Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש את רשימת החלקים שיצאה לאחרונה ע"י משרד התחבורה ובא ההקלה בשחרור חלקים מסויימים.

אני צריך את הקישור של משרד התחבורה אם למישהו יש אותו אני יודע לו על כך.

תודה טל

פורסם

לא הבנתי את הקונץ.

מגיעים עם הרשימה הנ"ל לדואר על מנת להוכיח שהמוצר נמצא ברשימה ומשחררים?

(הרי יש נציג משרד התחבורה בדואר או שלא.)

או שצריך להגיע לדואר לראות שהמוצר מופיע ברשימה אבל החבילה בכל זאת מעוכבת.

ללכת למשרד התחבורה להחתים על טופס השחרור "המהיר" או אז לחזור לדואר לבדוק שוב שהמוצר אכן לא השתנה או החליף את עצמו לטורבו או משהו דומה לשלם "דמי טיפול" ולקבל את החבילה.

פורסם

על פי הנוהל בסעיף 6

יושב פקח (פיקח ) של משרד התחבורה בדואר תל אביב בלבד, ( חוצפה ) מאשר כי אכן הפריט(ים) הם מהסוג המפורט בנספח 1 ואז מאשר את שחרור החבילה.

ואז אתה מוזמן אחר כבוד להגיע, נפגש עם נציג המכס ממלא את נספח 2 משלם כמה "שצריך" והולך שמח הבייתה עם המוצרים.

העתק מנספח 2 מועבר לפקח של משרד התחבורה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה הרבה יותר "מפוקח". גם אם תיבא פריט שמאושר בשיחרור מהיר- הינו ללא אישור מישרד התחבורה, אל תקבל אותו לביתך אפילו ששילמת עבור המישלח. עדיין תידרש לבית הדאר תעבור את אותו תהליך שהיה נהוג במשך שנים, בהבדל אחד- בסופו של התהליך תשלם 82 ש"ח "עבור השיחרור".

אריה

פורסם

אכן הבנת נכון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גומיות וחלקי פלסטיק לרכב - שזה הכמות הכי גדולה של פריטים שיש ברכבים - לא ברשימה.

צינורות אגזוז לא ברשימה

לפי רשימת החלקים, הרכב היחיד שכעת קל ליבא עבורו חלפים זה קרטינג

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...