Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שכבר חיפשתי ופסלתי כמה רכבים משפחתיים כמו המאזדה 3, קורולה ועוד יעצתי לסבא שלי לקנות יונדאי I35 (הגרסה המאובזרת מעט יותר) כי יש לה אבזור רחב מאוד.

אנשים כאן כתבו עליה ביקורות טובות ומבחינת נוחות בטיחות ומקום בתוך הרכב הבנתי שהיא מנצחת את רוב המתחרות (הפוקוס נפסלה בגלל גיר רובוטי...).

אז רק רציתי לשאול אם זה הבחירה הנכונה וגם סבא שלי ביקש ממני לשאול עם כדי לקנות את הקיה פורטה כי הוא ראה פרסומת בעיתון ויש אליה אחריות 7 שנים ואומת ה I35 שיש לה רק 3 שנים.

גם רציתי לשאול עד כמה הוינדאי אמינה חבר שלי אמר לי שהרכבים של יונדאי לא אמינים ואחרי 3 שנים בערך מתחילים בהם המון תקלות וגם אין שוק לרכב והוא מעבד יותר ערך מה מאזדה 3 לדוגמה, שכדי לסבא שלי לקנות מאזדה 3 שהיא מאוד אמינה והוא נתן כדוגמה את הלנטיס של אבא שלו שנת 2001 שלא התקלקלה אפילו פעם אחת עד היום (למרות שיש לה קילומטרז מאוד נמוך [פחות מ 100K]).

התקציב לרכב 120-140K .

~ תודה על העזרה באשכולות הקודמים וגם בהקדם על האשכול הזה בהקדמה :-D

פורסם

לקיה פורטה יש שבע שנים אחריות על הגיר והמנוע, לא על כל הרכב.

אני לא יודע מדוע החבר שלך מפחיד אותך לגבי האמינות של רכבי יונדאי החדשים. ה-i30 מפגינה עד היום אמינות טובה מאוד בחברות הליסינג ולא סובלת מהרבה תקלות, גם ברכבים שעברו את ה-100 אלף קילומטרים.

פורסם

לקיה יש 7 שנים אחריות על הגיר והמנועה ושלוש מתוכם על כל הרכב ? (או רק על הגיר והמנועה).

ומבחינת איכות אמינות נוחות וכן מי עדיפה הקיה או ה I35 ?

ל I35 אחריות 3 שנים על כל הרכב ?

פורסם

הפוקוס במחירה ובתמורה אשר היא מציעה עדיפה על הפורטה ועל ה I35.

באופן אישי היונדאי אולי במבט ראשון נראית טובה, אבל לאחר מכן היא פשוט נראית בומבסטית עם צמיגי בייגלה מצוקמקים.

אני הייתי הולך על הפוקוס , הרובוטי דו מצמדי אינו נורא , וכמכלול הפוקוס לטעמי עדיפה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני דווקא נרתעתי קצת מהפוקוס לאחר פרסום סקר של קונסיומר ריפורטס.

פורד התדרדרה מאוד בדירוג הכללי והתקלות הן בעיקר בגירם הרובוטיים ובמערכת מיי פורד טאצ' ובעיקר בפוקוס ובאקספלורר.

אם הסבא מתכוון להחזיק את הרכב לשנים ארוכות אז גיר אוטומטי רגיל כמו ביונדאי יחסוך הוצאות כמו החלפת קלאצ'ים בגיר הרובוטי.

היונדאי נראית טוב לדעתי מבפנים ומבחוץ ובדגם המאובזר יש רשימה מכובדת.

בהצלחה.

פורסם
אני דווקא נרתעתי קצת מהפוקוס לאחר פרסום סקר של קונסיומר ריפורטס.

פורד התדרדרה מאוד בדירוג הכללי והתקלות הן בעיקר בגירם הרובוטיים ובמערכת מיי פורד טאצ' ובעיקר בפוקוס ובאקספלורר.

אם הסבא מתכוון להחזיק את הרכב לשנים ארוכות אז גיר אוטומטי רגיל כמו ביונדאי יחסוך הוצאות כמו החלפת קלאצ'ים בגיר הרובוטי.

היונדאי נראית טוב לדעתי מבפנים ומבחוץ ובדגם המאובזר יש רשימה מכובדת.

בהצלחה.

ראו תגובת פורד : http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1871784

"מולאלי טוען שהבדיקה של קוניסומר ריפורטס, שעסקה באופי ההססני של תיבת ההילוכים כפולת המצמד (פאוורשיפט) היא חסרת תוקף כיום, והיא לא תפגע באמינות החברה שהייתה גבוהה מאוד בשנים האחרונות."

פורסם

בתקציב שלכם הייתי מעדיף ג'טה, אוקטביה או פוקוס על פני הקוריאניות והיפניות.

הגיר של הפוקוס רובוטי ורובוטי זה טוב. זה העתיד. לא ייאמן איזה נזק תיבות חד מצמד עשו לשם "רובוטי"...

הקוריאניות מאבזרות את הרכבים בכל טוב אבל זה בא על חשבון של איכות חומר, אני באמת לא מבין איך אנשים מעדיפים כל מיני פיצ'פקעס ע"ח איכות. אבל אני מניח שזה עניין של צורך או העדר המודעות.

עוד קביעה לא נכונה היא זו של חבר שלך על אמינות הקוריאניות- רכבים אמינים מאוד.

אין ממש הבדל בין קיה ליונדאי, זו אותה החברה... יונדאי כרגע סחירה יותר וקיה מאז שהגיע אליה שרייר, נראית טוב ואלגנטי יותר בעיניי (הקו העיצובי החדש של יונדאי מושך, אבל בעיניי בעוד שנתיים- שלוש הוא יראה מוזר ולא מעודכן, הקווים של קיה יותר נשמרים לאורך שנים)

בקיצור, קח את זו שנאה יותר בעינייך. 7 שנות האחריות זה בעיקר תרגיל שיווקי חביב, לא הרבה יותר.

• תוכן חדש...