Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מדברים על ערוץ שהפסיד במהלך השנים מליארד ו 300 מליון שקל

אתם באמת חושבים שזה משכורות? זה לא. גם אם יש לך 20 טאלנטים (ואין) שכל אחד מהם מרוויח מליון שקל בשנה זה אומר שזה עלה לערוץ 200 מליון שקל ב 10 שנים.

איפה המליארד ו 100 מליון הנותרים ?

פורסם

ב"חדשות 10" ביקשו ממגיש התחזית, המשתכר כ-100 אלף שקלים בחודש, להסתפק בפחות ממחצית מהסכום. ההחלטה על עתידו בערוץ: בתוך שבועיים".

אני חייב לציין ש-100 אלף ש"ח בחודש בשביל הופעה של 4 דקות בערב זה המון כסף.

הקטע המצחיק הוא שתמורת הסכום הזה הוא אפילו לא מגיע כל ערב להגיש את התחזית, לפעמים יש חזאי מחליף-מתחיל. הלו! תמורת 100 אלף ש"ח בחודש אני מתייצב שם פק"ל כל ערב בחמש, כולל ביום החתונה שלי.

אבל ברור לי שזה רק חלק מהבעיה. אם לערוץ היה חצי מהרייטינג הממוצע של ערוץ 2, הוא לא היה נקלע לחובות כאלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
פתאום נפל לי האסימון, לערוץ 10 יש אחלה תוכניות -

ובטוח יש עוד כמה ששכחתי.

בנוסף לרשימה הנ"ל, אפשר להוסיף את מהודרת החדשות המורחבת של הסופ"ש ("השבוע שהיה"?), בהנחייתה של נסלי ברדה נאת המראה (אין כמו קול צרוד).

בנימה אופטימית זו, אני חייב לומר שבביקור האחרון בארץ הופתעתי לגלות שהטלוויזיה הכי טובה היא בכלל בערוץ 23. תכניות כמו "פלאשבק", "שיחת נפש" ו"חדר 101" פשוט גורמות לי לשוב ולהאמין שלטלוויזיה עוד יש סיכוי בעידן ה-VOD והטורנטים. שלא לדבר על "גלילאו" והמנחה שלה, שאליה יש לי סנטימנטים עוד מתקופת תכנית הבוקר.

עוד תוכנית לרשימה-

שידורים חוזרים של "מסע עולמי", בהנחייתו המעולה של איל פלד, חובב מכוניות מושבע (מישהו יודע מה שלומו בימים אלו?).

בימינו, נדיר לראות בטלוויזיה אנשים עם סקרנות, אדיבות וגישה כמו שלו.

טוב לדעת שאני לא היחידי שנמשך להילה קורח (המנחה של גלילאו). היא עדיין מנחה את תוכנית הבוקר, ביחד עם אברי גלעד הבלתי נסבל, רק ששם הפכו אותה לדודתית מדיי (מלשון דודה), לטעמי- היא פשוט נראית יותר מבוגרת מגילה האמיתי.

לפני שבועיים בבובה של לילה, בערוף הספורט, החרצוף של אבי לוזון אמר לדני רופ שיפסיק לעקוץ את ערוץ 10.

ואח"כ אמר לו "למה צריך כל יום חזאי במדינה כמו שלנו? תבוא בינואר תגיד לשים סוודר, תחזור ביוני עם אבטיח ושבת שלום!"

חברים לראות בובה של לילה!

ויפה שעה אחת קודם!

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
עוד תוכנית לרשימה - שידורים חוזרים של "מסע עולמי", בהנחייתו המעולה של איל פלד.

צודק לגמרי. התכנית הזאת פשוט הולכת ברצף עם האחרות, לכן שכחתי לציין אותה.

טוב לדעת שאני לא היחידי שנמשך להילה קורח (המנחה של גלילאו).

יש לי חולשה לבחורות חכמות מצפון ת"א מאז שלמדתי שם בתיכון (הנדסאים הי"ד).

תמיד אמרתי שהילה קורח היא אחת משלוש הסיבות שבגינן אני מוכן לשקול חזרה לישראל. :yum:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...