Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

הרכב לא מניע אני אשתדל לרשום את כול הפרטים:

קודם כול לפי הקודן שמעתי את המשאבת דלק עובדת כמו בכול סיבוב של המפתחות, כמו כן הסטרטר גם עובד, אז זה לא הקודן ?

נראה לי שהקודן (אזעקה) אחראית רק לסטרטר ולמשאבת דלק, כי כאשר אני לא מפעיל קודן אז אני לא שומע את המשאבת דלק.

הדלק עם נמוך אבל עדיין לא נדלקה מנורת דלק.

כאשר אני מסובב את המפתחות (לא מניע) החלק שבתמונה עושה רעש (זימזום), כאשר ניתקתי את המנוע הזה זה הפסיק, זה תקין?

אני כנראה יוסיף דלק וגם אבדוק ניצוץ.

אשמח לקבל הצעות.

דרך אגב שאני מניע אז המנוע לא מניע אבל מדי פעם הוא כאילו נהיה קליל כזה לשניה אחת.

אני מכיר את המצב שיש בעיה עם הקודן ואז הרכב מניע לשניה ונכבה, זה לא המצב.

thumb_Atoz_1000_S833.jpg

מתגעגע לג"סטי 94

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז הבאתי 3 ליטר מהתחנת דלק ומלאתי, המשאבה עשתה רעש קצת שונה, כמו שריקה, אבל רק בהתחלה, אולי כנראה שממש קר בלילה, עדיין הרכב לא מניע, אבל המנוע לא עושה רעש של מת, כאילו המנוע נמצא במצב שלסטרטר קל להניע אותו, כאילו יש קצת שרפה בתא.(מקווה שאני ברור)

בדקתי ניצוץ בכובע פלאג אחד והיה ניצוץ.

מה עוד אני יכול לעשות?

תודה

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

חשבתי על רעיון נוסף

הבנתי שאם מנתקים את המצבר לאיזה חצי שעה אז המחשב של האוטו והאזעקה מתאפסים או משהו כזה, אולי אני אנסה את זה?

אני עכשיו אנסה לבדוק האם יוצא דלק מהמשאבה, מקווה לא להרוס משהו שם, בכול מקרה בצהריים אני אזמין גרר או משהו :(

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

טוב לאחת פתיחת המושב האחורי גיליתי שלש תולעת במשאבה:

היה רשום על זה דולפין ורב בריח.

אבל בכול מקרה שאני רושם את הקודן ומדליק את הסוויטצ שומעים את המשאבה.

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

עדכון:

הוצאתי את הצינור דלק שנכנס למנוע, כאשר אני מסובב את הסויטצ משפריץ צלק מהצינור כאשר יש את הרעש של המשאבה, כאשר הרעש של המשאבה הפסיק, זרימת הדלק הפסיקה.

בבקשה זקוק לעזרה

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

תנסה להחליף פלאגים.. ושווה לבדוק גם חוטי הצתה..עוד טיפ טוב שאני יכול לתת לך זה לקנות ספריי קרבורטורים שעולה בערך 15 שקלים ואז אתה מתיז שניים שלושה שפריצים לצנרת שהולכת מהפילטר אויר לכיוון בית המצערת ואז מנסה להתניע זה נותן מכת פתיחה טובה למנוע ובדרך כלל עוזר להניע, אצלי ברכב זה עזר המון פעמים ועוד דבר שאני עושה בשביל להתניע זה להחזיק את הסטרטר לחוץ כמה שניות

פורסם

השערה בלבד:

אם יש דלק, יש ניצוץ ונראה ועדיין הרכב לא מניע אולי כדאי לבדוק מה שלום הטיימינג, במיוחד אם אתה אומר שלסטרטר קל לסובב את המנוע והוא רץ מהר.

האם במתן סטרטר יש שאיבת אוויר לתוך המנוע? ז"א האם המנוע מסתובב בכלל? כמו כן אני משער ששעון קומפרסיה לא נמצא בהישג ידך?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אם יש לחץ דלק ויש ניצוץ אין זה אומר שהדלק מגיע למנוע, יכול להיות שהמחשב לא מזריק את הדלק מתקלה באחד החיישנים.

אם יש לך רב מודד, תנתק את אחד הקונקטורים מאחד המזרקים, תמדוד מתח בקונקטור של המזרק תוך כדי שמישהו ינסה להתניע, ובדוק אם מגיע מתח (המתח צריך להיות רגעי בפולסים), אם מגיע מתח משמע שהמזרק מזריק את הדלק, בדקת ניצוץ ויש אז אכן מגיע דלק וניצוץ והבעיה כניראה מכאנית כמו רצועת תזמון שקפצה כמה שיניים או בכלל נקרעה.

רצוי שתחילה תבדוק את הרצועת תזמון כי אם היא נקרעה ניסיונות ההתנעה רק יגרמו ליותר נזק.

פורסם

לגבי הרצועת טיימינג אני לא חושב שזה זה, כי לפני 10000קמ החליפו אותה, וגם יש קומפרסיה ויש שאיבת אויר(פתחתי את הפילטר ושמעתי). וכן לפעמים קשה לסטרטר להניע, בפעמים שקל לסטרטר זה נשמע כאילו מגיע ממש קצת דלק למנוע ואז זה מקל על הסטרטר.

אני לא כול כך מנוסה אבל אני חושב שזה ההזרקה אולי, בטח המחשב.

לגבי האזעקה אני רוצה להיות רגוע, עקפתי את התולעת במשאבת דלק, עקפתי את הסטרטר, האם האזעקה בוטלה?

דגם dx200

אני אבדוק מתח במזרקים ואחזיר תשובה

תודה

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

טוב אני שמח על ההתקדמות ומקווה לפתור את התקלה בבית ולא במוסך.

בדקתי מתח dc במזרקים(בשניים מהם) ולא היה שום מתח.

יש אפשרות לעקוף חיישן במידה ויש חשוד כזה?

הסורק תקלות שהזמנתי עדיין לא הגיע :(

תודה

עדכון

לגבי החלק שבתמונה הראשונה שפרסמתי: זה נראה לי הצוק, פרקתי אותו וראיתי שזה אלקטרומגנט שמחבר בין תעלות אויר, החזרתי אותו למקום.

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

קודם כל תעצור מ לפרקים חלקים שאינך מכיר, החלק שבתמונה זהו מנוע הצעדים ויש לו רשרוש תקין כך זה צריך להיות, ניסת להתניע עם טיפה גז (כדי לשלול תקלה במנוע צעדים).

את המתח בדקת תוך כדי ניסיון ההתנעה?

בנוסף לבדיקה שהצעתי יש לבדוק אם מגיע 12V לקונקטור של המזרקים בצורה הבאה: חבר חוט אחד של הרב מודד בין אחד הפינים(נסה אחד מבין שניהם צריך להיות +) וחוט שני של הרב מודד לגוף הרכב, אתה צריך לקבל קריאה של 12V(מתח המצבר) קבוע כל עוד הסוויץ פתוח.

אם מגיע מתח לקונקטור בצורה הזו אז יש בעיה במערכת ההזרקה באחד החיישנים או במחשב עצמו, המחשב צריך להעביר פיקוד מינוס למזרקים, כך שיש + קבוע והמחשב ממתג את המזרק במינוס.

פורסם

שלום

כן את המתח בדקתי תוך כדי התנעה, בדקתי עכשיו את מצב המזרק ביחס לאפס של המצבר והוא נתן 12v

טוב הזמנתי גרר :(

אני מתלבט בין שתי המוסכים:

ש.ר ברחוב חלוצת הפרדסנות 25 פתח תקוה

"המוסך הירוק" שברח' גיסין 64 קרית אריה פ"ת

תודה רבה

אולי עדיין אני יכול לפתור את זה לפני שהגרר יגיע

תודה

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

אתה יכול לפתור לבד, אבל צריך סורק תקלות, ללא סורק אתה יכול לשבת על זה שעות ולא בטוח שתמצא את הבעיה, עם סורק תקלות בטח שיהיה כיוון.

עכשיו שים לב, אם תהיה קוד תקלה של מזרק דלק, אל תתייחס משום שניתקת אותו וניסית להתניע פשוט הקוד תקלה הזה הוא יזום כך שאל תתייחסו אליו.

אם יהיו קודי תקלות אחרות אליהם כן יש להתייחס, אנא עדכן מה הייתה הבעיה ואילו קודי תקלות/ פרמטרים לא היו תקינים בסריקה אם תבוצע.

גם חיישן טמפ' מנוע יכול לגרום לבעיה, בדקו בסורק.

אם כבר בפ"ת אני ממליץ על "משה זר הזרקות" שנמצא באיזור התעשיה סגולה, תתקשר אליהם ותברר אם הם יכולים לקבל אותך לפני שתביא להם את הרכב עם גרר, יש להם סורק תקלות והם מקצוענים בתחום.

פורסם

שלום

טוב בדקתי גם בהתנעה את המתח על המזרק והיו קפיצות מתח של 3v ובאזור הזה.

כנראה פעם שעברה לא חיברתי טוב את המגעים.

מה זה אומר שהמערכת הזרקה עובדת?

תודה

מתגעגע לג"סטי 94

• תוכן חדש...