Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ביום חמישי אני נוסעת ליריד המכירות של לובינסקי בגלילות, מקווה למצוא שם את ה207 המיוחלת!

שאלתי-

במידה ואני קונה רכב משומש (2008-9) איך הולך עניין הבדיקה ביום כזה של מכירות?

מכיוון שהם היבואנים ומטפלים במוסכים המורשים, אז להסתפק בבדיקה שלהם ובמסמכים שהם מציגים או לעשות בדיקה באופן עצמאי?

זה אפשרי להוציא רכב לבדיקה ביום כזה שהוא לא יום מכירות רגיל?

אם כן, אז אשמח להמלצות למכוני בדיקה באיזור הרצליה (ת"א).

ובכלל, אם יש דברים חשובים שצריך לשים לב אליהם לפני שסוגרים עיסקה, אשמח לשמוע.

תודה על כל תשובה :confused:

פורסם

תרים טלפון ותברר את כל הפרטים על נסיעת מבחן ולקיחת הרכב לבדיקה

אני לא ממש בטוח לגבי המקום בו טופלו הרכבים

אני לא חושב שיש ממה להיזהר

תבדוק את הרכב לגבי תאונות ואם הוחלפו לו גיר/מנוע או חלקים משמעותיים אחרים

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בקניית רכב יד-שניה מכל מקור הזהירות תמיד טובה.

בסה"כ בקנייה מטרייד-אין של יבואן הסיכוי לפול קטן יחסית - כי קונים מגוף גדול ובד"כ גם מקבלים אחריות.

בכל מקרה בשיטוטי באינטרנט מצאתי את השובר הזה שבוודאי יעניין את מי שחושב לקנות שם משהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בסה"כ בקנייה מטרייד-אין של יבואן הסיכוי לפול קטן יחסית - כי קונים מגוף גדול ובד"כ גם מקבלים אחריות.

בכל מקרה בשיטוטי באינטרנט מצאתי את השובר הזה שבוודאי יעניין את מי שחושב לקנות שם משהו.

תודה לשניכם.

אם יש מישהו שמכיר מכון אמין לבדיקת רכב באיזור, זה יעזור לי מאוד.

תודה.

פורסם

"מבדק" בהרצליה פיתוח. אני לא לגמרי שבבלאגן שיהיה ביום המכירות הם יוכלו לשלוח איתך מישהו שילווה אותך לבדיקה.

וכלכן נראה לי שאם תחליט לקנות רכב כלשהו תצטרך להשאיר מקדמה על החשבון כדי שישמרו לך את הרכב - ולבוא לקחת את הרכב לבדיקה ביום אחר לפי הזמן שנוח לך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסיכוי קטן אבל קיים: מאז שקניתי מגאן בקרסו טרייד, ורימו אותי - לך תסמוך על הגדולים

• תוכן חדש...