Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי. תסלח לי, לא שמתי לב שזה P3 חשבתי שזה P1, במחיר כזה.

זה לא שהאודיסון יהיה חלש בשבילך, ממש לא.

הכוונה שלי הייתה שתבחר מגבר בקפידה, כי יש רמקולים שבאמת צריכים את ההספק המוצהר שלהם, כמו לדוגמה ההיי אנרג'י והרבה מהמורלים.

אישית, אני לא חושב שהאודיסון הזה בשבילך.

תחפש JBL1004

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובכן אם היה לך מושג קלוש היית מבין שעם רמקול נציל מאוד בתיבה כמו שצריך אפשר להגיע לווליום גבוה באחוז עיוות אפסי , למה ? כי ה 20 וואט שלי הופכים ל 100 וואט על רמקול נציל בניגוד לרמקול לא נציל. זה אותו דבר , רמקול נציל מזיז אותה כמות אויר עם הספק של שליש מרמקול אחר כי לדוגמא הממברנה קלה להזזה , ויש כאלה סאבים ויש כאלה רמקולים. עם מגבר של 20 וואט שמעתי רמקולים בגודל שלך עם שני סאבים 8 אינץ' בכל צד מרעיד את הבית , והם ישבו בסלון דיי גדול . אז במקום לחפש מגבר חזק , עדיף לחפש רמקול נציל וגדול שיזיז מספיק אויר בחופשיות עם מינימום תזוזת ממברנה , זה הסוד לבאס מושלם. לא לדחוף סאב 10' לתיבה אטומה ופיצית איפה שהאויר עובר שואה בתוך התיבה , מתקבל באס פטיש ואגרסיבי , אין לזה שום קשר למהירותו. ומונחים אודיופיליים חסרי משמעות כאלה כמו "הוא מהיר ומדוייק בתיבה אטומה פיצית" זה בולשיט והכללה מאוד מאוד גסה . אם היית מב

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

למה לי להגיע למפגש מרכז ? לשמוע רעש ? סאונד ברכב ישמע חרא תמיד בגלל אקוסטיקה ובגלל שהסאב בגב שלך ובגלל מיליון דברים אחרים. זה אבסורד להשקיע כל כך הרבה במשהו שפשוט לא ישמע טוב , אני מבין שהסטנדרטים של רוב האנשים נמוכים אבל תבין שלשחזר מה שאפשר לעשות בבית עם חצי תקציב ישמע טוב יותר בהרבה. מערכת לרכב תישמע כמו מערכת לרכב ולא יעזור כלום , מדובר בשחזור לא מדוייק של האות ואני לא מקבל את זה . לא הבנתי מה זה קשור אבל , כרגיל אתה חופר על דברים לא רלוונטיים , נעלב ויורד לחיי האישיים כי אתה ילד :roll: אז מידיי פעם אני מתחבר ועונה לתגובות ... זה אומר שאני חייב להיות חבר פעיל במפגשים ? תתעסק בחיים שלך , אם אתה לא יכול לדון בנושא הרלוונטי מבלי לקלל ולבכות אז אל תגיב !

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

נעלב? נפגע?

חייך האישיים?

לא, לא! ולמה נראה לך שזה מעניין אותי?!

האמת? רק כשאתה מתעצבן ומתחיל עם הודעות כאלה!

ובכן אם היה לך מושג קלוש היית מבין שעם רמקול נציל מאוד בתיבה כמו שצריך אפשר להגיע לווליום גבוה באחוז עיוות אפסי , למה ? כי ה 20 וואט שלי הופכים ל 100 וואט על רמקול נציל בניגוד לרמקול לא נציל. זה אותו דבר , רמקול נציל מזיז אותה כמות אויר עם הספק של שליש מרמקול אחר כי לדוגמא הממברנה קלה להזזה , ויש כאלה סאבים ויש כאלה רמקולים. עם מגבר של 20 וואט שמעתי רמקולים בגודל שלך עם שני סאבים 8 אינץ' בכל צד מרעיד את הבית , והם ישבו בסלון דיי גדול . אז במקום לחפש מגבר חזק , עדיף לחפש רמקול נציל וגדול שיזיז מספיק אויר בחופשיות עם מינימום תזוזת ממברנה , זה הסוד לבאס מושלם. לא לדחוף סאב 10' לתיבה אטומה ופיצית איפה שהאויר עובר שואה בתוך התיבה , מתקבל באס פטיש ואגרסיבי , אין לזה שום קשר למהירותו. ומונחים אודיופיליים חסרי משמעות כאלה כמו "הוא מהיר ומדוייק בתיבה אטומה פיצית" זה בולשיט והכללה מאוד מאוד גסה . אם היית מב

למה לי להגיע למפגש מרכז ? לשמוע רעש ? סאונד ברכב ישמע חרא תמיד בגלל אקוסטיקה ובגלל שהסאב בגב שלך ובגלל מיליון דברים אחרים. זה אבסורד להשקיע כל כך הרבה במשהו שפשוט לא ישמע טוב , אני מבין שהסטנדרטים של רוב האנשים נמוכים אבל תבין שלשחזר מה שאפשר לעשות בבית עם חצי תקציב ישמע טוב יותר בהרבה. מערכת לרכב תישמע כמו מערכת לרכב ולא יעזור כלום , מדובר בשחזור לא מדוייק של האות ואני לא מקבל את זה . לא הבנתי מה זה קשור אבל , כרגיל אתה חופר על דברים לא רלוונטיים , נעלב ויורד לחיי האישיים כי אתה ילד :roll: אז מידיי פעם אני מתחבר ועונה לתגובות ... זה אומר שאני חייב להיות חבר פעיל במפגשים ? תתעסק בחיים שלך , אם אתה לא יכול לדון בנושא הרלוונטי מבלי לקלל ולבכות אז אל תגיב !

אז אני נהנה לקרוא אותן, כי פתאום אתה לא :digging: על כל מיני חרטות ושטויות שאתה קורא שם באינטרנט, אתה אשכרה אומר דברים הגיוניים.

למזלי, אני זוכר אותך עוד מפעם, אז אני יודע בדיוק איזה סוג הודעות אתה אוהב, כאלה כמו שכתבתי בכל השרשור הזה עד עכשיו.

איזה כיף זה לקבל ממך תגובות שאנשים יקראו וילמדו מהן. :wink:

כי בינתיים אני רק מקבל הודעות מאנשים: "אחי אמרת לי א', אני עשיתי ב' ג' ז', הכל חוץ מא'! למה זה לא עובד לי???"

כי אנשים פה לא מקשיבים, צריך קול שילמד אותם, בינתיים הותיקים ברחו היחידים שאני רואה שמגיבים פה זה אנשים עם שם חד פעמי עם מונה הודעות: 10.

אז טל, אתה אולי לא זוכר אותי, אבל אני זוכר אותך מצוין. אני נהנה לעצבן אנשים כמוך כי רק אז הם יוצאים מהאדישות שלהם (הנה עובדה שזה עבד!).

תודה לך! ותיהיה בריא! :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טל אתה רושם על נצילות של רמקולים.. אתה יודע מה הנצילות של רמקול?!

הספק הוא עובדה!! ואי אפשר לגרום לצליל "חזק" ללא הספק

ההבדל היחיד הוא בצורת כתיבת ההספק של היצרנים השונים בכדי למכור יותר

דוגמא הכי פשוטה היא ההספק ב-RMS או ב"פיק"

• תוכן חדש...