Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת פולארויד - מי שמע? ראה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת 1D MKII הישנה מסדרות ייצור המוקדמות של הדגם. למרות שיש לה רק 8MP היא אחל'ה מצלמה (אני מזמן פרשתי ממירוץ מגה פיקסלים).

יש לי גם כמה קנונים באוסף. :-) יש גם 10D שלא מופיע בתמונה.

MyCanons2.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זאת 1D MKII הישנה מסדרות ייצור המוקדמות של הדגם. למרות שיש לה רק 8MP היא אחל'ה מצלמה (אני מזמן פרשתי ממירוץ מגה פיקסלים).

יש לי גם כמה קנונים באוסף. :-) יש גם 10D שלא מופיע בתמונה.

וואו. קנון G5. הייתה לי כזאת ממזמן, מכרתי אותה למישהו דרך הדואר תמורת 300 ומשהו שקלים. הייתה נחמדה דווקא. טובה לצילומי IR.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
killerbinn,

אם אתה מצלם פילים בשביל תחביב, אתה מאוד תהנה מפורמט בינוני כי איכות וחדות הרבה יותר טובים, הגודל כן קובע..

ואם הוא מצלם חתולים הפורמט הבינוני לא מתאים?

רבותי - זה פילם (film). פילים יש באפריקה ובדרום אסיה, וגם בגן החיות.

כמי שמקפיד על עצמיות, למה לא להקפיד על שאר המונחים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

tzvipper, לשאלתך;

יש לי Nikon F2 1972

Olympus Trip 35

Kodak Retina IIIc

ועוד כמה מינולטות, שנכון לכרגע לא עובדות (צריך סוללות ומטענים, אבל עוד לא התחלתי לחפש).

אני אעלה תמונות במהלך הסופ"ש.

אלו Canon F-1 ? אני כבר זמן רב שוקל לקנות אחת

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
וואו. קנון G5. הייתה לי כזאת ממזמן, מכרתי אותה למישהו דרך הדואר תמורת 300 ומשהו שקלים. הייתה נחמדה דווקא. טובה לצילומי IR.

במקרה אתה גר בדרום ומכרת למישהו בצפון דרך שירות גוביינא (פירסמת ביד 2)? המצלמה שלך באה עם תיק ROOTS , מספר סוללות ומכפיל? מכרת לפני שנה בערך? לG5 מאקרו שלה נחמד.

יש לי Nikon F2 1972

אלו Canon F-1 ? אני כבר זמן רב שוקל לקנות אחת

זה Canon F-1N המקבילה של Nikon F3. הCanon F-1 המקורית הייתה מקבילה של Nikon F2. הCanon F-1N עם העצמית היא תקינה והשנייה ללא עצמית שימשה בתור תורמת פריזמה AE שמאפשרת צילום חצי אוטומטי, התריס שלה תקוע - ניסיתי לשחרר לא הלך.

יש לי גם Nikon F2, שלי באה עם פריזמה בעלת מד אור. שלי שנת 1974. יש לי כל הסידרה המקצועית של F, רק F6 חסר כי יקר. F5 שלי עם גב דיגיטאלי. כימעט קניתי עוד Canon F-1N מיוחדת מאוד מגירסא אולימפית עם מנוע. ייתכן שהיא עדיין למכירה בארץ, המחיר מאט גבוה אבל הדגם נדיר.

NikonF2_Photomic_1974.jpg

Spider2.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

F2 שחורה - הרבה יותר נדירה מכסופה, במיוחד במצב כזה. יש למצלמה ערך אספני רב, אני רואה גם פריזמה אצלך מתקדמת מסוג AS. יש לך גם את המתאם לפלאש סטנדרטי. מזמן לא ראיתי F2 במצב כזה. גם שלי באה עם נרתיק עור, בתמונה שצירפתי בתגובה הקודמת הורדתי במיוחד לצילום. המד אור אצלך עובד (אצלי החץ נתקע בגלל קורוזייה)?

פורסם
F2 שחורה - הרבה יותר נדירה מכסופה, במיוחד במצב כזה. יש למצלמה ערך אספני רב, אני רואה גם פריזמה אצלך מתקדמת מסוג AS. יש לך גם את המתאם לפלאש סטנדרטי. מזמן לא ראיתי F2 במצב כזה. גם שלי באה עם נרתיק עור, בתמונה שצירפתי בתגובה הקודמת הורדתי במיוחד לצילום. המד אור אצלך עובד ?

כן, הכל עובד.

30369_4970114534621_1794819324_n.jpg

543108_4970115614648_1344737155_n.jpg

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

שמור על הF2 שלך, היא נדירה בארץ. אם בארץ נשארו 10 מצלמות כאלו במצב שמור אני יהיה מופתע. בדרך כלל רכשו אותן צלמים מקצועיים ומצלמות האלו טחנו עד שנות ה90 בעבודת עיתונאות ואירועים קשה, במיוחד הדגם השחור. כסופות מידי פעם אפשר למצוא במצב שמור כי קנו אותן גם אנשים בעלי ממון שרצו מצלמה יוקרתית.

כל F2 עם מד אור נקראת F2 PHOTOMIC.

אתה בטוח שמצלמה שלך שנת 72? כי לפי פריזמה זה דגם מאוחר, אלא אם כן החליפו פריזמה (קל מאוד במצלמות האלו). אפשר לבדוק שנת ייצור באינטרנט לפי מספר סידורי.

ה50ממ 1.4 היא עצמית מעולה ומבוקשת גם היום. לאומת קנון ניקון לא החליפו את הביונט מאז שעברו לייצר SLR.

פורסם

למי שמעוניין במצלמת פולרויד מקורית.

שיפנה בפרטי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...