Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה ורציתי להתייעץ איתכם עליה:

כאשר הרכב חונה בעליה או לחליפין ירידה של כ20-30 מעלות, המנוע כבוי, אמברקס פועל, גיר ב PARK.

ברגע שאני מניע את הרכב נשמעת "מכה" חלשה מכיוון תא המנוע. אם אני מעביר לפני ההתנעה ל N ואז מניעה אין רעש כזה.

לי התופעה מאד מוזרה ואינני מבין האם יכול להיות כי יש כשר למצב הגיר בP.

בדקתי את הנושא בלאנסר חדשה ווולבו S40 ובהתנעת הרכבים הנ"ל לא היה זכר לתופעה.

בימים הקרובים אני אגש למוסך לבדיקת התופעה.

האם נתקלתם בתופעה זו?

פורסם

פשוט מאוד. כאשר אתה חונה בירידה או בעלייה, אז לפני שאתה מעביר את הידית לפארק, תרים אמברקס עד הסוף ואז תשים פארק.

מה שקורה כרגע אצלך המשקל של האוטו יושב על הגיר וכשאתה מוציא מפארק, אז יש נקישה קטנה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

כאשר אני חונה אני ראשית מושך אמברס עד הסוף ורק לאחר מכן מעביר לP.

כאשר מניעים המנוע נשאר בP, שים לב לנאמר.

הרכב לא יושב על הגיר.

פורסם

לאחר כשבועיים ומספר בדיקות התופעה לא חזרה על עצמה.

לדעתי אני אכן לא משכתי את האמברקס עד הסוף במקרה הספציפי והרעש הגיע מבלמים אחוריים.

• תוכן חדש...