Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

בימים האחרונים, למרות שהרכב נוסע באופן תדיר (לפחות פעם ביומיים נסיעה בין עירונית, ובימים שלא אז בד"כ נסיעות לסופר/דואר וכו')

הרכב כבר לא מניע. הבעיה היא חד וחלק מצבר, הסטרטר תקין, מערכת החשמל ברכב תקינה ואין זליגת חשמל משום מקום, נבדק מא' ועד ת'.

עכשיו, על המצב (שנפ) מוטבע תאריך בפורמט הבא בדיוק-

"11-12

H10"

בדיוק ככה זה נראה, ואני לא מבין מה לעזאזל זה אומר. עד מתי האחריות?

בנוסף, נראה כאילו במצבר חסר קצת מים (עם דגש על קצת), יש סיכוי שזה עושה הבדל גדול בזרם שהמצבר מסוגל לתת לסטרטר?

*ברצוני גם לציין שמצבר דומה של שנפ הלך לעולמו בלי שום סיבה ברכב של בן משפחה אחר, למרות שהוא היה סה"כ בן 16 חודשים. מה הסיפור עם שנפ בזמן האחרון?

תודה מראש לעונים.

פורסם

ערך טעינה לא נבדק.

אבל- מצבר חדש? איזה מצבר חדש?

אני מדבר ספציפית על המצבר שתאריכו נכתב פה, מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול להסיק מהכיתוב הזה על תאריך יצור ועל תקופת האחריות?

ומה לגבי עניין המים?

פורסם

מדובר בהטבעת מועד הוצאת המצבר לשיווק בחודשים נובמבר דצמבר שנת 2010.

מכיוון שהמצברים עומדים זמן מה עד למכירתם ללקוח מוטבע תאריך של חודשיים כך שאם יש למצבר אחריות רק של שנה, היא עד סוף דצמבר שנה זאת.

הזדרז לבדוק את תקינות המצבר במקום שיכול לספק לך אחריות עליו מטעם "שנפ".

בברכה - רפי לין

פורסם

הי PIKA

המצבר שלך נמצא במסגרת תקופת האחריות ,

אתה מוזמן להגיע לאחד מתחנות השירות שלנו אנו נבדוק את מקור התקלה ואם יש צורך המצבר יוחלף במקום .

לבירור התחנה הקרובה אלייך צור קשר איתנו .

1800-225432

בברכה ויום טוב

עדי :-)

שרות לקוחות שנפ

פורסם

מצטער שאני מקפיץ, לא ראיתי את ההודעה מכמה הימים האחרונים-

תודה לשירות הלקוחות של שנפ שטרחו לפתור את התעלומה לגבי התאריך, ביררתי איפה מרכז השירות הקרוב, ואני אעדכן ברגע שהעניין יטופל.

פורסם

אני לא יכול לערוך, אז סלחו לי על הדאבל פוסט-

הייתי במרכז השירות של שנפ בחיפה היום, לקח להם בדיוק 3 דקות לבדוק את הטעינה ברכב שלי (למרות שכבר בדקתי לפני, אבל עדיין), לבדוק את המצבר, ולהחליט להחליף אותו.

תוך 7 דקות כבר הייתי בדרכי חזרה הביתה עם מצבר חדש.

ישר כוח לשירות של שנפ

• תוכן חדש...