Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי התעסקות עם 3" . עם כל הצער רוצה להגיד שנפח של 0.3L לא מספיק לו.

ליאור לך יש מזל , יש לך מקום בחלון הקטן "המשולש". בנוסף עוד חידוד לא להשתמש בקבל אקוסטי כסוף(כמו AUDISON ) , עד כמה שהציוד שלהם טוב אבל פה זה לא הולך.

רומן.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רומן,

מה הקשר בין רמקול 3 אינטש לכבל אודיו עם חוטי כסף (או שהוא פשוט "כסוף")?

הסאונד נהיה יותר קריספי? מתכתי? 2PAC לוחש לך מהקבר?

אתה לא יכול לכתוב כזה משפט ולא להסביר את עצמך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, זה שוב דיון עקר לבין מי שחושב לשכבלים יש השפעה על הסאונד לבין מי שחושב שזה וודו.

אני אנסה להסביר במקום רומן, כבלי הכסף לא מהווים שילוב טוב עם האלמנטים הנ"ל מכיוון שיש להם השפעה מעט מתכתית על הסאונד והדגשה של צלילים גבוהים "שחותכים את האוזניים". שימוש בכבל נחושת פתר את הבעיה הזאת, וזה מניסיון ברכב של חבר משותף שלי ושל רומן. אפשר לצעוק "וודו" עד מחר, אני יודע מה שמעתי.

שני סנט נוספים, לדעתי, כבלים לא נותנים אחוז גבוהה של שינוי, ואם תשים חוטים של ואן דן הול על מערכת של מתחילים לצורך העניין רדיו דיסק פשוט, JBL 1004 ומורל טמפו בהחלט לא יורגשו הבדלים. אבל בציוד רציני יותר עם מגברים ויחידות ראש שמוציאות כל פרט החוצה וכל טעות היא מורגשת כבלים טובים יכולים לתת את העידון ולתרום ליצירת גוון הסאונד הרצוי, כמובן אחרי שהכל מכוון כראוי.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

צודק - לא נמשיך את הוויכוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עם מה הם אמורים להשתלב?

Pioneer TS-X150

פורסם

עם הMT23 הם ישתלבו נהדר - SEAS ומוראל הם בעלי אופי כמעט זהה.

האוטופיה הוא מידבאס חזק מאוד - מאוד! אבל הוא גם יודע לרדת עמוק בצורה מדהימה והוא מאוד נעים - לדעתי יהיה לך כאן ערב-רב מאוד מעניין ויכול להשתלב מצויין.

אבל ההמלצה שלי תהיה לעבוד 4WAY אקטיבי או לעשות קרוס פסיבי בין המיד לטוויטר ולא בין שלושת החלקים.

ההמלצה למיד של סיז הגיע אליך בהודעה פרטית במקרה? סתם מתוך סקרנות... אם כי המלצה טובה מאוד במקרה הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי דווקא שמעתי משהו אחר.

הסיז יותר מתקרבים לאופי צליל של הפוקל,למורל זה לא כ"כ קרובים,בכל מקרה יש לי גם טוויטרים של פוקל TN51,אז אולי אז יהיה אפשר "להרים אותם" יותר גבוהה ממה שחתכתי ולקבל הכל אחרת ממה ששמעתי עד עכשיו.

שמעתי גם שהסיז זה משהו באמצע בין פוקל למורל.:roll:

השאלה שלי גם לגבי הסקאן ספיק M12 או הסיז RM120

Scan Speak

פורסם

ואני כמו אהבל במשך 10 דקות מנסה להבין איך הזווית מפריע לידית הילוכים, שבעצם נמצאת באותו מקום כמו באוטומת, וזה עוד שבצבא אני כל היום נוהג על ידני. ממש חכם מצידי

פורסם
אדי דווקא שמעתי משהו אחר.

הסיז יותר מתקרבים לאופי צליל של הפוקל,למורל זה לא כ"כ קרובים,בכל מקרה יש לי גם טוויטרים של פוקל TN51,אז אולי אז יהיה אפשר "להרים אותם" יותר גבוהה ממה שחתכתי ולקבל הכל אחרת ממה ששמעתי עד עכשיו.

שמעתי גם שהסיז זה משהו באמצע בין פוקל למורל.:roll:

השאלה שלי גם לגבי הסקאן ספיק M12 או הסיז RM120

אני לא יודע מה אתה שמעת, אני יודע מה אני שמעתי - בפועל, מגיב מנסיון.

סיז ומוראל הם בעלי אפוי צליל מאוד קרוב אחד לשני.

אם כבר אז HAT הם איפשהו באמצע הדרך בין פוקל למוראל - טוויטרים מושכים לכוון פוקל, מידים ווופרים (או מידבאסים) מושכים לכוון מוראל.

מה שמשותף לכל הרמקולים האלה הוא שבעזרת כוונים אתה יכול למשוך את המערכת לכוון שבא לך ההבדל הוא בין כל אחד מהם זה שכל אחד מהם מצטיין במשהו אחר.

מוראל וסיז מצטיינים בחום וברכות שלהם והם שילוב נהדר ביחד.

לגבי המידים - הM12 בעיניי המוצלח מכולם.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...