Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2001- סיכומים,מכירה ואזהרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הפולו נמכרה היום.מדובר בפולו עלייה כתבתי לא מעט בפורום- למי שרוצה חומר רקע (שיבצע חיפוש על היוזר שלי)הרכב נדרש על ידי למשימות שאינן מאפיינות בדרך כלל רכבים בגילו: נסענו יחד 71.5 אלף ק"ממ בשנתיים- נסועה כפולה ויתר ממה שהחברה האלה עושים בדרך כלל. האמינות הפתיעה מאוד- לא היתה אפילו תקיעה אחת מכל סוג שהוא. עלויות: תיקונים ובלאי לתקופה: 12דלק לתקופה: 31200ביטוחים וטסט לתקופה:7400 אבדן ערך לתקופה: 18000סך הכל: 96 אגורות לק"מ עלות שימוש ברכב.הרכב טופל על ידי בתשומת לב והשקעה אך עדיין אותות השימוש מופיעות יותר ויותר: חלון נהג לא תקין, שלטים שהפסיקו לעבוד, מנגנון פתיחה דלת אחרוית שהתקלקל. בינתיים רק בעיות קטנות ומעצבנות.ערכתי בדיקת קנייה אחת לקונה פרטי אצל חוסאם בעפולה שהחליט שהגיר במצב סופני(לא ידעתי). הזוג ביקש הורדת מחיר בכל שווי עלות הנזק ממחיר שכבר מראש היה נמוך (מחירון 22 ביקשתי 16.5 הם רצו 11.5...) לא התאים לי. התקשרתי לסוחר שרודף אחרי כבר שבוע, תיארתי לו את הסיטואציה. הוא הגיע ובדק את הגיר והחליט שהכל בסדר (הוא הסביר לי שבפולואים הגיר האוטומט הוא הבעייתי והידני בולט פרוף... זה רק מראה איזה חאפר הוא) לחצנו יד על 13.5 והעברנו בעלות.הסחירות של הרכב ממש מפתיעה- כל הזמן קיבלתי טלפונים והיתה התעניינות ערה. לא רציתי למכור את הרכב עם חשש לבעיית גיר לקונה פרטי ולקחת על המצפון את הנושא...הרכב יעלה מחר-מחרתיים ליד2 למכירה. מספרו 1988435. אני חושב שאם מטפלים בגיר הרכב אחלה. סך הכל אני ופול עברנו המון שעות טובות יחד ואני מוכיר לו טובה על שירות טוב.עברתי לרכב חברה- יונדאי 30 מהניילונים. ויש לי שקט נפשי שמאוד היה חסר לי עם הפולו.להתראות ידיד אורן

פורסם

מהי צריכת הדלת שהייתה לך ומה אופי הנהיגה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...