Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת לרכוש רכב מסחרי להובלת ציוד הגברה לאירועים. הציוד במשקל של כ850 קילו ודרוש משטח של בערך 3X2 מטר.

צריכה המלצה על מכונית אמינה ולא יקרה בתקציב של עד 20000 ש"ח. ושאפשר לנהוג בה עם רישיון נהיגה B

שמעתי על פיאט דוקאטו. האם טובה? ואם יש עוד המלצות אשמח לשמוע.

תודה

סיון

פורסם

לפני שאת רוכשת מסחרית גדולה.

אני מאמין שציוד של 850 קילו יוכל להכנס במסחרית קטנה יותר כמו ברלינגו או קנגו.

מסחרית גדולה תהיה בעלת אחזקה שוטפת יקרה יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ממליץ לך לבדוק את האופציה של טויוטה האייס. מדובר ברכב מאוד אמין.

מאות רכבים כאלה נמצאים בשירות משתרת ישראל וצה"ל. חלקם כבר בני 4-5 שנים עם למעלה מ500 אלף קילומטר.

לא ידוע על בעיות אמינות.

אם את מחפשת לחסוך בכסף הייתי ממליץ לך לבדוק בבית דגון במגרש המשטרתי האם ישנן ניידות בדימוס העומדות למכירה. פעם בכמה חודשים ישנו גל מכירות

פורסם

אני חייבת מסחרית גדולה מכיוון שמדובר ברמקולים גדולים שלא נכנסים כולם בקנגו/ברלינגו. בדקתי את העניין..

מישהו יכול לתת לי הערכה על סכום האחזקה השנתית של מסחרית גדולה כמו הדואקטו/טויוטה הייאס?

בהנחה שהיא תיסע כ-20000 ק"מ בשנה.

תודה

פורסם

בברלינגו וקנגו אפשר להכניס גג עד 500 ק"ג, מעבר לזה הרכב יהיה ממש ברצפה, ויש חשש וסיכוי רציני לנזק לא קטן.

אבל ברכב פרטי רגיל עם נגרר ה"שמועות" אומרות שניתן להכניס 800 ק"ג בלי הרבה בעיות (רק לסוע בזהירות ולא מהר), ובלי שום נזק לרכב, (חוקית מותר בעגלה עד 350 בחיבור לרכב פרטי + מה שמותר להעמיס ברכב שזה 400 בערך).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...