Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי גטס 2008 מהשכרה עם 24000 ק"מ.

עד עכשיו עשו לו טיפולים די שיטחיים. אחד ב10K ק"מ ואחד ב20K ק"מ..לפי מה שראיתי ב"ספר טיפולים" שנתנו לי (סתם דף שרשום בו מה הרכב עבר) עשו לו בכל טיפול רק חלפת שמן ופילטר.

העברתי את האוטו טסט לפני שבוע וכרגע הוא עומד על 27K ק"מ..

מנסיון עבר אין לי כח לקחת אותו לכל מני מוסכים מפוקפקים אלה באמת שאני מעוניין לטפל בו במוסך מורשה כדי להיות (אפילו מעט) יותר רגוע, גם אם הדבר יעלה לי קצת יותר (ביחס לקליאו שהייתה לי עד עכשיו אני מאמין שהנזק לכיס יהיה יותר קטן)..

השאלה שלי היא:

מתי לעשות את הטיפול?

וכשאני מגיע למוסך - מה אני אומר להם לעשות?

תודה רבה,

יוני.

פורסם

פתח ספר רכב ובדוק כל כמה קמ צריך לבצע טיפול.אני מעריך כל 10K.בספר מפורט בדיוק מה צריך לעשות בכל טיפול ואם בא לך להשקיע אז תבדוק מה "פיספסו" בטיפול שעבר הרכב ב-20K ובצע אותו בטיפול הקרוב בנוסף. אם אין לך ספר תגש למוסך מורשה יבואן הקרוב אליך ובקש הצעת מחיר מפורטת בכתב ושם אמורים לרשום מה הרכב צריך לעבור בטיפול הקרוב. בהצלחה.(אל תמהר לבצע במורשה יבואן לדעתי סתם יקר עדיף במוסך מורשה אמין ועדיף רק חלקים מקורים . במורשה יבואן בדרך כלל מחיר העבודה יקר בהרבה)

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

פורסם

כמו שזה מעליי ציין.

רכבי יונדאי בעלי מנוע בנזין נדרשים לבצע טיפול כל 15 אלף קילומטר או שנה מה שמגיע קודם, רק חשוב לזכור שיצאה הנחייה מצד כלמוביל (יבואנית יונדאי בארץ) כי יש לבצע החלפת שמן מנוע כולל מסנן כל חצי שנה בגלל תנאי האקלים בארץ.

וכשאני מגיע למוסך - מה אני אומר להם לעשות?
מציין לנציגת השירות את היסטוריית הטיפולים שבוצעו ברכב וכי אתה נדרש לבצע כעת טיפול 15. לפי הקילומטרז' הנך עומד לבצע טיפול 30 המוגדר כגדול יותר מבין השניים (לפיכך אל תלחץ מכמות הבדיקות שהרכב יצטרך לעבור או השעתון הגבוה יחסית לטיפול 15 רגיל).
פורסם

מבאס? לא,לפחות לא אותי.

אני עם גטס 2006 עוברת טיפול אחת לחצי שנה עשתה 100 אלף ונוסעת בובה.

שמעתי הרבה רעות על הגטס לפני שרכשתי אותה (שנתיים) בכל זאת "הלכתי על המזל" ופלא,הרכב מעולה

לא זללן דלק,ולא חבר של מוסכים ,ההשקעה של 2 טיפולים קטנים במורשה מסתכם ב 800-1000 ש"ח לשנה ,ונסיעה בראש שקט

בלי נורות מהבהבות ובלי כאב ראש. אני מעדיף את המחיר הזה על תשלומים של צינורות מכלולים וחיישנים למינהם.

רכב מעולה ואמין.

בעניין הטיפולים,מכיוון שאני אוהב לשמור על הרכב אני מפנק אותו בשמנים וחלפים מקוריים.

נתתי את המחיר של 800-1000 ש"ח כי זאת העלות שיוצא לי לשלם בממוצע לשנה לטיפולים הסדירים.

עלות טיימינג כולל משאבת מיים (אם כבר פתח את הטיימינג רצוי להחליף משאבה) מותחנים,רצועות מנוע,מחזירי שמן והאלמנט 1300-1500 ש"ח לכל 90 אלף קילומטר

מזל טוב

פורסם
מבאס? לא,לפחות לא אותי.

אני עם גטס 2006 עוברת טיפול אחת לחצי שנה עשתה 100 אלף ונוסעת בובה.

שמעתי הרבה רעות על הגטס לפני שרכשתי אותה (שנתיים) בכל זאת "הלכתי על המזל" ופלא,הרכב מעולה

לא זללן דלק,ולא חבר של מוסכים ,ההשקעה של 2 טיפולים קטנים במורשה מסתכם ב 800-1000 ש"ח לשנה ,ונסיעה בראש שקט

בלי נורות מהבהבות ובלי כאב ראש. אני מעדיף את המחיר הזה על תשלומים של צינורות מכלולים וחיישנים למינהם.

רכב מעולה ואמין.

בעניין הטיפולים,מכיוון שאני אוהב לשמור על הרכב אני מפנק אותו בשמנים וחלפים מקוריים.

נתתי את המחיר של 800-1000 ש"ח כי זאת העלות שיוצא לי לשלם בממוצע לשנה לטיפולים הסדירים.

עלות טיימינג כולל משאבת מיים (אם כבר פתח את הטיימינג רצוי להחליף משאבה) מותחנים,רצועות מנוע,מחזירי שמן והאלמנט 1300-1500 ש"ח לכל 90 אלף קילומטר

מזל טוב

תודה.. אכן דברים מעודדים.

אז אתה אומר שפעם השנה אני עושה טיפול שנתי רגיל ופעם בשנה אני מגיע אליהם ועושה החלפת שמן +מסנן?

• תוכן חדש...