Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור 206 xs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה ששמעתי מאנשים שניסו מה שבאמת אבל באמת מסרס את הXS הוא הממיר הקאטליטי ותוכנת המחשב אם תשנה תוכנה ותוריד ממיר אתה תעבור את ה120 סוסים וכן צריכת הדלק תרד כמובן עם שינוי התוכנה אבל הממיר שתוריד יעלה את הצריכה ולכן אם תעשה את שניהם צריכת הדלק לא תשתנה מבחינה תאורתית , אבל הכל תלוי בצורת הנהיגה שלך.

פורסם

אם תחליט להוסיף כמה סוסים לרכב שלך תצטרך כמובן להחליף את הצמיגים ליותר רחבים ומומלץ להחליף גם את הבולמים.

פורסם
אם תחליט להוסיף כמה סוסים לרכב שלך תצטרך כמובן להחליף את הצמיגים ליותר רחבים ומומלץ להחליף גם את הבולמים.

העיקרון תוספת של כ15 סוסים ל206 לא גורמת לשינוי כל כך דרסטי שהוא אכן חייב להחליף חצי רכב.

אם אתה מדבר על תוספת מכובדת לאוורוה אז כן אבל לא בקטנה כמו שהוא רוצה להוציא להוציא

פורסם

למה אתם מייעצים על רכב שאין לכם ניסיון בו?

סתם כך להוריד את הממיר יעשה רק בעיות! הבעיה האמיתית זה כל המבנה המפגר של סעפת הפליטה.

סעפת של סופרספרינט או RACELAND תעשה פלאים ברכב הזה, ביחוד עם צנרת מלאה ודוד אחורי.

תוסיף לזה REMAP וקיט יניקה טוב וממוקם נכון או פילטר אינבוקס של K&N ואתה בדרך הנכונה.

אחרי שמחליפים סעפת במנוע הזה ניתן לקדם את קאמשפט הפליטה ב4 מעלות ע"י החלפת הוורנר פולי לשל 106GTI או לפולי יניקה של 206. מה שיוצר חפיפת שסתומים גדולה יותר וביחד עם REMAP שיתן יותר דלק והצתה נכונה השיפור מאוד מורגש.

אם כבר מחליפים את הוורנרים לכאלה של 106 GTI ניתן גם לקדם גם את היניקה ב3-4 מעלות . מה שיתן חפיפת שסתומים אפילו יותר גדולה, דבר שמוביל לעליה גדולה יותר בהספק.

206XS שעברה את השינויים הנ"ל נסעה חזק יותר מ206GTI משופרת קלות.

ככה שהשינוי הוא ניכר מאוד.

סתם לשים צ'יפ או להוריד ממיר זה שקול לכוסות רוח למת.

השינויים שכתבתי פה יכולים להכנס לתוך תקציב של 10000 ש"ח.

תתחיל בלחפש סעפת פליטה. מישהו רשם פה שמייבאים סופרספרינט לארץ, תתחיל שם.

בברכה

גיל אסרף

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
למה אתם מייעצים על רכב שאין לכם ניסיון בו?

סתם כך להוריד את הממיר יעשה רק בעיות! הבעיה האמיתית זה כל המבנה המפגר של סעפת הפליטה.

סעפת של סופרספרינט או RACELAND תעשה פלאים ברכב הזה, ביחוד עם צנרת מלאה ודוד אחורי.

תוסיף לזה REMAP וקיט יניקה טוב וממוקם נכון או פילטר אינבוקס של K&N ואתה בדרך הנכונה.

אחרי שמחליפים סעפת במנוע הזה ניתן לקדם את קאמשפט הפליטה ב4 מעלות ע"י החלפת הוורנר פולי לשל 106GTI או לפולי יניקה של 206. מה שיוצר חפיפת שסתומים גדולה יותר וביחד עם REMAP שיתן יותר דלק והצתה נכונה השיפור מאוד מורגש.

אם כבר מחליפים את הוורנרים לכאלה של 106 GTI ניתן גם לקדם גם את היניקה ב3-4 מעלות . מה שיתן חפיפת שסתומים אפילו יותר גדולה, דבר שמוביל לעליה גדולה יותר בהספק.

206XS שעברה את השינויים הנ"ל נסעה חזק יותר מ206GTI משופרת קלות.

ככה שהשינוי הוא ניכר מאוד.

סתם לשים צ'יפ או להוריד ממיר זה שקול לכוסות רוח למת.

השינויים שכתבתי פה יכולים להכנס לתוך תקציב של 10000 ש"ח.

תתחיל בלחפש סעפת פליטה. מישהו רשם פה שמייבאים סופרספרינט לארץ, תתחיל שם.

בברכה

גיל אסרף

למה אתה נשמע כועס אני לא ההרתי את עצמי התכוונתי לצנרת וREMAP

אני לא מציע שטויות פשוט רשמתי לא נכון וזהו בשאר אני יסכים איתך

פורסם

מצטער שאני מתעלק על השרשור.

PUNTO GT אם אני ישים ברכב בתור התחלה רק סעפת, של סופרספרינט או RACELAND אני ירגיש שינוי בכח של הרכב? כמה כ"ס זה יתן לי?

ואחר כך שיהיה כסף ותקציב אז להמשיך ולשים ברכב צנרת מלאה ודוד אחורי. דרך אגב כמה כ"ס הצנרת והדוד מוסיפים?

או שעדיף מראש לחסוך כסף ולהרכיב הכל ביחד?

עריכה:

בעמוד הקודם ציינת מערכת פליטה מלאה, מה זה אומר? מה זה כולל?

פורסם

למען האמת, אני נסעתי בערך שבוע רק עם סעפת (צנרת מקורית ודוד אחורי רמוס) ואחרי זה הרכבתי את המשך הצנרת ודוד אחורי של סופרספרינט.

אני יכול לומר לך שההבדל בביצועים בין מערכת פליטה מלאה , לסעפת בלבד הוא לא כזה גדול. אולי בסל"ד גבוה יש נשימה עדיפה עם הצנרת הגדולה יותר.

הסאונד לעומת זאת זה עולם אחד. לסופרספרינט לדעתי יש את הפסקול הטוב ביותר מכל חברות האגזוזים. הם פשוט אדירים.

ובלי הדוד האחורי שלהם זה פשוט לא זה.

מה שכן הרכב נוסע משמעותית חזק יותר מהמקור. סופרספרינט טוענים לכ15 כ"ס יותר. זה נשמע מוגזם אבל בהחלט מרגיש ככה.

(לא נבדק על דיינו עדיין)

לגבי הREMAP, ברכב שלי אין עדיין כי אני בקרוב יוחלפו מכלולי הראש מנוע למכלולים של NFX (המנוע של ה106GTI)

ואז אני אעשה את הREMAP.

הסטאפ שרשמתי מקודם היה קיים בשני רכבים עם המנוע הזה. האחת 206 והשני 106 ראלי מושתלת NFU (המנוע של ה206)

שניהם נסעו חזק מאוד.

על דיינו אף אחת מהם לא נבדקה, אבל אם אתה מעמיד XS וGTI והGTI מפסידה זה אומר שכנראה הXS חזקה יותר.

לGTI עם שיפורים קלים יש מעל 140 כ"ס, ככה שאתה יכול להבין לבד.

פורסם

GTI בלי שיפורים קלים זה 138 כ"ס.

לשפר רכב ולהגיע שחיזקתם ב-XX כ"ס זה קל - עד לבדיקת דיינו זה לא שווה כלום.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אגב סעפת פליטה שהחלפת - ברכב שאצנו בבית (206 XS 2003) ביציאה מהספעת פליטה יושב ממיר קטליטי - איך אפשר להחליף דבר כזה??

אני אצטרך להחליף גם ממיר בשביל זה?

אלעד

פורסם

כל המכלול הזה עף.

במקרה שלי , כל מערכת הפליטה עפה.

הסעפת הצנרת הממיר והדודים. ונכנסו במקומם חדשים של סופרספרינט.

בנושא הממיר, פשוט מתקינים ממיר ספורטיבי וזהו.

פורסם

מעניין שאף אחד לא חשב לשאול אותו איזו שנה האוטו , כמה ק"מ כבר המנוע עבר , ייתכן שגם ה 110 המקוריים זה מספר שכבר מזמן המנוע לא רואה.

פורסם

הרכב שנת 2001 עם 100000 ק"מ:)

בכל מקרה מישו יודע איפה אפשר להשיג את כל הצנרת כולל הדודים של הסופרספריט? וכמה זה אמור לעלות? וכמובן בעניין החוקיות האם יש אישורים לדבר כזה?

תודה רפי

HU:
Clarion HX-d2
Amp's:
Nakamichi,genesis
Comp:
Hertz MLK
Sub:
IDQ12v3

פורסם
כל המכלול הזה עף.

במקרה שלי , כל מערכת הפליטה עפה.

הסעפת הצנרת הממיר והדודים. ונכנסו במקומם חדשים של סופרספרינט.

בנושא הממיר, פשוט מתקינים ממיר ספורטיבי וזהו.

ז"א שאני אצטרך לשנות את המצב של החיישנים אצלי. יש לי חיישן בכניסה וביציאה של הממיר. אם אני מחליף הכל אני צריך להאריך את החוטים של החיישנים ולהוריד את הממיר ללמטה.

נכון?

אלעד

פורסם

כן, אם אתה שם ממיר ספורטיבי אז צריך להאריך את הלמדה האחורית.

מצד שני אם אתה גם עושה תוכנה אפשר פשוט לבטל את הלמדה האחורית.

• תוכן חדש...