Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור 206 xs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

אז כמו בכותרת ברשותי פג'ו 206 110 כ"ס דגם xs

הייתי רוצה לקבל הצעות איך אוכל להעלות את ההספק לסביבות ה130-140 סוסים:) {כמובן כולל פירוט מדויק של חלקים ועלויות)

במידה ומישהו גם יוכל להסביר לי על התקנת קיט טורבו {עלויות, איך מחזקים את המנוע וכו..) אשמח לשמוע!

תודה מראש לכל העוזרים וחג שמח

HU:
Clarion HX-d2
Amp's:
Nakamichi,genesis
Comp:
Hertz MLK
Sub:
IDQ12v3

פורסם

תהיה לך בעיה חוקית עם טורבו כי אי אפשר לאשר מנוע טורבו ב 206.

להעלות הספק ב 30 כוח סוס ללא טורבו אומר מערכת פליטה בקוטר גדול יותר, סעפת פליטה לזרימה גבוהה, קאמשפטים חמימים וניהול מנוע חיצוני. אם תשתמש בחומרים איכותיים וכיוונים טובים, תוכל אולי להגיע ל 150 כ"ס.

הערכות גסות לחלקים איכותיים:

סעפת ומערכת פליטה - 4000 ש"ח

קאמשפטים חמים - סביבות 3500 ש"ח

ניהול מנוע + כיוונים, 6000 ש"ח.

עבודה (כולל ביטול מצערת חשמלית) - 2500 ש"ח

- על זה תקבל בסביבות 150 כ"ס, תורגש ירידה במומנט, בעיקר בסלד בינוני ונמוך.

אפשר להעלות יחס דחיסה, זה דורש פתיחת ראש והכיוונים מסוכנים יותר. אבל אז אפשר גם להגיע לסביבות 170 כ"ס - תוסיף 4000 ש"ח. ( + מזרקים גדולים יותר).

אפשר לקנות טלטלים מחוזקים וקפיצי שסתומים כפולים ואז תוכל להעלות מנתק ל 8000 עד 8500 סל"ד. תוסיף 6000 ש"ח ותקבל עוד 15 כ"ס.

אפשר להוסיף מצערות מעל הכל, ואז תוכל להגיע ל 200~ כ"ס. תוסיף עוד 5000 ש"ח לפחות.

ולסיכום:

150 כ"ס - 16000 ש"ח

170 כ"ס - 20000 ש"ח (ותצטרך דלק 98 בלבד בשלב זה ומעלה).

185 כ"ס - 26000 ש"ח (עד השלב הזה ועד בכלל תוכל לעבור טסט, בהנחה ששמת גם ממיר קטליטי, והמחשב מכוון כמו שצריך בשיוט ובסרק)

200~ כ"ס = 31000 ש"ח (ותתכן בעיית חוקיות, כי מצערות רואים בעין בלתי מזויינת)

בוא נגיד שיש לך את הכסף, אפילו לשלב הראשון. לך תמצא מישהו שיעשה לך את העבודה הזאת בצורה טובה...

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ל130-140 כ"ס:

מערכת פליטה מלאה, מכלולי ראש של NFX (קאמשפטים, וורנרים, קפיצי שסתומים, ריטיינרים ומרימים) וREMAP למחשב.

לא צריך ניהול חיצוני.

ניהול חיצוני זה רק אם אתה מחליף למצערות או מבטל את המצערת האלקטרונית.

עלויות:

מערכת פליטה מלאה חדשה תעלה יותר מ4000, באיזור ה7K לדעתי, יד שניה קשה לי להאמין שתמצא.

REMAP : תפנה לגיא פרילינג להצעת מחיר, אני מאמין שזה בסביבות ה2000 ש"ח.

מכלולי NFX: תחפש מישהו שמוכר ראש מנוע של 106GTI ותשתמש בו כתורם איברים.

עבודה: באיזור ה5000 ש"ח אם תעשה הכל אצל אדם אחד.

אם תרצה שמות של אנשים שמתעסקים בזה, פנה אלי בפרטי.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

לפרילינג יש דיינו?

פורסם

אם אני לא טועה בזמנו היה פרוייקט שירון עשי (GFORCE) על 206 של מצערות, אולי שווה לבדוק את העניין.

כמובן שפה משחק תפקיד גם מחיר שבו ניתן להשיג את המצערות (ואם יש לך חברים אופנוענים אז שווה בדיקה).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לא, ואני לא רואה את הקשר.

אתה לא רואה קשר בין remap לדיינו? אתה חושב שעושים קסם עם המחשב ופתאום המנוע מכוון פיקס?

פורסם
אתה לא רואה קשר בין remap לדיינו? אתה חושב שעושים קסם עם המחשב ופתאום המנוע מכוון פיקס?

לא אני לא חושב שעושים קסם עם המחשב ופתאום המנוע מכוון פיקס.

אבל גם לא חייב דיינו כדי לכוון מנוע, עם דיינו אולי תגיע למצב אופטימלי יותר, אבל ניתן לכוון מנוע בלי דיינו.

ואפילו לכוון טוב.

גיא עושה את זה כבר שנים.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אם הוא מכוון את רכב בזמן שהוא יושב כמה שעות ברכב עם לפ טופ במזגי אויר שונים אז אתה צודק; אפשר לכוון מנוע יחסית טוב.

פורסם

לא לשכוח את מימד הזמן.

עבודה כמו שפיזבן מתאר עלולה לקחת זמן ממושך שבו הרכב מושבת. (אני לא מדבר על החלפת סעפת אלא על ניתוח לב פתוח...)

בהנחה ובעל הרכב צריך את הרכב לצורך תנועה (כלומר לא מדובר ברכב שני), צריך להוסיף עלות רכב חליפי.

ע"מ לצמצם את משך ההשבתה ניתן לרכוש מנוע נוסף, לבצע עליו פרוייקט ואח"כ לשתול ברכב.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

לא משנה איזה רכב זה שני או ראשון, אפשר לעסוק כיוון שהרכב לא יעשה בעיות ולמחורת לעשות כיוונים אופטימלאים

בסך הכל אדם נורמאלי ובעל מקצוע טוב מבצע את העעבודה תוך כמה ימים ולא איזה חודש

פורסם

חברה אני מודה מאוד לכולם על העזרה!

עכשיו יש לי עוד שאלה אחת.. במידה ואני שם רק צ'יפ מה זה יתן לי? האם צריכת הדלק תשתנה?

HU:
Clarion HX-d2
Amp's:
Nakamichi,genesis
Comp:
Hertz MLK
Sub:
IDQ12v3

• תוכן חדש...