Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מחפש רכב מנהלים בן שלוש לערך, אחרי שספג את ירידת הערך המשמעותית ביותר. הכיוון המרכזי היה סקודה סופרב שנת 2009 (הדגם החדש) אך החשש המרכזי היה הגיר הידוע לשמצה. אני מודע לעניין שזה כנראה הרכב הכי טוב בקטגוריה לשנה זו, אך החשש לקנות גיר DSG ללא אחריות קצת מלחיץ.

גם המליבו עלתה על הפרק, עם מחירון כזה שווה להסתכל על הרכב. הבעיה המרכזית איתה היא המנוע המפלצתי של אותה שנה.

אשמח לשמוע עוד המלצות לרכב בסביבות ה100K שנת 2008 לערך, שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. לאדם בן 50+.

תודה רבה,

תמיר.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

מאליבו תתרחק, אמריקאי אמריקאי, אבל על הפנים, צפופה ופשוטה משהו פחד, לא הייתי שם עליה יותר מ50K שח.

(יש לי אמריקאית בבית אבל ישנה, מבחינת מרווח אני מעדיף את הקוואליר שלי. יש שיגידו שאני טיפש, אבל התאכזבתי מאוד מהמאליבו בתצוגה.)

סופרב הרכב הכי טוב שאתה יכול להביא במחיר, פשוט מעולה, מרצדס עם סמל ומחיר של סקודה.

אבל, הDSG, מבחינת ביצועים הוא מעולה, אך ההסטוריה הקטנה שלו, לא נקייה כל כך.

האופציה היחידה שבאמת טובה, היא לשלם עוד קצת ולקנות טויוטה קמארי.

התלהבתי ממנה מאוד, חשבתי שזה עוד קורולה פשוטה ומצועצעת, אבל טעיתי, באמת רכב ברמה גבוהה מאוד.

לדעתי הקמארי תתן לך שקט, הסטוריה יותר ארוכה מהסופרב ונקייה מאוד.

(אני לא חסיד של יפניות, אבל התלהבתי ממנה מאוד!)

אוונסיס נראה לי קורולה למנהלים זוטרים, לא ישבתי בה, תבדוק אותה.

פורסם

אם אבא שלך נוסע רגוע ללא ספק המליבו יכולה להיות אופציה טובה יש לנו בבית ת'מליבו וזה רכב נוח ממש גם בנסיעות ארוכות גם מאחורה וגם מקדימה אוטו יפה ועם מחירון יחסית זול לתמורה שמקבלים .אם אבא שלך נוסע רגוע אז מליבו לא תוכל הרבה אבל ברגע שלוחצים איתה זה פשוט אסון אני נער ואני נוסע בה ובנסיעות בין עירוניות עם לחיצות אבל לא יותר מדי היא אוכלת לי 1ל6!!!! כמובן שכשאמא שלי נועגת זה אוכל לה פחות. נסעתי במכוניות של חברים ולשום מכונית ממה שנסעתי אין את הכוח שיש למאליבו שאם אתה לוחץ אתה פשוט מקבל מכה בגב מהעוצמה ונוחות שחבלעלהזמן.עוד פעם אני חוזר זה לא רכב לנערים ואני לא אוהב לינסוע בו כי אני לפעמים שם על דלק ואני נוסע הרבה קילומטרים.אבל לאדם מבוגר שכבר עבר את הגיל של ללחוץ ולבדוק כל פעם 0-100 מכונית מעולה במחיר מעולה עוד יותר

למרות שאם יש אפשרות להביא את הסופר הוא עדיף מהמליבו הבעיה איתו זה שנגמרת האחריות ויתחילו הבעיות מה תעשו.

פורסם

אינני יודע האם בתקציבכם תוכלו לרכוש את הסופרב דיזל,שגם מציגה ביצועים מעולים,חיסכון ניכר בדלק ושילוב מנוע עם גיר הDSG6 שהוכיח אמינות גבוהה מהנוכחי DSG7 שמוצע בגרסאות ה1.8 בנזין.

הרכב מניסיון מאוד מרווח,עשיר באבזור ונעים לשהייה.

פורסם
אם אבא שלך נוסע רגוע ללא ספק המליבו יכולה להיות אופציה טובה יש לנו בבית ת'מליבו וזה רכב נוח ממש גם בנסיעות ארוכות גם מאחורה וגם מקדימה אוטו יפה ועם מחירון יחסית זול לתמורה שמקבלים .אם אבא שלך נוסע רגוע אז מליבו לא תוכל הרבה אבל ברגע שלוחצים איתה זה פשוט אסון אני נער ואני נוסע בה ובנסיעות בין עירוניות עם לחיצות אבל לא יותר מדי היא אוכלת לי 1ל6!!!! כמובן שכשאמא שלי נועגת זה אוכל לה פחות. נסעתי במכוניות של חברים ולשום מכונית ממה שנסעתי אין את הכוח שיש למאליבו שאם אתה לוחץ אתה פשוט מקבל מכה בגב מהעוצמה ונוחות שחבלעלהזמן.עוד פעם אני חוזר זה לא רכב לנערים ואני לא אוהב לינסוע בו כי אני לפעמים שם על דלק ואני נוסע הרבה קילומטרים.אבל לאדם מבוגר שכבר עבר את הגיל של ללחוץ ולבדוק כל פעם 0-100 מכונית מעולה במחיר מעולה עוד יותר

למרות שאם יש אפשרות להביא את הסופר הוא עדיף מהמליבו הבעיה איתו זה שנגמרת האחריות ויתחילו הבעיות מה תעשו.

מאליבו צפופה מאחורה, אני ישבתי בה בסוכנות, פשוט התאכזבתי, חוץ מזה שאין בה כלום.

אתה צריך ללמוד לנהוג איתה, גם הקוואליר שלי אוכלת 1\6 בלחיצות ויותר, אבל שאני רגוע מאוד, אני משיג צריכה של 1\9 בערך, שזה טוב לרכב הזה.

נהיגה חסכונית זה לא רק רגל עדינה על הגז, צריך גם לדעת לחסוך רמזורים וכו', חשוב ללמוד את זה לבעלי אמריקאיות.

GTI33, צודק, נסעתי באוקטביה 2011 דיזל עם הגיר שציינת, עברה 200KKM, רק החליף לגיר שמן (1000 שקל), והגיר פועל מצויין! (הנהג רגוע.)

פורסם

לשקול את הפורד מונדיאו.

תקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף, מבחינת נהיגה ומרווח לנוסעים (המרווחת ביותר בקטגוריה).

פורסם

מליבו 2008 3.5 - אצלנו מחדש,בלי בעיות חוץ ממצבר שהלך אחרי חצי שנה (טענו שזה בגלל האזעקה -שהיא גם אחריותם-אבל התנהגו בסדר -לדרישתי הלכו וקנו לי ורטא אע"פ שהיו יכולים לכפות עלי שוב AC DELCO שבדיעבד אומרים לי שהוא מצוין)

דלק ממוצע - הרוב בפקק בכניסה לירושלים - 8.5 .

צפוף מאחורה ? פעם ראשונה שאני שומע.

אוטו של אשתי (שהחלטתי אני על קנייתו) שבהתחלה שנאה אותו,בייחוד אחרי שהשתפשפה בעמוד השער לחצר. אח"כ התרגלה ואוהבת אותו.בייחוד השקט ,הנסיעה החלקה והנוחיות. כל כך שקט שבהתחלה חזרה מזועזעת ואמרה לי ש"פתאום ראתה שהיא על 140 בכביש המחורבן לבית שמש" - גם לזה הסתגלה - צריך להסתכל על הספידומטר.

לפי יד 2 נראה לי שדווקא עכשיו הוא (לצערנו ) משתלם מאד.

• תוכן חדש...