Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 2006 דלת תא מטען לא נפתחת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דלת תא המטען לא נפתחת כשלוחצים על המתג שבידית החיצונית. המנוע החשמלי שבמנעול מתפקד ולחצן הפתיחה תקין חשמלית. בנוסף שמתי לב שלחיצה על כפתור הפתיחה בשלט מפעיל ריגעית את המנוע במנעול, אם אני לוחץ על דלת תא המטען בתזמון מתאים לשלט המנעול משתחרר וניתן לפתוח את הדלת. גם המגע החשמלי בתוך המנעול, זה שמזהה דלת פתוחה / סגורה, תקין.

ליתר ביטחון בדקתי את כל הנתיכים והם תקינים וניתקתי את המצבר לכדקה וחיברתי חזרה (ריסט למחשב?). עדיין לא נפתח.

רעיונות לפני כניסה למוסך?

תודה,

איזי

abcde

פורסם

תודה על התשובה. פירקתי את המנעול ובתוכו יש בסך הכל מנוע DC קטן (די מזכיר מנוע של מכוניות צעצוע) ומיקרו סוויצ'. כדי לוודא שהמנעול תקין או תקול חשבתי לחבר אותו לסוללת 12V חיצונית, לצורך כך הייתי צריך לנתק את החיבורים של הדלת לרכב על מנת לא לשרוף רכיב כל שהוא ברכב.

בדופן השמאלית של הרכב ישנו קונקטור שמנתק את הצמה מהדלת, ניתקתי ובדקתי את המנעול, הוא תפקד כמו שצריך. חיברתי חזרה את הקונקטור בדופן הרכב והבעיה נפתרה. המנעול לא מנסה להפתח כשפותחים את הרכב מהשלט ודלת תא המטען נפתחת באופן תקין. מה הייתה הבעיה בדיוק אני לא מבין, יכול להיות שבעיה כל שהיא במגעים בין הצמה בדלת לרכב.

abcde

• תוכן חדש...