Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לטפל בצמיגים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שני צמיגים חדשים לגי'פ - שטח קל

מידה 235/75R15 , של COOPER

עכשיו אני רוצה לטפח אותם ולשמור אותם

איזה ספרי הכי טוב לשים?

שמעתי ש SON OF A GUN הוא טוב:

son+of+a+gun.jpg

זאת פעם ראשונה שאני הולך לטפח צמיגים ככה , אז יש לי גם שנים ישנים

הטיפול בחדשים זה אותו טיפול כמו בישנים?

ואיך הכי נכון לטפל בהם ?

תודה על העזרה!

פורסם

החומר של STP המיועד לטיפול בצמיגים (ולא ספריי סקאי) נחשב טוב. אפשר לעשות בו שימוש על דפנות הצמיגים. להיזהר לא להשפריץ על פינות המדרס או המדרס עצמו, כי הם אמורים לבוא במגע עם הכביש והסיליקון שבחומר ימנע מהם אחיזה מלאה של הכביש. אני חושב שכדאי לרסס בזמן שמסירים את הצמיגים מהחישוקים לצורך בדיקה (ובאותה הזדמנות שווה לעשות סבב גלגלים, בדיקה של הפרונט, איזון והכל) ואז ניתן לרסס על שתי הדפנות. את זה כדאי לעשות לטעמי אחת ל-10 אלף או שנה, והמהדרין יעשו זאת אחת ל-8,000 או חצי שנה.

מעבר לכך, גם שטיפה עם קצת מים פעם בכמה שבועות (אפילו פעם בשבוע) נותנת אפקט מאוד טוב ואת זה כבר אפשר לעשות גם על המדרס וכמובן שגם חניה בצל מאוד עוזרת. אל תצפה מהפעולות הללו להאריך מאוד את חיי הצמיג. בלי קשר לאיך הצמיגים נראים בעין, כדאי להחליפם לאחר 4 שנות שירות או עד 80 אלף - המוקדם מביניהם, ועדיף עוד לפני כן אם מופיעים סימני שחיקה\יובש או אם עומק החריצים מגיע ל-4 מ"מ. היתרון בטיפול בצמיגים הוא שגם לקראת ההחלפה, הצמיגים עדיין ישמרו על חלק גדול מתכונותיהם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני יכול לומר לך רק דבר אחד:

אין בארץ שום חומר שבאמת ישמור לך על הצמיגים.

אני שאלתי ודיברתי עם מהנדס צמיגים שאמר לי שיש חומר אחד אבל זה לא בארץ.

אם אתה מעוניין השם של החומר זה "בונה איקס" וזה החומר היחידי שעוזר.

אני מציע לך לא לשים את שאר החומרים כי הם פוגעים בגומי.

רוצה לשמור על הצמיגים? תדאג לכוונן לחצי ניפוח אחת לשבועיים לפחות וכיוון פרונט אחת לחצי שנה.

קובי

• תוכן חדש...