Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסאב הוא יוכל להספיק אולי, אבל את הקומפוננט לא מומלץ לחבר למגבר הזה כי הוא זיוף שלא עומד בנתונים הרשומים לגביו (ובעצם אם הוא זיוף - אז אני בספק אם יש כאלה) ויכול לגרום לקומפוננט להישמע רע.

פורסם

מה שאומר שלקחת קומפ' טוב ואיכותי...ולשדך למגבר זוועתי...לא יתן תוצאות טובות

עם מגבר כזה...חבל על הכסף שלך תקנה איזה קומפ' ב250 שקל משהו הכי מעפן...זה יסתדר טוב עם המגבר

פורסם

לא רציתי לפתוח נושא חדש אז אני ימשיך כאן!יש לי שאלה למבינים בדקתי את המגברים של BOSS (לא הזיוף) ויש להם מגברים ,לפי פרסומים של החברה מעולים

http://www.bossaudio.com/products/amplifier_powerdrive.htm

אבל המחיר שלהם לא בשמיים יחסית למגברים מהסוג הזה !

ואם תראו בלינק שהנתונים די מרשימים

S/N-105DB

THD 0.01

וכו' וההספק שלהם חבל על הזמן! גם אם נגיד שהם "מרמים" בהספק אז במקום 2000W RMS

נקבל 1500W RMS בכל זאת המגברים האלה קנייה מאוד משתלמת!

למה בכל זאת המגברים שלהם לא מוערכים כמו מגברים מהליגה העליונהJL,SOUNDSTREAM,AUDIOBAHN,ETC'??

פורסם

עם הסאב בטח ובטח הוא לא יסתדר הוא לא יגיעה לניצולו בגלל שבמגבר הזה מוציא 180RMS והסאב 400RMS..

הרוקפורד שלי לא מספק את הפיוניר ..

עם הדוטק הוא יכול להיסתדר אבל יש סיכוי שהוא לא יהיה איכותי ...

פורסם

תשובה לfsound.

לחברת BOSS כ39 מגברים מדגמים שונים!!!!הסדרות הגבוהות שלהם עומדות ללא בושה ליד כל החברות הטובות בעולם.חלקם אף עולות יותר ממגברים של רוקפורד ,פלנט אודיו,לייטינג אודיו,סרוין-וגה ועוד. משיקולי יבואן,וצרכי שוק(בשלות בעיקר) אנו מייבאים לארץ את דגמי הC,והRT,שנותנים יחס תמורה מעולים.בעיקרון ניתן להזמין כל דגם שמופיע בקטלוג.דגמי הIQ מומלצים.

• תוכן חדש...