המסך אינו נכון וגם אינו רלוונטי.

אינני שסתום חד כיווני וגם לא טענתי כך, אבל לפני שאני עובד בחברה (או ספק במקרה שלי), אני בן-אדם.

וככזה אני מנסה לעזור כמה שיותר בעניין זה, עוד לא אמרתי נואש ואנסה כמיטב יכולתי לתקן או יותר נכון למזער את הנזק שנוצר.

ואם אצליח לפתור אפילו לחלק מהאנשים את הבעיה אז זה שווה את המאמץ.

ורגע לפני שאולי הפורום הזה יסגר, ימחק, יעבור למקום אחר אני נותן לכם כאן כמה דרכים ליצור איתי קשר על מנת שאוכל להמשיך ולעזור.

תוכלו לפנות אלי במייל:

[email protected]

או דרך הודעות פרטיות כאן באתר, שם המשתמש:

avihai-e

פורסם

גם אני כמו עידן עוקב מהצד אחרי ההתרחשויות.

ברשותכם יש לי כמה הערות.

לשלומי - טוב שפרסמת את הפוסט. אני חושב שהרווחת מספיק נקודות כדי שחברי הפורום יכבדו כל החלטה שלך. יש פה גם משמעויות כספיות וחוזיות, ככה שזה לא מובן מאליו ש"פורמולה" יאבד את תת הפורום ואת צבע הפונט שלו גם אם "מגיע לו" (מה שאני לא קובע). לגבי החתימה של היוזר שלהם וההבטחות הנכללות בה זו שאלה טובה וכדאי לך לדעתי להתייעץ בנושא. במגבלות החוזה כדאי באמת לבדוק האם כדאי לפרסם בצורה יותר בולטת וקבועה את אי הקשר ביניכם.

לאביחי - אני משהו כמו 15 שנה בתחום התקשורת ורואה אותו משתנה לנגד עיני עם עלייתו של תחום ניהול ניו מדיה עבור לקוחות. אין שום סיכוי להצלחה ליועץ ניו מדיה שמנסה לחפות במדיה פתוחה (בניגוד לפרסום ויח"צ מסורתיים) על ארגון בעל רמת שירות ירודה (ואני לא רומז שפורמולה כאלה). זהו דיסוננס גדול מדי שאין סיכוי להכיל אותו כאשר ללקוחות מאוכזבים יש במה חופשית ולך אין תשובות מספקות. המאמץ נדון לכשלון והשאלה היחידה היא האם הריטיינר מצדיק את זה. לא חסרים מקרים של כשלון בניהול ניו מדיה שנבעו פשוט מזה שהלקוח לא מסוגל לדלוור את מה שהוא מתיימר לדלוור מבחינת שירות או כל offering אחר, ראה מקרה "בטר פלייס" בפורום, ומקרים רבים אחרים של דפי פייסבוק כאלה ואחרים.

כמו כן, אני מציע לך עיצה ידידותית וכנה שלא לאיים מראש ובאופן כללי, ולו בלשון הרפה ביותר, בתביעות לשון הרע, כמו שעשית מתוך מצוקה באחד הפוסטים שלך. זה שורף אותך אוטומטית אצל הקהל המבין.

לגבי הרמת מסך, נו באמת...:roll:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
גם אני כמו עידן עוקב מהצד אחרי ההתרחשויות.

ברשותכם יש לי כמה הערות.

לשלומי - טוב שפרסמת את הפוסט. אני חושב שהרווחת מספיק נקודות כדי שחברי הפורום יכבדו כל החלטה שלך. יש פה גם משמעויות כספיות וחוזיות, ככה שזה לא מובן מאליו ש"פורמולה" יאבד את תת הפורום ואת צבע הפונט שלו גם אם "מגיע לו" (מה שאני לא קובע). לגבי החתימה של היוזר שלהם וההבטחות הנכללות בה זו שאלה טובה וכדאי לך לדעתי להתייעץ בנושא. במגבלות החוזה כדאי באמת לבדוק האם כדאי לפרסם בצורה יותר בולטת וקבועה את אי הקשר ביניכם.

לאביחי - אני משהו כמו 15 שנה בתחום התקשורת ורואה אותו משתנה לנגד עיני עם עלייתו של תחום ניהול ניו מדיה עבור לקוחות. אין שום סיכוי להצלחה ליועץ ניו מדיה שמנסה לחפות במדיה פתוחה (בניגוד לפרסום ויח"צ מסורתיים) על ארגון בעל רמת שירות ירודה (ואני לא רומז שפורמולה כאלה). זהו דיסוננס גדול מדי שאין סיכוי להכיל אותו כאשר ללקוחות מאוכזבים יש במה חופשית ולך אין תשובות מספקות. המאמץ נדון לכשלון והשאלה היחידה היא האם הריטיינר מצדיק את זה. לא חסרים מקרים של כשלון בניהול ניו מדיה שנבעו פשוט מזה שהלקוח לא מסוגל לדלוור את מה שהוא מתיימר לדלוור מבחינת שירות או כל offering אחר, ראה מקרה "בטר פלייס" בפורום, ומקרים רבים אחרים של דפי פייסבוק כאלה ואחרים.

כמו כן, אני מציע לך עיצה ידידותית וכנה שלא לאיים מראש ובאופן כללי, ולו בלשון הרפה ביותר, בתביעות לשון הרע, כמו שעשית מתוך מצוקה באחד הפוסטים שלך. זה שורף אותך אוטומטית אצל הקהל המבין.

לגבי הרמת מסך, נו באמת...:roll:

באופן כללי מסכים איתך.

אני רוצה רק להיכנס למספר פרטים. אינני מחפה על פורמולה ישראל, יש שיגדיו שאני אפילו לא לויאלי לארגון אך אני חושב שהעובדה שאני מנסה לעזור לכל אלו שנפגעו בתהליך היא לויאליות לארגון שכן היא משרתת אותו לטווח הארוך.

הדיסוננס שנוצר הוא אכן גדול, והתשובות שיש לי הן לפעמים אכן לא מספקות, אך אמשיך לדרוש לתשובות מספקות עד שאקבל כאלו.

אני לא מסוג האנשים שמוותרים ונתקלתי כבר בעבר בבעיות חמורות יותר, חלקן נפתרו וחלקן לא, אבל מעולם לא הרמתי ידיים.

הכל כמובן תלוי שיתוף הפעולה מצד הנהלת פורמולה ישראל, ומכוח היכרותי האישית אני חושב שאוכל להגיע לפיתרון.

לגבי תביעות לשון הרע, כוונתי הייתה אמיתית וכנה, אם התפרש מכך דבר מה אחר אני מתנצל.

פורסם

חברים יקרים,

בהמשך לנסיונתי לעזור, אבקש מכל אחד שמגיע לו החזר כספי לשלוח ל"פורמולה ישראל" הודעה פרטית כאן בפורום.

בהודעה הפרטית צינו בבקשה: שם פרטי ומשפחה, תעודת זהות, דרכים ליצירת קשר.

בנוסף וחשוב מאוד! צינו מי הבטיח לכם את ההחזר הכספי. ובמידה ויש לכם: צילומי מסך, הקלטות או כל דבר שיוכל לעזור לי להוכיח כי כספכם מגיע לכם חזרה והובטח לכם זאת.

כמובן שלא כולם הקליטו או ביצעו צילומי מסך וזה לא אומר שלא מגיע לכם כספכם חזרה, אך הוכחות מסוג זה יעזרו לי אל מול ההנהלה.

אני יודע שרובכם פנו מספר פעמים רב בדרכים שונות, אך אני מבקש שתתנו בי אמון שארכז את כל המידע ואפעל כמיטב יכולתי על מנת להסדיר את העניין פעם אחת ולתמיד, אדאג לתת תשובה לכל אחד שביקש החזר בין אם היא חיובית או שלילית על מנת שתוכלו להחליט על צעדכם בעתיד ולא תאלצו להמתין לתשובה ולהישאר "באוויר".

ובנוסף אם ארגיש שמתבצע משהו שאינו בתום לב, מריחת זמן מיותרת, נסיונות להתיש את אלו שמגיע להם כסף או דברים מסוג זה איידע אתכם ואסיים את תפקידי בפורמולה ישראל (חשוב לציין שאינני מרגיש שכך הדבר היום).

חשוב לי להדגיש שאני מדבר אל אלו שביטלו את יום המיונים לפני שהגיעו או במהלכו וקיבלו אישור על כך ולא אלו שבחרו מרצונם לא להגיע ועכשיו דורשים את כספם, שכן על פי חוק לא מגיע להם החזר.

אביחי אליאסי

פורסם

רק לחדד.. הרמת מסך הכוונה להרים את מסך ההתאגדות בין חברה בע"מ לבעלי המניות שבה, אשר אלו כמובן נהנים מחשיפה מוגבלת מאחר ולחברה יש אישיות משפטית משלה.

אברה קדברה

פורסם

ברבורים ברבורים והצעות סרק...כמה מדברים כמה מייעצים איך מי למה כמה....האם הוקמה חבורה \תביעה ייצוגית\דף בפייסבוק? משהו שזז לכיוונים של יותר מהחזר פרטי מפיפאל?

• תוכן חדש...