Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_n_5?rh=n%3A172282%2Cn%3A!493964%2Cn%3A172526%2Cn%3A559938&bbn=172526&ie=UTF8&qid=1322896502&rnid=172526

הזדמנות טובה למי שמחפש לקנות או לשדרג את המכשיר הקיים ולא רוצה להתפשר על זבל סיני.

רוב המכשירים שם באים עם מפות ארה"ב מקסיקו + אופציית הרחבה עם כרטיס זכרון.

בונוס נחמד - עדכוני מפות ומצב התנועה בחינם ללא הגבלת זמן.

בדקו את אופציות המשלוח וזכרו ש-USHOPS מיוצגים כיום בפורום וגם יכולים לעזור.

תוקף המבצע ככל הנראה עד יום שני, למרות שלא מצאתי לכך אינדיקציה באתר.

סעו בדרכים טובות. :-)

פורסם

למי שיש טלפון חכם אינו זקוק למכשיר GPS נוסף. כנראה שההנחות נובעות עקב ירידה במכירות של מכשירי GPS.

איזה כייף לי :)

פורסם

באמת תודה לאמזון שהורידו מחירים :|

ברשותך,דריש,אני רוכש עכשיו עוד מכשיר "זבל סיני" בשבילי (בעתיד הקרוב כנראה עוד 2-3,קרובי משפחה התלהבו) :)

עם הקיים שיחקתי חצי שנה ומכרתי עכשיו לחבר שנדנד.

בנוסף,3/4 פורום קנה מאותו אתר (74$ כולל משלוח עם מעקב) בלי צד שלישי כמו USHOPS (עם כל הכבוד) ולא מצאתי מישהו שמתלונן ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כנ"ל - לא רואה סיבה ליותר מאשר ה"זבל סיני" מ- DX. במקרה שלי זה עלה $56 כולל משלוח. התלונה היחידה שיש לי היא שה WINDOWS CE הוא בסינית.

:turn-l:
פורסם

אני חושב שכתבתי מספיק על הרגלי הצריכה שלי בפורום, כך שאתם אמורים כבר לדעת שאין לי משהו גורף נגד מוצרים סיניים.

GPS זה מכשיר שלא הייתי רוצה להיתקע איתו באמצע מדינה זרה, מספיק שיהיה איזה באג או נפילת מתח ואז אתה לבד. מסיבה זו אני גם לא משתמש בתכנות ניווט (פוטנציאל לבאג או קריסת התוכנה בגלל משהו אחר שרץ ברקע), ומעדיף לעשות שימוש במכשירים יעודיים ובעלי מוניטין שבנויים למשימה. כיום יש לי טום טום וגרמין + מיו אצל המשפחה לביקורים בישראל.

כשהולכים לאיבוד בארץ אפשר להסתמך על מפה או לפתוח חלון ולבקש הנחיות בעברית. עקב אופי העבודה שלי (נסיעות ארוכות דרך 3-4 מדינות שכנות) חשוב לי שאוכל לסמוך על ה-GPS במאה אחוז, לכן אני גם תמיד נוסע עם מכשיר גיבוי. GPS זה לא משהו שקונים כל יום, ובפריסה של 5-6 שנים קדימה, אין לי בעיה לשלם יותר.

בקיצור, לא הטפתי לכם על הבחירה במכשירים סיניים, פשוט הצעתי אלטרנתיבה. אין צורך להוכיח לי שאתם צודקים, לשתי הדעות יש מקום.

• תוכן חדש...