Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון אתם צודקים,בהחלט ככל שאתה צעיר יותר אתה דפוק יותר ואני הדוגמא הכי טובה.

בגיל 17 שהיינו מושפעים ממהיר ועצבני טוקיו דריפט ורק הוצאנו רשיון אני וכמה חברים שלי היינו קצת דפוקים בלשון המעטה,היינו בטוחים שאנחנו יודעים לנהוג הכי טוב,כשחברים שלי הוציאו רשיון ואני עוד לא(לא הגעתי ל17) אני זוכר שהיינו נוסעים כולם למגרשים גדולים בלילה,מציבים קונוסים עושים מירוצים ומה לא,אותם הרכבים אני זוכר היו במוסך כל שני וחמישי.

כשהוצאתי רשיון קיבלתי 206 חדשה,מנוע 1600,גיר ידני,סך הכל רכב מהנה,זריז,שבזמנו לא היה מבייש שום בן 17(לפני 6 שנים).

21 שעות לאחר שנגמר לי המלווה הספקתי להוריד 5 גדרות(מהירוקים האלה) למזלי לא יצאתי עדיין לכביש מהיר(למרות שבשעה 12 בגשם באותו הלילה יצאתי עם 2 חברים וגם לא נהגתי בצורה הכי טובה שיש בואו נגיד ככה וגם היה גשם).

בכל מקרה הרכב תוקן,חזר לאחר משהו כמו שבועיים(אולי פחות כי ההורים הסתירו אותו ממני),3 ימים לאחר שהרכב חזר,אני אדלג על כל הפרטים,הרכב הושבת לאחר שנכנסתי בעץ באותה צורה שראיתם את הגולף רק שאצלי הכניסה הייתה בסביבות ה90 ק"מש או אולי קצת פחות והעץ היה בתור הרכב!!!

למזלי כמובן אני חי ויצאתי רק עם שריטה בבוהן ועם כאב צלעות לשנתיים עקב העוצמה שהחגורה תפסה אותי(לאלה שלא שמים חגורה שימו לב).

בכל אופן הרכב הושבת.

כמה חודשים אחר כך סבא שלי רכש לי רכב מסוג פאסאט כי הוא רצה שאני אנהג על רכב בטיחותי וחזק יותר מבחינת מסה של הרכב במקרה של תאונה(מה שהוא לא ידע שהוא רכש לי פאסאט 1800 טורבו ידנית כי הרי סבא שלי דוגל רק ברכב ידני),אבא שלי כמובן התנגד נחרצות לעניין אבל אתם יודעים לחץ של נכד וכו'(ילד בן 18 טיפש.. אתם יודעים).

למען האמת למדתי לקח מהפיג'ו ומאז לא עשיתי יותר שום תאונה בחיי, הייתי עם הפאסאט כ8 חודשים בערך,לאחר מכן רכשתי לאון 4 ידנית שנמכרה לפני משהו כמו שבועיים וחצי ולאחר שבוע רכשתי לי לאון קופרה,כיום אני יכול לומר שהנסיון של הטמטום שעברתי בזמנו מאוד עזר לי לסוג נהיגה שלי כיום,אין לי תאונות,היו לי איזה 2 שלא באשמתי(נכנסו בי מה אני אשם).

מה אני בא לומר פה,אם יש פה הורים שבאמת מתכננים לקנות לילדים שלהם רכב חזק עם הרבה סוסים תחסכו את זה מכם,עדיף לקנות רכב חלש שהילד שלכם יתחשל עליו,וגם זול לאחזקה שלא יבלע לכם את הכיס,למשל את הפאסאט גם ראתה הרבה מוסך,לא כי נהגתי כמו מפגר אלא כי פשוט עדיין הייתי בשלבי למידה ובשלבים כאלה אנחנו פשוט הורסים את הרכב,הלך גיר,קלאץ וציריות,משולשים,תפוחים וכדומה על ימין ועל שמאל.

לאלה ביניכם שכן ירצו להשקיע בשביל הילד שלו,שירוקו 122 כ"ס אחלה בחירה ורכבים מהסוג הזה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע מי ממכם זוכר אבל זה מזכיר מאוד תאונה נוראית של לנציה כלשהי(אני אפילו לא בטוח בזה,אני זוכר רכב ששונה מהנוף הישראלי במעט,היה גם ממודל ישן)על כביש ירושלים-תל אביב,הנהג פגע בעמוד בטון של השלט כניסה לבן גוריון במהירות גבוהה מאוד וחלק מהרכב נשאר על העמוד פשוט ככה.

ראיתי את התמונות בHnn אני לא אשכח לעולם כמה הזדעזעתי.

פורסם
בעיקרון אתם צודקים,בהחלט ככל שאתה צעיר יותר אתה דפוק יותר ואני הדוגמא הכי טובה.

בגיל 17 שהיינו מושפעים ממהיר ועצבני טוקיו דריפט ורק הוצאנו רשיון אני וכמה חברים שלי היינו קצת דפוקים בלשון המעטה,היינו בטוחים שאנחנו יודעים לנהוג הכי טוב,כשחברים שלי הוציאו רשיון ואני עוד לא(לא הגעתי ל17) אני זוכר שהיינו נוסעים כולם למגרשים גדולים בלילה,מציבים קונוסים עושים מירוצים ומה לא,אותם הרכבים אני זוכר היו במוסך כל שני וחמישי.

כשהוצאתי רשיון קיבלתי 206 חדשה,מנוע 1600,גיר ידני,סך הכל רכב מהנה,זריז,שבזמנו לא היה מבייש שום בן 17(לפני 6 שנים).

21 שעות לאחר שנגמר לי המלווה הספקתי להוריד 5 גדרות(מהירוקים האלה) למזלי לא יצאתי עדיין לכביש מהיר(למרות שבשעה 12 בגשם באותו הלילה יצאתי עם 2 חברים וגם לא נהגתי בצורה הכי טובה שיש בואו נגיד ככה וגם היה גשם).

בכל מקרה הרכב תוקן,חזר לאחר משהו כמו שבועיים(אולי פחות כי ההורים הסתירו אותו ממני),3 ימים לאחר שהרכב חזר,אני אדלג על כל הפרטים,הרכב הושבת לאחר שנכנסתי בעץ באותה צורה שראיתם את הגולף רק שאצלי הכניסה הייתה בסביבות ה90 ק"מש או אולי קצת פחות והעץ היה בתור הרכב!!!

למזלי כמובן אני חי ויצאתי רק עם שריטה בבוהן ועם כאב צלעות לשנתיים עקב העוצמה שהחגורה תפסה אותי(לאלה שלא שמים חגורה שימו לב).

בכל אופן הרכב הושבת.

כמה חודשים אחר כך סבא שלי רכש לי רכב מסוג פאסאט כי הוא רצה שאני אנהג על רכב בטיחותי וחזק יותר מבחינת מסה של הרכב במקרה של תאונה(מה שהוא לא ידע שהוא רכש לי פאסאט 1800 טורבו ידנית כי הרי סבא שלי דוגל רק ברכב ידני),אבא שלי כמובן התנגד נחרצות לעניין אבל אתם יודעים לחץ של נכד וכו'(ילד בן 18 טיפש.. אתם יודעים).

למען האמת למדתי לקח מהפיג'ו ומאז לא עשיתי יותר שום תאונה בחיי, הייתי עם הפאסאט כ8 חודשים בערך,לאחר מכן רכשתי לאון 4 ידנית שנמכרה לפני משהו כמו שבועיים וחצי ולאחר שבוע רכשתי לי לאון קופרה,כיום אני יכול לומר שהנסיון של הטמטום שעברתי בזמנו מאוד עזר לי לסוג נהיגה שלי כיום,אין לי תאונות,היו לי איזה 2 שלא באשמתי(נכנסו בי מה אני אשם).

מה אני בא לומר פה,אם יש פה הורים שבאמת מתכננים לקנות לילדים שלהם רכב חזק עם הרבה סוסים תחסכו את זה מכם,עדיף לקנות רכב חלש שהילד שלכם יתחשל עליו,וגם זול לאחזקה שלא יבלע לכם את הכיס,למשל את הפאסאט גם ראתה הרבה מוסך,לא כי נהגתי כמו מפגר אלא כי פשוט עדיין הייתי בשלבי למידה ובשלבים כאלה אנחנו פשוט הורסים את הרכב,הלך גיר,קלאץ וציריות,משולשים,תפוחים וכדומה על ימין ועל שמאל.

לאלה ביניכם שכן ירצו להשקיע בשביל הילד שלו,שירוקו 122 כ"ס אחלה בחירה ורכבים מהסוג הזה.

ברשותך, לא אתייחס לתוכן הסיפור עצמו אלא רק למשמעותו בהקשר לדיון.

זאת בדיוק דוגמא לכך שזה לא משנה במה נוהגים אלא כיצד עושים זאת. הספק מנוע נמוך יותר לא יציל אף אחד מעצמו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אני לא יודע מי ממכם זוכר אבל זה מזכיר מאוד תאונה נוראית של לנציה כלשהי(אני אפילו לא בטוח בזה,אני זוכר רכב ששונה מהנוף הישראלי במעט,היה גם ממודל ישן)על כביש ירושלים-תל אביב,הנהג פגע בעמוד בטון של השלט כניסה לבן גוריון במהירות גבוהה מאוד וחלק מהרכב נשאר על העמוד פשוט ככה.

ראיתי את התמונות בHnn אני לא אשכח לעולם כמה הזדעזעתי.

http://www.hnn.co.il/old_gallery5328.html

, גם פה התוצאות היו עגומות באותה מידה

V5

פורסם

הנה הלינק המתוקן (שלך לא עבד).

http://www.hnn.co.il/gallery16317.html

מה שמפתיע אותי זה איך הוא יכול לאבד שליטה.

הוא באחד הרכבים היותר יציבים והיותר "חכמים" שיש (הוולוו), וקורה לו משהו כזה דבילי.

יש למישהו הסבר איך אפשר לאבד שליטה על זה?

פורסם
על זה נאמר - פיזדצ

בכמה הוא נכנס בעץ, 200+ קמ''ש?

מסכנים...

באמת "פיזדץ"!!! איך לעאזזל רכב נקרע ככה לשניים! אני המום! כואב הלב שזאת פולסוואגן - יצרן שאני די מצדיע לו,

אחד כזה? צריך לתת לו לנהוג ב-LADA משנות ה70,

5

מעניין האם נמצאו עקבות אלכוהול, סמים (או פיגור שכלי) בבדיקת המעבדה ומעניין מה היה לאותו אחד ששרד לספר...

אגב, בהתבסס על נתון הכ"ס אשר צוין בכתבה מדובר על גולף GTD (שזה בעצם GTI בעלת מנוע דיזל)..

פיגור שכלי לא תמצא, בשביל פיגור שכלי צריך קודם שכל!

בנימה אחרת, יש מצב שאם היו בארץ פולסוואגנים GTD (דיזלים ספורטיביות) הייתי מוצא מזומנים לשחרר עליהן,

למה באמת לא מייבאים אותן?

הכח שיש לרכב כן משפיע על סגנון הנהיגה.

מגיל 18 היו לי 6 מכוניות. ואני יודע את ההבדל.

כן יותר בטיחותי להתחיל עם מכונית שלא עוברת את ה-110 כ"ס, ועדיף איזה 70. זה סגנון נהיגה שונה. אחרי יותר נסיון על הכביש, ויותר גיל אחראי, עם יותר ידע תיאורטי, אפשר להעלות ספורטביות של הרכב של הצעיר. אני עברתי לאוקטביה 115כ"ס שלי אחרי שהרגשתי שאני רגוע מספיק. ועכשיו אני מוכן להעלאה שלו ל125, וכנראה עדיף שלא אסע עדיין עם כמה מאות כ"ס, למרות שכיום אולי אני כנראה יהיה בסדר עם זה, עדיין לא בטוח. ואני בן יותר מ-25 כיום.

ואני לא המופרע של השכונה, אבל אוהב נהיגה. ויותר אחראי מרוב הצעירים.

אני בגיל 18 נסעתי על סופות/אביר של מג"ב

אחרי שהשתחררתי קפצתי ישר לאיזור ה500 כ"ס עם וולוו FH רמסע - אבל טוב - זאת כבר משאית

אח"כ לקנוורת' משלי שנמכרה בדמעות, אבל אני תמיד זוכר את עצמי על רכבים חזקים עתירי מומנט,

הקטן שבהם זה איסוזו איפון, הגדולה שבהם זאת הקנוורת', והיום אני עם קצת יותר מ200 כ"ס על טנדר,

נכון, אני מודה ומתוודה שכשהייתי צעיר הייתי עושה עם נהגי משאיות אחרים "פתיחות" בכבישים נידחים,

(לרוב הקנוורת' הישנה והחבוטה לקחה סקאניות חדישות ברעמת דיזל מרושעת,) אבל אני מסכים ואתה

צודק, ככל שמתבגרים ההורמונים נרגעים, השכל חוזר מהביצים למקומו הטבעי, אצלי נפל האסימון שכמעט

הרגתי עם הקנוורת' אמא ושני תינוקות במשפחתית מעאפנה, סטיתי מהכביש ירדתי לעפר, מזל שהעגלה

הייתה בלי קונטינר עליה, אחרת - הייתי מתהפך, הנזק: נפשות - תודה לאל אפס (פרט לטראומה עד היום)

נזק לרכבים: סופר לאנסר - 0 קנוורת': נזק לצלחת חיבור של העגלה, ונזק לשני צינורות אוויר, נסעתי בלי

ברקסים בסרן האחורי כמו זקנה עד לבית, למחרת, קניתי צנרת ותיקנתי את הנזק,

ומה המסר בכל החפירה הזאת?

כנראה עד שלא קורה מקרה קיצוני - לא נופל האסימון, במיוחד לנו הישראלים עם הביצי יען ומוח ג'וק,

מאז, כל סגנון הנהיגה שלי השתנה, אם פעם הייתי עושה תחרות "פתיחות" או שהייתי נוהג ללא שינה,

אין, נגמר! השתנו חוקי המשחק, כמעט לקחתי אמא צעירה ושני תינוקות שלא חטאו מעולם, הייתי משותק

כמעט מהמקרה הזה כמה ימים, - אני יכול להשבע שעוד שנתיים לאחר מכן היו לי סיוטים איך התינוקות

האלו נמחצים מתחת לסמיטריילר האדום-לבן-חלוד, שנתיים שבכי של תינוק עושה לי צמרמורות בנשמה,

ואני עדיין, כמעט עשור מהמקרה וכולי רועד שאני מקליד את זה, - איזה מפגר הייתי??? אבל אני יותר

גרוע מהצעירים בגולף, הצעירים בגולף התאבדו, אני כמעט רצחתי אמא ושני תינוקות בגלל טיפשות של גיל 23,

אינני מכיר אתכם, אבל אני מבקש ממכם,

לא משנה כמה כ"ס יש לכם ברכב וכמה קג"מ, תנהגו בזהירות, בבקשה ממכם!

אתם לא רוצים חוויה כמו של kenworthe man זה ילווה אתכם עד הקבר,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...