Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מדובר ברכב סיוויק 05 המידה המקורית הייתה 185/14 העלתי את המידה שרכשתי צמיגים חדשים לפני חצי שנה / שנה, ל 15 אינץ' עם חתך 55 נדמה לי 195.. אני יודע שזה אפשרי ומותר, השאלה היא כזאת, שאגש לטסט השנתי האם יש צורך לאשר זאת אל מול משרד הרישוי ויש סיכוי שיכשילו אותי בטסט על זה?

אני רוצה לחסוך לי סתם נסיעות וטסט חוזר.

תודה למגיבים.

-נ.ב- בבקשה אנשים שיודעים את התשובה בוודאות לא השערות.

פורסם
שלום רב,

מדובר ברכב סיוויק 05 המידה המקורית הייתה 185/14 העלתי את המידה שרכשתי צמיגים חדשים לפני חצי שנה / שנה, ל 15 אינץ' עם חתך 55 נדמה לי 195.. אני יודע שזה אפשרי ומותר, השאלה היא כזאת, שאגש לטסט השנתי האם יש צורך לאשר זאת אל מול משרד הרישוי ויש סיכוי שיכשילו אותי בטסט על זה?

אני רוצה לחסוך לי סתם נסיעות וטסט חוזר.

תודה למגיבים.

-נ.ב- בבקשה אנשים שיודעים את התשובה בוודאות לא השערות.

כמובן כמובן כמובן אתה חייב אישור ספציפי בנפרד או אישור על הרישיון רכב עצמו.

בנפרד : במידה ועדיין לא הגיע הזמן לטסט ואתה לא רוצה לבזבז עוד עלות של הדפסת רישיון חדש.

ביחד : בטסט הבא כאשר ירשמו ברישיון הרכב את פרטי השינוי.

היית צריך לעשות את זה לפני חצי שנה/שנה כאשר זה הורכב!

ללכת למכון רישוי ,לבקש אישור להגדלת גלגלי הרכב למידה ה*אפשרית* כלומר ,הם מקצים לך להגדיל ל15/16 מה שמותר ומציינים את החתך והעובי של הצמיג .

עלות מאוד נמוכה של כמה עשרות שקלים 30-60 שקל בערך.

בקיצור,לך תעשה את זה דחוף !

Honda Civic Mugen RR

פורסם

אני יכול לעשות "על הדרך" בטסט עצמו? או שצריך ימים נפרדים לזה?

לשמחתי יש לי עוד חודש +- לטסט עצמו.

עריכה: קראתי שוב את מה שרשמת והבנתי שכן אפשרי על הטסט עצמו. (הקטע שיצרפו איזה מסמך נפרד לרישיון רכב המשולם? או איך זה עובד?)

• תוכן חדש...