Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסארה מגמגמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכולם! יש לי קסארה 99 1.8. האוטו עבר טיפול לפני 8 אלף ק׳מ. אתמול אני מניע את האוטו והוא רועד.. כאילו על 3 צילינדרים אני מתחיל לסוע לאט והכל מסתדר. אם אני נותן הרבה גז או קיק הוא מגמגם מאוד ואז הוא ״משתחרר״ ונותן בראש... אני חושב שזה יכול להיות פלאג או חוט הצתה.. למרות שחוטי הצתה חדשים גם! מה זה יכול להיות? תודה רון

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

תן עוד פרטים:

האם הרכב צורך שמן ?

האם הוחלפו פלאגים בטיפול האחרון ?

האם הרכב התחמם לאחרונה ?

ממתי החלה התופעה ?

האם פרט לעניין הזה הכל בסדר ?

במנוע הזה תופעות כגון אלו מעידות, בחלק מהמקרים, על חשש סביר למזרק דולף או אטם ראש מנוע (נוזל קירור שחודר לצילינדר אחרי חניית לילה או חניה של כמה שעות טובות). תמיד כדאי לטפל ולשלול תקלות בדברים הפשוטים (פלאגים, חוטי הצתה וכד') לפני שהולכים לכיוון הדברים הכבדים יותר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הרכב לא התחמם לאחרונה ובכלל לא. פלאגים וחוטי הצתה הוחלפו ע״י בטיפול האחרון. הרכב לא אוכל שמן ולא מים. והכל מסביב בסדר גמור תודה לאל! התופעה הלה מיום שלישי בפתאומיות. זה מוריד את החששות שזה חדירת מים או כל דבר יקר אחר?

רון

פורסם
הרכב לא התחמם לאחרונה ובכלל לא. פלאגים וחוטי הצתה הוחלפו ע״י בטיפול האחרון. הרכב לא אוכל שמן ולא מים. והכל מסביב בסדר גמור תודה לאל! התופעה הלה מיום שלישי בפתאומיות. זה מוריד את החששות שזה חדירת מים או כל דבר יקר אחר?

איזה חוטי הצתה שמת ? מקוריים או תחליפיים ?

אם מדובר בתחליפיים, תבדוק שהם מחוברים היטב לפלאגים. לתחליפיים קיימת נטיה להשתחרר באופן עצמאי כי הם לא חזקים מספיק.

בהמשך הבדיקה יש להוציא את הפלאגים ולבדוק את מצבם. דבר זה יכול להעיד אם קיימת חדירה של מים (נוזל קירור) לצילינדר. הפלאג שיצא נקי (ביחס לאחרים) ו/או לח עלול להעיד על בעיה כזו.

אם הפלאגים יצאו תקינים ואין חשש לתקלות מהסוג שתארתי, כדאי לבדוק גם דברים אחרים שיכולים לגרום בעקיפין לבעיה דומה - וכאן אני כבר ממליץ על בדיקה יסודית יותר במוסך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חברה בשורה מרה בפי.! פתחתי את הפלאג הראשון ונהר זרם משם!!! אז כבר הבנתי את המשמעות וסגרתי חזרה הכל.

הלך ראש מנוע? או רק האטם? תודה לעוזרים ולאיציק נ. שהכיר את הסימפטומים מהתחלה.

עזרה בבקשה ועצות

רון

• תוכן חדש...