Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רק הלילה נרשמתי וכבר אני זקוק ליעוץ ,אני מחפש רכב זול אמין ומרווח יחסית לכלבים ולציוד הטיולים שלי ,חברים הציעו לי מכוניות צרפתיות מאוד זולות וישנות ,אחרים המליצו על אמריקאיות שצורכות יותר דלק ואינן נמכרות בשוק בשל חולשת השוק וחוסר הרצון של הקונים להתעסק עם רכבים כאלו גדולים ,האמת שגם עבורי הם גדולים ,אבל איני פוסל על הסף ,אני עובד ויש לי תודה לאל הכנסה צנועה .

אחדים מחבריי המליצו לי על אופל ישנה בין השנים 84-83 ועד 91 מדגם קדט אופל .

כאן אני זקוק מחברי הפורום להנחיות וטיפים טכניים בקשר לרכב זה .

כל מידע ונתונים טכניים עם קישורים רלוונטיים מתקבלים בברכה .

תודה לכל מי שיעזור לי !

אנא הביעו דעתכם באשר לקנייה .

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פורד פיאסטה נסחרת במחירים מגוחכים לעומת התמורה,שנתון צעיר יחסית לתקציב, חסכונית בדלק אמינה ועם תדמית גרועה שלא צודקת.

חלפים בשפע ובזול, ביטוח זול, זריזה יחסית.

פורסם

שלום ,בוקר טוב ושטוף שמש ,דני

האם קיימת פייסטה עם 4 דלתות ?

לדעתך היא לא עם תא נוסעים קטן ? כי אני זקוק להובלת 2 כלבים לא קטנים יחד איתי .

יש לך דעה לגבי הקדט של אופל ? היא מרווחת מאוד בגירסת 5 דלתות ,טוענים שגם אמינה .

תודה דני

פורסם

חפש DL סטיישן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם מותחים טיפה את התקציב, אפשר גם לדחוף לתוכו מאזדה 323 סדאן או מיצובישי צ'אמפ/לנסר ידנית (בתקציב כזה, רק ידני) עד שנת 1995.

אופל קאדט יהיה קצת בעייתי למצוא, היות ואין הרבה בארץ. מה שכן, קיימת גירסה יותר מודרנית של הרכב הזה בשם דייהו רייסר/סופר רייסר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לקרוא לדייהו רייסר "גירסא מודרנית" לקדט של שנות ה - 80 זה מחדל.

מדובר בשנמוך מוחלט לכל הפרמטרים של הרכב. לא הייתי נוגע בדייהו מהשנים האלה.

מצטרף להמלצה לחפש סובארו סטיישן בתקציב הזה, עדיף עם תיבת הילוכים ידנית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא הייתי נוגע בדייהו משום שנה, ואני מדבר מניסיון מר.

גם לא הייתי נוגע בDL, אבל זה מסיבות אחרות (אני מעדיף שהרכב יישאר במקום שמשאירים אותו).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין פיאסטה 4 דלתות, אבל עם זה רק אתה ושני כלבים הם יסתדרו במושב האחורי, כמה כבר גדולים הם יכולים להיות?

יש גם אופציה לקפל את המושב האחורי ולאחד אותו עם הבאגז׳, גם יותר מקום וגם יותר פרקטי ונקי, עם בכל זאת אתה מתעקש על 4 דלתות אז הdl היא אופציה טובה אבל לדעתי כבר עבר זמנם והם די גניבות, אני הייתי ממליץ על פורד אסקורט 1.6, חבר מהעבודה קנה כזו ב3500 שנת 95 עם טסט והכל פועל ותקין והאוטו נוסע נהדר.

מניסיון התא נוסעים של הפיאסטה די מפתיע לעומת הגודל החיצוני, ולדעתי עדיף רכב קטן ככה שזה חוסך הרבה הוצאות, אני עם פיאסטה עם 3 דלתות הסתדרתי עם רכב מלא שכל היושבים היו בוגרים, לא נראה לי שתצטרך יותר מהפיאסטה עם השימוש הוא לטיול עם כלבים, ובקיפול המושבים אתה מקבל מקום הרבה יותר מאשר ב4 דלתות.

לגבי הדייהו, גם אני לא הייתי מתקרב, כבר יצא לי לראות את חברים שלי שופכים על הרכבים האלה המון כסף בתיקונים.

פורסם

הDL אמנם ישנה,אך פשוטה,לדעתי גניבות זה כבר יותר אוקטביה/סופר לנסר הDL ניראת פחות אטרקטיבית במיוחד במצב שהרכב במחיר כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שבוע טוב לכולכם אנשים טובים ועוזרים

אם אני אשקיע בDL המדוברת ויגנבו לי אותה ,יקח זמן עד שאתאושש בחזרה ,לעומת זאת אין בנמצא אצלי מספיק מצלצלין עבור ביטוח נגד גניבות .

האמת שמאוד קשה למצוא אופל קדט מסודרת מהשנים ההם .

אתמול טיילנו על השביל אופניים החדש עם הכלבים סובב ירושלים ,התחלנו בליפטא וזה ממשיך מעבר למוצא ועוד מעט יגיע לסטף ,היה מזג אויר מזמין ובאו ולקחו אותי עם סוזוקי בלנו ,היו בדרך המון עליות גם בדרכי עפר וגם על כבישים סלולים והרכב נסע טוב ,יש לי סיכוי למצוא אחת כזו ? האם היא אמינה כמו אופל ?

שמעתי שבגליל באזורי טורען ,מאג'ר ,תרשיחא ונצרת יש אופלים שמורות שעוד נוסעות טוב ,כדאי לקנות מאחינו הישראלים אלו ?

פורסם

היה לי סקודה פליסיה שנת 95 לא מזמן, היא הייתה אצלי שנה וחצי כמעט

עלתה לי 3250 אחלה רכב זה היה. נמכר כי קיבלנו רכב מהעבודה (וכבר לקחו לנו אותו) מחפש משהו עכשיו.

לא היה לה שום בעיום פעם אחת החלפתי ברקסים ולפני טסט היה איזה טיפול קטן.

לא לוקח הרבה דלק גם

פורסם

חפש סקודה פורמן, יש מיני/סטיישן/טנדר ארגז פתוח/טנדר ארגז סגור

skoda-forman.jpg

3556456-prodam-skoda-forman-van-plus-3.jpg

גם על פורד טראנזיט ישנה הייתי חושב,

cimg1236a.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...