Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוגבל?

הוא לא מוגבל אם נדייק פשוט רוב ההנעות הקדמיות לא יודעות להוריד את מירב הכח לכביש במהירויות שאנשים נורמטיביים נוסעים בהם.

לא חסר לך רכבים עם הנעה קדמית עם יותר כ"ס מ250 שנוסעים מעולה אני אישית מכיר מעל 10 כאלה...

בכל מקרה נסה לבדוק את חברות הציפים המוכרות ותראה אם מישהי מהן מציעה משהו לרכב שלך..תוכנה זה השיפור הכי יעיל ומשתלם שתוכל לקנות לרכב מוגדש.

APR ABT REVO GIAC UPSULUT BSR MAPTUNE ועוד רבות החברות..תבדוק למי מהן יש תוכנה ותבדוק מי הנציגים שלהם במידה ואין נציג פנה לאחת הסדנאות בבקשה לרכוש קרדיט לאותה תוכנה.

אכן ברכבים עם הנעה קדמית אני באופן אישי לא הייתי אוהב לעבור את ה350 כ"ס + - .

פורסם

OR171 אני מסכים איתך ולזה בדיוק התכוונתי.

רכב עם הנעה קידמית עם מעל 250 כ"ס +\- יתקשה מאוד להוריד כוח לכביש!

ביציאה מהמקום הוא יפרפר כל הילוך הראשון וגם כל הילוך השני ובכך נאבד זמן יקר.

אם נשים לב שרובן הגדול של מכוניות עם הנעה קידמית הינן עד כ-250 כ"ס, אחרי זה מתווספות גרסאות 4X4 אשר מאפשרות הורדות כוח גדולות יותר בלי איבוד אחיזה.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

סביר להניח שמי שנוסע חזק לא רץ ללחוץ בראשון שני.

דבר שני לכל דבר כמעט יש פתרון בדמות צמיגים מאודמאוד חלקלקים(:

לאון קופרה R למיטב זכרוני הנעה קדמית עם יותר מ250 סוסים כמו כן השירוקו R וגם כן לא חסר ואגיות שני ליטרים בארצנו באזורי ה300 כ"ס במנוע זה בכלל לא נדיר..אם הוא יעשה ציפ אני לא חושב שהאוטו יתקשה בצורה יוצאת דופן להוריד את הכח יותר ממה שהוא מתקשה עכשיו..לפחות לא אם ילחץ בהגיון.

נכון שההנעה הנכונה זו הנעה אחורית או כפולה אבל עדיין זה לא אומר שמונדאו עם 300 כ"ס במנוע היא בלתי נשלטת.

אגב לא חסר הנעות קדמיות בארצנו שגם נעות עם 400 כ"ס ומצליחות להוריד את הכח בצורה סבירה וטובה לכביש הכל שאלה של באיזה מצב אתה רוצה להוריד את הכח..מ0-100 או במקומות שהשתיקה יפה להן.

פורסם

כוונתי הייתה למכוניות סטנדרטיות אשר באות מהמפעל עם מעל 250 כ"ס בהנעה הקידמית ובשל כך הן אינן רבות.

אני חושב שאין טעם להשוות שירוקו R או לאון קופרה R לפורד מונדאו אקובוסט אשר היא משפחתית גדולה וחזקה ולא בדיוק רכב ספורטיבי.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

נכון,אך עדיין יש פתרונות.

בכל מקרה לדעתי הוא הבין את מה ששתינו יחד ניסינו להסביר כל אחד ממקום קצת שונה:-P

• תוכן חדש...