Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות דייהטסו סיריון שנת 2006.

האוטו שמור בצורה מדהימה, ק"מ נמוך מאוד 43000 ללא תאונות יד ראשונה מפרטי-נהג יחיד, השכן שלי.

מבחינה מכנית האוטו מושלם.

המחירון של הרכב הוא 53000 ש"ח ובגלל הק"מ הנמוך עפי"י מחירון לוי יצחק הרכב שווה 59000 ש"ח.

המחיר עליו סגרתי הוא 54000 ש"ח.

העניין הוא שאינני שלם עם העסקה משתי סיבות:

1. כשארצה למכור את הרכב האם תהיה לי בעיה להתמודד מול מחירי בליסינג הזולים? האם אצטרך להפסיד הרבה כסף או שאוכל למכור במחיר מחירון במידה ועדיין אשמור על כל הפרמטרים שאני קונה את הרכב.

2. האם דווקא במחיר כזה זה הרכב הנכון לקנות?

תודה רבה על העזרה

פורסם

למכור במחיר מחירון רכב שמוצף בשוק נראה לי שיהיה לך בעיה למכור תצתרך להוריד קצת (לדעתי)

השאלה לכמה זמן אתה מתכנן על הרכב .

אם אתה הולך לשמור אותו לזמן רב אז אתה מרוויח רכב שאתה יודע מה עבר עליו ושהוא שמור לעומת רכב שהתעללו בו ותבלה איתו במוסך.

כך שאם מדובר רכב לשנים נראה לי שכדאי.

פורסם
שלום,

1. כשארצה למכור את הרכב האם תהיה לי בעיה להתמודד מול מחירי בליסינג הזולים? האם אצטרך להפסיד הרבה כסף או שאוכל למכור במחיר מחירון במידה ועדיין אשמור על כל הפרמטרים שאני קונה את הרכב.

2. האם דווקא במחיר כזה זה הרכב הנכון לקנות?

1. הרכב שנת 2006. רכבי ליסינג משתחררים אחרי 3 שנים (לרוב). השנה משתחררים לשוק רכבי ליסינג משנת 2008. זה משפיע על השכן שלך שרוצה למכור? לא. אני משער שגם לך אחרי שנתיים - שלוש של שימוש לא תהיה בעיה אם תשמור את כל המסמכים שמוכיחים שלפניך היו 00 בעלים קודמים ואין אזכור להשכרה / ליסינג / מונית ברישיון הרכב שלפני העברת הבעלות. (שמור לך גם את טופס העברת הבעלות אם אתה חושש ממכירה עתידית).

2. אני ועוד בודדים שרוטים כמוני מוכנים לשלם 1000 ש"ח יותר כדי לקנות שקט נפשי.

אם הרכב שמור, אתה משוכנע שאין תאונות, ויש הסטוריית טיפולים מלאה, כבר חסכת 500 ש"ח בדיקה במכון (בדיקה שהיית עושה לכל רכב אחר שאתה לא מכיר), ככה שיוצא שהוספת רק 500 ש"ח מעל המחירון.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

גם משכן לא קונים רכב בלי בדיקה ,

לא שהשכן חס וחלילה שקרן אבל אולי יש לרכב בעיה שהשכן לא מודע אליה כמו בעיה במנוע או משהו אחר.

אם מוציאים סכום כזה אז לא חוסכים 500 שקל על בדיקה .

פורסם

ברור שתהייה לך בעיה למכור. מה לעשות, יש לא מעט אנשים שיעדיפו לקנות רכב משנת 2008 עם 90 אלף ק"מ, במחיר של 45K, מאשר רכב שנת 2006 במחיר של 54K. אפילו שכן שלך, שבעבר היה מוכר במחירון משוקלל ואולי אף מוסיף עוד אלפיה כדי להמתיק את העסקה, מוכן לגלח 5K, העיקר למכור את הרכב.

יש כמובן גם יתרונות לרכישה כזו, לא רק חסרונות.

א. הרכב ננהג ע"י אדם שאתה מכיר, ורק מעט ק"מ.

ב. בעוד 3 שנים כבר לא תראה סיריון עם קילומטראז' שכזה בלוחות המכירה - אם עכשיו הן מסיימות שירות בהשכרה עם 90-100K, מה יהיה עוד 3 שנים? זה בכ"ז יתרון.

ג. יש אנשים שמחפשים ספציפית רכבים שלא היו בליסינג או השכרה מעולם.

בקיצור - אם זה הרכב שמתאים לך, סע לשלום. בסה"כ זה אותו דגם בדיוק, זה לא שאתה מתפשר על סיריון צורה ישנה מול צורה חדשה.

פורסם

הבעיה מתחילה כשרוב הדייהטסו סיריון 2006 ,גם הפרטיות ,נמכרות בסביבות ה-45 אלף שקל, כשרובם הגדול הוא בעל קילומטראג של סביבות ה-100 אלף שזה נורמלי לחלוטין לרכב שנת 2006. הרכב שאתה רוצה לקנות הוא ב-10 אלף שקל יותר(!)

מבחינה כספית, אתה תפסיד לעומת מקבילה אחרת, זה בטוח. אין שום סיכוי בעולם שבעוד כמה שנים שהרכב יהיה שווה 25-30 אלף , תצליח למכור ב-10 אלף יותר. אולי תצליח ב-2-3 אלף מקסימום.

השאלה מה שווה לך יותר? 50 אלף קילומטר פחות? או סביבות ה-8 אלף שקל?

פורסם
ברור שתהייה לך בעיה למכור. מה לעשות, יש לא מעט אנשים שיעדיפו לקנות רכב משנת 2008 עם 90 אלף ק"מ, במחיר של 45K, מאשר רכב שנת 2006 במחיר של 54K. אפילו שכן שלך, שבעבר היה מוכר במחירון משוקלל ואולי אף מוסיף עוד אלפיה כדי להמתיק את העסקה, מוכן לגלח 5K, העיקר למכור את הרכב.

יש כמובן גם יתרונות לרכישה כזו, לא רק חסרונות.

א. הרכב ננהג ע"י אדם שאתה מכיר, ורק מעט ק"מ.

ב. בעוד 3 שנים כבר לא תראה סיריון עם קילומטראז' שכזה בלוחות המכירה - אם עכשיו הן מסיימות שירות בהשכרה עם 90-100K, מה יהיה עוד 3 שנים? זה בכ"ז יתרון.

ג. יש אנשים שמחפשים ספציפית רכבים שלא היו בליסינג או השכרה מעולם.

בקיצור - אם זה הרכב שמתאים לך, סע לשלום. בסה"כ זה אותו דגם בדיוק, זה לא שאתה מתפשר על סיריון צורה ישנה מול צורה חדשה.

+1

רוב עם ישראל מסתנוור משנת הייצור יותר מאשר ק"מ או השם ליסינג\השכרה בעברו של הרכב.

אם היינו מדברים לפני כמה שנים היה עוד אפשר להתווכח על זה אבל היום מעטים האנשים שעדיין נוסעים על רכב בבעלות קודמת פרטית.

לכולם קורצת אופציית הליסינג במחיר מופקע עם רכב "חדש".

מה עוד שזה לא רכב עם דגמים שונים ומשהו שיכול למשוך את האנשים שדווקא כן מתעקשים על בעלות פרטית, אם זה היה רכב יחסית שלא רואים הרבה ולא מוצף בליסינגים מילא אבל לדעתי תהיה בעיה ממשית במעמד המכירה תצטרך לרדת הרבה וגם זה לא בטוח שיעזור.

אתה מוזמן להריץ חיפוש בנושא מכירת רכבים ומצב השוק כיום, רוב החבר'ה המתוסכלים שם הם גם בעלים של רכבים פרטיים ודווקא לא כאלה שיש בליסינג\השכרה.

פורסם
ברור שתהייה לך בעיה למכור. מה לעשות, יש לא מעט אנשים שיעדיפו לקנות רכב משנת 2008 עם 90 אלף ק"מ, במחיר של 45K, מאשר רכב שנת 2006 במחיר של 54K.

סיריון 2008 עם 90 אלף קילומטרים, יד ראשונה מליסינג, לא נמכרת ב-45 אלף ש"ח אלא אם מדובר ברכב ש:

א. עבר תאונה.

ב. סובל מבלאי חריג.

ג. היה בהשכרה עם רישום ליסינג ברישיון.

ד. כל הנ"ל ביחד.

המחיר הנכון לסיריון 2008 מליסינג הוא באזור ה-55 עד 60 אלף ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סיריון 2008 עם 90 אלף קילומטרים, יד ראשונה מליסינג, לא נמכרת ב-45 אלף ש"ח אלא אם מדובר ברכב ש:

א. עבר תאונה.

ב. סובל מבלאי חריג.

ג. היה בהשכרה עם רישום ליסינג ברישיון.

ד. כל הנ"ל ביחד.

המחיר הנכון לסיריון 2008 מליסינג הוא באזור ה-55 עד 60 אלף ש"ח.

באדג'ט מוכרים סיריונים מהשכרה ב-45K. לא טענתי שמדובר ברכב ליסינג. ויש מספיק אנשים שמוכנים לקנות רכב מהשכרה, כולל אותי - בתנאי שהרכב במצב מצוין (מכנית, פיזית וקוסמטית) וההנחה גדולה.

פורסם

לדעתי האישית המחיר גבוה לרכב 2006 (אני קניתי לאחרונה רכב משפחתי פרטי 2010 במצב מצוין ב-20K יותר, תעשה לבד את ההשוואה).

המחיר לא היסטרי - אם הרכב עונה על הדרישות שלך, והוא אכן שמור היטב, ואתה מתכנן להחזיק אותו מס' שנים (לדעתי - מינ' 5) זה יכול להיות כלכלי. אני אישית - אם הייתי שם עין על הרכב - הייתי מוריד לפחות ל-50 ואולי אפילו פחות.

אתה גם יכול להסתכל מצד שני: רכבים חדשים מקבילים, ואולי טובים יותר - כמו קליאו, פאביה וכו' נמכרים ב-70K. האם 5 שנים אחורה אמורים להוריד רק 15K? ברור לי שהסיריון לא נמכרה אז במחיר הזה, אבל זה מצב השוק היום.

וגם אני מצטרף חם להמלצה על בדיקה - אחד העובדים שלי קנה רכב משכן בלי בדיקה, והסתבר שהוא עבר תאונה רצינית, כשהוא החליט למכור.

פורסם
באדג'ט מוכרים סיריונים מהשכרה ב-45K. לא טענתי שמדובר ברכב ליסינג. ויש מספיק אנשים שמוכנים לקנות רכב מהשכרה, כולל אותי - בתנאי שהרכב במצב מצוין (מכנית, פיזית וקוסמטית) וההנחה גדולה.

לבאדג'ט יש פרסומות בהם מצויין שהם מוכרים סיריון 2008 "החל מ-45 אלף ש"ח". בתור אחד שכבר "חשף" בעבר את שיטות העבודה של חברות הליסינג והטרייד אין חשבתי שאתה קצת יותר מנוסה ולמדת כבר שיש הבדל בין מה שמופיע במודעה לבין מה שיש בסוכנות.

אני מציע לך לקפוץ לסוכנות של באדג'ט ולבדוק מה בדיוק מוכרים לך ב-45 אלף ש"ח. רכב זה לא קוטג' ואין דין סיריון השכרה ב-45 אלף ש"ח כדין סיריון השכרה ב-50 אלף ש"ח. סיריון השכרה במצב טוב לא תימכר ב-45 אלף ש"ח כשכל מנהל מכירות בכל חברת ליסינג יודע שהרכבים האלה נמכרים מעצמם גם ב-50 ו-55 אלף ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המחיר עדיין גבוה יחסית לרכב שנמצא 5-6 שנים על הכביש, אף על פי שמו הטוב של הסיריון.

כלי רכב טובים ומוערכים "מהניילונים" ומאותה קטגוריה - כמו פיאט פונטו גרנדה, סקודה פאביה ועוד עולים בסביבות 70K

*אם אתה ממש מאוהב בסיריון, עשה בדיקה במכון מורשה, גם תיקוני פח קלים, קורוזיה על המצבר, כיוון גלגלים, ועוד יכולים להוות סיבה טובה לירידה נוספת במחיר.

שיהיה בהצלחה

ענת מאוויס

פורסם
לבאדג'ט יש פרסומות בהם מצויין שהם מוכרים סיריון 2008 "החל מ-45 אלף ש"ח". בתור אחד שכבר "חשף" בעבר את שיטות העבודה של חברות הליסינג והטרייד אין חשבתי שאתה קצת יותר מנוסה ולמדת כבר שיש הבדל בין מה שמופיע במודעה לבין מה שיש בסוכנות.

אני מציע לך לקפוץ לסוכנות של באדג'ט ולבדוק מה בדיוק מוכרים לך ב-45 אלף ש"ח. רכב זה לא קוטג' ואין דין סיריון השכרה ב-45 אלף ש"ח כדין סיריון השכרה ב-50 אלף ש"ח. סיריון השכרה במצב טוב לא תימכר ב-45 אלף ש"ח כשכל מנהל מכירות בכל חברת ליסינג יודע שהרכבים האלה נמכרים מעצמם גם ב-50 ו-55 אלף ש"ח.

במקרה הספציפי הזה הלכתי ובדקתי :-D בזמנו התעניינתי עבור אחרים ברכב הזה ודווקא נמכרו שם רכבים לא רעים - לא ראיתי שמדובר במבצע של "החל מ" הידוע לשמצה אלא מבחר גדול של רכבים ב-45K.

באדג'ט ספציפית עושה מדי פעם מבצעים כדי לנקות מלאי - בספטמבר 2009 הם עשו מבצע שבו נפטרו ממלאי של כמה מאות פיאט פונטו במחיר של 30 אלף ש"ח בדיוק - והיו כמובן כאלה עם קצת יותר ק"מ, כאלה עם קצת פחות, כאלה עם תאונה וכאלה בלי - מי שהגיע ראשון נהנה ממלאי גדול ואפשרות לבחור אחת שמתאימה לו בדיוק.

אגב - גם סיריון כבר לא נמכרת "מעצמה". כשאפשר לקנות קליאו 1.2 ב-70K ויש עוד שפע של רכבים קטנים וידניים במחיר של 60K - אין הרבה קופצים על סיריון בת 3 מליסינג במחיר של 55K. רוב מוחלט של האנשים קונים עם תוכניות מימון כלשהן, ובפריסה לאורך 5 שנים, ההבדל בין רכב משומש לחדש הוא 250 ש"ח בחודש.

• תוכן חדש...