Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ברשותי כבר 4 זוגות אופניים (לא כולל האופני עיר) ולאחרונה יצא לי לרכב על הספשלייזד אנדורו SWORKS 2011 של חבר שבמקרה יש לו חנות של ספשלייזד, ואיך להגיד התאהבתי בהן, עכשיו מתחילה הבעיה הקטנה, המחיר לא כל כך משנה (גם ככה אני מזמין דגם של שנה אחת אחורה לדוגמה 2011 במקום 2012).

האישה חושבת שבאמת התרסקתי יותר מדי על הראש (מספר רב של פעמים) כי 4 זוגות היא אומרת זה יותר מדי (רק לאחרונה סיימתי לבנות בשבילי סנטה קרוז VPFREE השלדה לא עלתה לי כסף והחלקים היו לי).

למכור חלק מהאופניים אני לא מסוגל פשוט נקשרתי אליהן (וצריך הצדקה למרטף גדול), אבל ברגע שרכבתי על הספשלייזד פשוט הן הרגישו לי הזוג

הקישור לאופניים : http://www.specialized.com/us/en/bc/SBCProduct.jsp?spid=62195&scid=1100&scname=Mountain

לצערי החברה שאני עובד איתם, POISON עדין לא יצרו משהו שמתאים לצרכים שלי או לדרישות שלי (עם היה היתי מקבל אותן במחיר עלות), רוב הרכיבות שלי בהרים (ברגע שרוב השלג נמס) וטיולים של בין כ50 ק"מ ל150.

האם להתפתות ולקנות או לעצור את הדחף?

פורסם

כמו השאלה הנצחית של האופנוען: האם אני באמת צריך עוד קסדה?

התשובה היא כנראה לא, אבל אם יש כסף ומקום אחסון מיותר - לך על זה.

יום אחד אתה עלול למצוא את את עצמך רוצה משהו ולא יכול, מסיבות כלכליות או אחרות.

לכן אם המצב מאפשר כרגע, אינני רואה את הצורך לדחות סיפוקים. לך על זה כל עוד אפשר.

פורסם

המצב הכלכלי מאפשר כרגע, וגם רוב החלומות שלי ושל אישתי הגשמנו אותן,

לדוגמא: קניית בית ועיצובו ושיפוצו כמו שאנחנו רוצים, כמובן לא סיימנו ואנחנו עדין בתהליכים וכל פעם משהו אחר משתנה, אבל אנחנו כבר גרים בבית ולוקחים את הזמן כל פעם משהו אחר בבית.

ואנחנו רק בני 30, כמובן עובדים קשה מאוד (היא אחות בבית חולים ואני עובד גם בחנות אופניים וגם בחברת לוגיסטיה די גדולה בשוויץ)

אבל עדין יש סלט בבטן :) גם ככה שברגע שיהיה תינוק (הפרוייקט הבא) המשרד שלי (שהוא החדר הגדול בבית) יעבור למרתף עם האופניים :| ואז עלול להיות יחסית צפוף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תמיד אפשר למכור זוג אחד - אני כרגע עם שלושה, ותמיד מסתכל בלוחות לעוד כיוונים, ואתה עוד בשוויץ ולא בת"א..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

יש לי כרגע שני מעילים ממגונים שעלו לי יקר מאוד. עדיין לא נגעתי בהם, אני משתמש רק במעיל הראשון שקניתי.

דבילי - אכן כן, מיותר - אכן כן, אבל ככה אני, רואה משהו מתלהב ממנו וקונה מבלי לחשוב לרחוק.

לדעתי אם אתה רוצה ואוהב את האופניים אז תקנה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כנראה שהן יוזמנו נשאר עכשיו רק לבנות מקום עבודה במרתף :) ואולי אולי לגרד עוד כמה גרושים בשביל דגם 2012 הצבע פשוט מגניב

ולהשאיר מקום פנוי למיטה כאשר האישה תתעצבן ותזרוק אותי D:

וגם שהיתי גר בארץ היה לי תמיד יותר מזוג אחד, לא יודע למה בשבילי זה היה כיף

• תוכן חדש...