Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו. E28 525i שנת 1983 - סוף עצוב :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההצעה של לקחת את הסכומים שרשמת לעיל לצורך התיקון כבר נמצאת על השולחן של חברת הביטוח ואני ממתין למענה בנושא...

תקבל תשובה חיובית אני מעריך מינוס כ 2000 ש"ח עבור שיטת מצליח

לחברת הביטוח יש זמן של 30יום לשלם , מיום שהמצאת את כל המסכמים הדרושים אז למה לשלם אחרי 10 ימים:x

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תקבל תשובה חיובית אני מעריך מינוס כ 2000 ש"ח עבור שיטת מצליח

לחברת הביטוח יש זמן של 30יום לשלם , מיום שהמצאת את כל המסכמים הדרושים אז למה לשלם אחרי 10 ימים:x

אי אפשר לחשוד בי באהבת חברות ביטוח, אבל: כשבאלפא שלי נכנסה נהגת מאחור, הביטוח שלה שילם תוך זמן קצר ובלי כל השגות את כל מה שנכלל בדו"ח השמאי: פגוש ופנסים מחו"ל ושכר הפחח. הסכום אמנם היה נמוך משל ליאור אבל עדיין היה גבוה למדי.

פורסם

ממש באסה! אל תוותר על האפשרות לשפץ אותה מחדש - ויהי מה! הם ינסו לייאש אותך בתקווה שהם אולי יצליחו, לכן תעמוד על שלך ומספיק מכתב התראה לפני נקיטת הליכים, ייתכן שזה יעשה את שלו!

פורסם

לאחר מספר שבועות, מאבקים וניסיונות זה סופי, הבימר יורדת מהכביש.

המאבק לקבלת סכום הערכת השמאי במלואו מתחיל... ובכל מקרה ומתוך קבלת המצב הקיים... למכירה חלקים, הרבה הרבה חלקים, טובים, מצויינים, משופרים - הכל למכירה.

גיר ידני Getreg 265 חמישה הילוכים למנועי M30, עם קלאצ' חדש לגמרי (מתאים גם ליגואר)

מנוע 2.5 ליטר, 6 צילינדר הזרקה

ג'אנטים (כנראה כבר מכורים)

מושבי M5

ידית הילוכים M5

הגה M5

בילשטיינים

מוטות מייצבים מחוזקים

צלחות בלמים מאווררות+מחורצות

סטראט עליון

ועוד.. ועוד.. ועוד...

נא להשאיר ה"פ עם טלפון ואחזור אליכם.

תודה,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
ואני כבר חשבתי שתמצא אחת אחרת ופשוט תעביר אליה את החלקים :(

זה חסר כל הגיון כלכלי או אחר.... השקעתי כבר כל כך הרבה באוטו מכל הבחינות, להתחיל שוב הכל מהתחלה רק כדי להגיע לאותה נקודת מוצא... הפעם, אני ממשיך הלאה...

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ליאור

כואב, אבל דלת אחת נסגרת ודלת אחרת נפתחת, כמי שמכיר אותך אתה לא תעצור.

נעמוד דקת דומיה לזכר האחת, ומיד אח"כ נפצח בחגיגות העצמאות של הפרוייקט הבא.

ולי יש חולשה למנוע כיסא ושתי גלגלים, אגב מנוע וגיר יש לך, עכשיו בנה שילדת צינורות

בחר שני גלגלים (הטובים מבין הארבע) ויהיה לך BMW דו"ג, האופנוע הראשון בארץ

שנבנה משאריות מכונית...:wink:...אספרסו רייסר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לאחר מספר שבועות, מאבקים וניסיונות זה סופי, הבימר יורדת מהכביש.

המאבק לקבלת סכום הערכת השמאי במלואו מתחיל... ובכל מקרה ומתוך קבלת המצב הקיים... למכירה חלקים, הרבה הרבה חלקים, טובים, מצויינים, משופרים - הכל למכירה.

גיר ידני Getreg 265 חמישה הילוכים למנועי M30, עם קלאצ' חדש לגמרי (מתאים גם ליגואר)

מנוע 2.5 ליטר, 6 צילינדר הזרקה

ג'אנטים (כנראה כבר מכורים)

מושבי M5

ידית הילוכים M5

הגה M5

בילשטיינים

מוטות מייצבים מחוזקים

צלחות בלמים מאווררות+מחורצות

סטראט עליון

ועוד.. ועוד.. ועוד...

נא להשאיר ה"פ עם טלפון ואחזור אליכם.

תודה,

ליאור.

עצה

לחברת הביטוח יש זכות לקבל את הגרט, או לשלם לך בניכוי ערך הגרט.

אז לפני שאתה מתחיל למכור תראה שאכן האופציה השניה נבחרה על ידי חברת הביטוח.

ומכיוון שהמשלם תהיה חברת הביטוח של הרכב הפוגע , אז יש מקום לקבלת סכום פיצוי מלא , כולל כפי שגדרון כתב במעלה השרשור פיצוי עבור עוגמת נפש צער ויגון.

עדכננו בקורותיך מול הביטוח בהמשך.

רן

אסור לשנות צמיג במדינה אז לבנות מוטוצייקל:-)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עצה

לחברת הביטוח יש זכות לקבל את הגרט, או לשלם לך בניכוי ערך הגרט.

אז לפני שאתה מתחיל למכור תראה שאכן האופציה השניה נבחרה על ידי חברת הביטוח.

ומכיוון שהמשלם תהיה חברת הביטוח של הרכב הפוגע , אז יש מקום לקבלת סכום פיצוי מלא , כולל כפי שגדרון כתב במעלה השרשור פיצוי עבור עוגמת נפש צער ויגון.

עדכננו בקורותיך מול הביטוח בהמשך.

רן

אסור לשנות צמיג במדינה אז לבנות מוטוצייקל:-)

היי,

רק לאחר שביררתי את הנ"ל התחלתי ב"ניתוח" הגופה... :shock: תמורת אחוז מסויים ממחיר הערכת השמאי הרכב נשאר אצלי.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עדכון....

לאחר למעלה משנה של ויכוחים עם חברות ביטוח (נהג שמודה שפגע מאחור + עד ראייה ואת חברת הביטוח זה לא ממש מעניין), נערך לאחרונה משפט בו השופט שמע את כל הצדדים המעורבים בתאונה, כשכל השרשרת (כאמור, תאונת שרשרת, אני הרכב השלישי מתוך ארבעה) מעבירה את האשמה אל הנהג שמאחור ואכן בסופו של דבר נפסק כי 80% מהאשמה (מסבר שיש כזה דבר) חלה עליו ועל חברת הביטוח שלו, שתשלם למעשה את הנזקים הכלליים של שלושת כלי הרכב שמלפנים (שניים מהם טוטאל לוס - כולל שלי).

כעבור מספר שבועות הגיעה המחאה מחברת הביטוח ועם כל הצער שבאובדן הרכב, לפחות הגיע פיצוי ראוי לפי הערכת שמאי שהבאתי מבעוד מועד (שם השמאי - צחי מירון).

ברצוני להודות אלפי תודות לחמדה גלט, סוכנת הביטוח שלי שליוותה את התהליך, תיאמה, שלחה אינספור טפסים וניירת, עשתה מעל ומעבר כדי שבכל שלב הכל יהיה מכוסה ומטופל ואכן כך היה ובסופו של דבר הסאגה הסתיימה.

שלא תדעו מצרות... אך אם יש צרות, חשוב להיות בידיים טובות... :)

ליאור.

תמונה אחרונה, לזכרה...

attachment.php?attachmentid=265012&d=1321308633

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...