Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום נפל לי האסימון, לערוץ 10 יש אחלה תוכניות -

• תוכנית התחקירים "המקור", שממש בלי שאני רוצה מצמידה אותי למסך כל שבוע מחדש עם תחקירים מעניינים ומרגשים.
  • תוכנית הריאלטי החדשה "מעושרות", אחת מתוכניות הריאלטי היחידות שאני נהנה לראות.
  • רצועת הערב-לילה, שמתחילה עם "היום שהיה", ממשיכה עם "לילה כלכלי" המשובחת ומסתיימת עם "צינור לילה". אחלה טלוויזיה לפני השינה.
  • "אחת אפס אפס" - סדרת המשטרה החביבה. לא בסטנדרטים אמריקאיים, אבל עדיין בסדר גמור.
  • "היפה והחנון" - פנינת ריאלטי נוספת שבקרוב תחזור לעונה נוספת.

ובטוח יש עוד כמה ששכחתי.

אז איך יכול להיות שהרייטינג של הערוץ בריצפה וההפסדים שלהם בתיקרה? לא מבין את זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

משכורות.

הם משכו אליהם עובדים וותיקים של רשתות אחרות ופיתו אותם במשכורות עתק מבלי שיהיה להם גב כלכלי או רווח שיצדיק זאת.

• אחראי פורום
פורסם

זה מזמן ערוץ מיין סטרים. עמוס בתוכניות פנאי שטחיות וריאליטי טראשי לחלוטין. מה ההבדל מערוץ 2?

הסיבות כפי שאני מבין מתוך מעקב אחר הנושא:

- משכורות עצומות לכוכבים.

- ריאליטי יקר להפקה.

- פחות פירסום (לא רק ערוץ 10 סובל מזה).

- העובדה שעמישראל לא יעזוב את ערוץ 2 ולא משנה כמה ישתינו עליו מהערוץ העלוב הזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש ערבים בהם אתה רוצה לשבת ולראות תוכניות רציניות כמו "המקור" ויש ערבים בהם אתה רק רוצה לראות תוכניות שהן בגדר פיסטוקים לעיניים, כמו "היפה והחנון".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רק המשכורת של דני רופ חונקת את הערוץ שלא נדבר על המשכורות של לונדון וקירש' ?

"דני רופ נדרש לקצץ 70% משכרו

ב"חדשות 10" ביקשו ממגיש התחזית, המשתכר כ-100 אלף שקלים בחודש, להסתפק בפחות ממחצית מהסכום. ההחלטה על עתידו בערוץ: בתוך שבועיים".

איזה כייף לי :)

פורסם

יש פה כמה בעיות:

ראשית, התוכניות שלהם לא כאלה מענייננות, אבל לטעמי זו בעיה של כל הפקות המקור כאן.

שנית, אם כבר אני מול הטלוויזיה בערב, אז או שאני צופה בכלל בערוצי הסדרות, (סדרת האקשן הבריטית החדשה נראית לא רע בכלל!) או שאני עושה שימוש בסטרימר של YES.

שלישית, משכורות עתק "טלנטים", שלא ממש מצדיקות עצמן כנראה.

רביעית, חברות החדשות שלהם ושל ערוץ 2 נלחמות על התואר מי יורד חזק יותר על השלטון הנוכחי, (כמו אשרת קוטלר שדיווחה על 100 אלף איש בהפגנה האחרונה של המחאה, כשהיו פחות מ- 20 אלף...) וזה קצת מפריע לחלק מהצופים (נניח, רוב העם...). לפעמים יש שם גם אי-אמיתות ממש, גם אם לא בכוונה תחילה, אלא כאלה הנובעות מחוסר בדיקה - ולכן הם מתנגדים קשות להעלאת הפיצוי ללא הוכחת נזק בגין לשון הרע, שבעיני הוא חובה, משום שיותר קל לוודא מה אתה אומר מאשר להוכיח שזה לא נכון אחרי שזה הופיע בחדשות.

חמישית, GIVE ME A BREAK. הם לא עומדים מול פצצות רייטינג כמו כוכב נולד, למשל.

שישית - והבדיחה הכי גדולה - הצביעות שלהם: הם מתנגדים לכך שהבעלים "חייבו" אותם עאלק להתנצל, אבל מבקשים עבור אותם בעלים דחיית חוב נוספת של 60מ' ש"ח. ככה סתם, בלי סיבה מיוחדת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ישראל זה לא אמריקה. כששופכים כמויות כסף על הפקות וטאלנטים "כמו באמריקה", צריך לגבות את זה גם בספונסרים באותו סדר גודל ובשיתופי פעולה חסרי בושה וסנטימנטים. בארץ גם אין כ"כ הרבה ספונסרים כבדים, גם התקציבים לפרסום צנועים יותר, וגם המפיקים קצת נחמדים מדי.

מה גם שבעשור האחרון ערוץ 2 ו-10 נמצאים במירוץ חימוש בלתי פוסק, ונראה כי קברניטיהם כל כך נכנסו למשחק שהם כבר לא עוקבים אחרי מה שקורה בחוץ, בעולם האמיתי. הטלוויזיה כפי שהכרנו אותה לפני 10-15 שנה די מיצתה את עצמה, ובמקום לחשוב על פתרונות מקוריים, כל ערוץ פשוט מנסה למשוך צופים ע"י תכניות סתומות ומנחים/משתתפים שהפכו לסלבריטיז.

יש גם איזשהו צדק פואטי בתהליך הזה. ערוצים שלוקחים זבל מהרחוב* כמו נתן בשבקין או נעמה קסרי והופכים אותם לכוכבים, מן הראוי שיגמרו את חייהם באותו ביוב אליו גררו את ציבור הלקוחות שלהם.

בנימה אופטימית זו, אני חייב לומר שבביקור האחרון בארץ הופתעתי לגלות שהטלוויזיה הכי טובה היא בכלל בערוץ 23. תכניות כמו "פלאשבק", "שיחת נפש" ו"חדר 101" פשוט גורמות לי לשוב ולהאמין שלטלוויזיה עוד יש סיכוי בעידן ה-VOD והטורנטים. שלא לדבר על "גלילאו" והמנחה שלו, שאליה יש לי סנטימנטים עוד מתקופת תכנית הבוקר.

* במילה "זבל" אינני מתייחס לרקע האמיתי שלהם, אלא לדימוי הציבורי. לצורך הדיון, זה שבשבקין היה קצין בשייטת לא עוזר לו להיראות פחות אידיוט כיום.

פורסם

חזאי מרוויח 100K?!

אני מה-זה שמח שאני לא רואה טלוויזייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חזאי מרוויח 100K?!

אני מה-זה שמח שאני לא רואה טלוויזייה.

תמורת 15% משכרו של דני רופ אני מוכן להתחלף איתו.

אני יספר להם בדיוק את מה שהם ירצו לשמוע, אפילו אם זה יכלול שלג באמצע אוגוסט.:lol:

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לפני שבועיים בבובה של לילה, בערוף הספורט, החרצוף של אבי לוזון אמר לדני רופ שיפסיק לעקוץ את ערוץ 10.

ואח"כ אמר לו "למה צריך כל יום חזאי במדינה כמו שלנו? תבוא בינואר תגיד לשים סוודר, תחזור ביוני עם אבטיח ושבת שלום!"

חברים לראות בובה של לילה!

פורסם

דני לא רופ לא אשם שהציעו לו שכר כזה...

דריש הגדיר יפה את "מירוץ החימוש" - בימים הראשונים

היו כמה העברות של "שחקנים" במחירי עתק, והן גרמו לחורים עצומים בכיסים שלא התמלאו מאז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...