Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע המזן להחליף צמיגים ברכב, אני כבר מספר ימים עושה סקר קליל בין פנצ'ריות שונות, והיות ולא מכיר יותר מידי דגמי צמיגים, לא יודע על מה ללכת.

אני יודע שהמידה היא קטנה ולא הכי ספורטיבית, יחד עם זאת, גם עכשיו נמצא על הרכב מידה 175/65/R14 (שהיא לא המקורית של הרכב)

אני רוצה לחזור למידה המקורית, לא מעוניין להעלות ל-15, היות ואין לי גם את הסכום לסט ג'אנטםי חדש.

אני מעוניין בצמיג מאחד היצרנים המוכרים, הטובים שיספק אחיזה ברמה טובה , אני לא מחפש סיני, ואין לי בעיה להשקיע, היות והרכב הולך ליהיות מונמך, הייתי קרוב לקחת את ה-R888 כי, כן מנצל את הרכב במקרים כאלה ואחרים, והצמיג יכול לספק עו דיותר, יחד עם זאת, עקב אורך חיים קצת בטויו, אני חושב שארד מזה כי לא ידוע אם בעוד שנה אוכל להרשות לעצמי סט חדש .

הבעיה שמרבית הצמיגים במידה זו זה הסינים, למעט,

1) פירלי P6000,

2) דנלופ SP460

3) דנלופ SP01 (איך ההבדלים בין 2 הדנלופים ? מה המומלץ ?)

4) יוקוהמה S drive , שבדרך כלל שאני מדבר על ה-S drive, מפנים אותי ל-C drive, (איך ה-S או ה-C ? )

5) TOYO Proxes TPT HR 82H

6) פלקן ZE912 82H TL

האם יש עוד יצרני צמיגים /או דגמי צמיגים שאתם יודעים שבעלי רמת אחיזה גבוה (לא אני יודע שלא מגיעים לרמת הטויו R888) אך כמה שיותר מבחינת רמה ?

אשמח לקצת סדר בדגמים שציינתי למעלה , עזרה, ועוד המלצות (כולל על פאנצ'ריות באיזור המרכז,) שניתן להשיג את הצמיגים

אשמח לעזרה,

בתודה עומרי

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

דנלופ SP490 תוריד מהרשימה - צמיג לא מוצלח.

TOYO TPT זה צמיג רב עונתי, פירושו נוחות לא טובה.

פאלקן (יש לי כזה כרגע) נותן תמורה טובה למחיר למי שמחפש זול אבל לא סיני, לא יותר מזה.

אני הייתי קונה פירלי P6000, שעולים בסביבות 400 ש"ח לצמיג. ממה שזכור לי הם מיוצרים באנגליה.

הפנצ'ריה שאני ממליץ עליה "צמיגי שואף" ברמת גן - יחס ושירות טובים .

"צמיגי כחלון 4X4" ראשל"צ מוכרים את הדגם הזה.

אם אתה מחפש מחיר זול, תבדוק ב"צמיג ישיר " פ"ת ואצל אנטון ביפו (יפת 88).

דגמים נוספים?

YOKOHAMA C.DRIVE

GOODYEAR DURAGRIP\ EFFICIENT GRIP

KLEBER DYNAXER HP3

CONTI PREMIUM CONTACT

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היו לי את הCDRIVE ב15 אינץ

צמיגים טובים ואני ממליץ בחום

יש לך גם את הפרוקסס 4 של טויו (דרגה מעל TPT) אבא שלי שם אותם ומברך על כל רגע

הטויו יצאו זולים יותר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אין לך רכב ספורט שאתה חייב להדביק לכביש, ולא רכב מירוצים שאתה לוקח איתו סיבובים חדים או במהירויות מטורפות.

לא שאני חס וחלילה מזלזל ברכב שלך, אבל ברכב כזה לא חושב שתרגיש הבדל בין סוגי הצמיגים..

חפש את הזול כדי לחסוך, ואם אתה רוצה להיות בשקט, רק חפש שם שאתה מכיר מאחת החברות הגדולות.

90 אחוז מהצמיגים מיוצרים בסין יפן וטיוואן, אם לא מדובר בצמיג ספורטיבי, איכותם דומה בהפרשים נורא קטנים.

מצא את הצמיגים הכי חדשים מבחינת תאריך ייצור ותהנה מהם הרבה.

פורסם

חייב לומר כי הבחור מעלי מדבר דברי אמת, אני לא חושב שבמידה הזאת ואם רכב פשוט משפחתי או מיני אתה צריך להיזרק

לשמות גדולים, נכון שיש צמיגים טובים גם במידה הזו, אבל זה שאתה בא לפנצריה ואומרים לך בוא ניתן לך YOKOHAMA חברה הכי טובה בעולם נו ו מה ב19 אינץ גם הצמיג שונה בהרבה מב14 אינץ, כך שצמיג זה בטיחות

אבל כך זאת בפרופורציות בדרך כלל הטכנולוגיות הכבדות והמתקדמות מושמות במידות הרבה יותר רציניות, לכן לא מחייב שאם תקנה מחברה לא מוכרת תפסיד

אני בכל מקרה מבטל מהרשימה את הפאלקן ואם כבר אמרו לך שהדאנלופ שרשמתה לא מוצלח אז 2 כבר יותרדים!

תבדוק את חברת BARUM היה לי צמיג שלהם במידה הזאת נחמד מאד.

FULDA חברת הבת של CONTINENTAL ויש את חברת NOKIAN TYERS

אני לא יודע אם היום מוכרים את החברה אבל ראיתי שג מ פורטל מברסמים אותה אם כך

NOKIAN TYERS Nordman SX או Hakka H גם של NOKIAN TYERS אם תצליח לקנות את הHAKKA H אני יכול להגיד לך שלא תצטער ויש לדגם הזה צמיגים למידה שלך. והיהלום שבכתר הוא NOKIAN TYERS HAKKA GREEN אני יודע שלא הרבה שמעו על החברה ועל הצמיג הזה אבל אתה לא תצטער באמת שלא

תסתכל

ואת זה

פורסם
אין לך רכב ספורט שאתה חייב להדביק לכביש, ולא רכב מירוצים שאתה לוקח איתו סיבובים חדים או במהירויות מטורפות.

לא שאני חס וחלילה מזלזל ברכב שלך, אבל ברכב כזה לא חושב שתרגיש הבדל בין סוגי הצמיגים..

חפש את הזול כדי לחסוך

אין לך מושג, עד כמה אתה טועה - יש הבדלים גדולים מאוד גם בין צמיגים שלא מיועדים לנהיגה ספורטיבית.

הבדלים האחיזה, מרחק בלימה רעשים, שחיקה, איכות ועוד.

לכן אני ממליץ מאוד לא לחפש את "הכי זול" כדי לחסוך, כי הגישה הזאת תוביל אותך לקנית צמיגים באיכות ירודה - וזה יכו לצאת בסופו של דבר הרבה יותר יקר.

אני בכל מקרה מבטל מהרשימה את הפאלקן ואם כבר אמרו לך שהדאנלופ שרשמתה לא מוצלח אז 2 כבר יותרדים!

תבדוק את חברת BARUM היה לי צמיג שלהם במידה הזאת נחמד מאד.

FULDA חברת הבת של CONTINENTAL ויש את חברת NOKIAN TYERS

אני לא יודע אם היום מוכרים את החברה אבל ראיתי שג מ פורטל מברסמים אותה אם כך

NOKIAN TYERS Nordman SX או Hakka H גם של NOKIAN TYERS אם תצליח לקנות את הHAKKA H אני יכול להגיד לך שלא תצטער ויש לדגם הזה צמיגים למידה שלך. והיהלום שבכתר הוא NOKIAN TYERS HAKKA GREEN אני יודע שלא הרבה שמעו על החברה ועל הצמיג הזה אבל אתה לא תצטער באמת שלא

תסתכל

ואת זה

בוא תסביר את ההיגיון שלך - אתה פוסל את פאלקן ומממליץ על BARUM או NOKIAN.

במה שתי החברות האלה, שמייצרות צמיגי BUDGET עדיפות על FALKEN ZE 912?

FULDA? אני מסכים שזאת אופציה לא רעה.

אבל FALKEN לא נופלים בשום דבר מאופציות אחרות שהמלצת.

זאת חברה יפנית שמוכרת צמיגים בכל העולם.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

NOKIAN עדיפים בהרבה מהפאלקן ואם נכנסתה ללינקים ששמתי הייתה רואה מדוע היא חברה טוב שמשקיע בתחנולויות חדשות ומיצרת צמיגים טובים טוב יש חברות יותר רציניות אבל בהחלט לא הייתי פוסל את האפציה הזאת לדעתי צמיגים שווים מאד

פורסם

אתה צודק, NOKIAN זאת חברה רצינית - לרגע התבלבלתי עם חברה אחרת.

מי בארץ מוכר צמיגי NOKIAN?

לפאלקן 912 יש חוות דעת טובות מאוד יחסית למחיר הצמיג:

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/ZE912.htm

http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/falken_ohtsu/ziex_ze_912/index.html

לכן, מי שרוצה לחסוך ולא לקנות צמיגים יקרים פאלקן זאת אופציה מעולה.

פורסם

ראיתי שיש את פרסומת המותג בג.מ פורטל לא דיברתי איתם

בסדר לא קרא כלום בסך הכול מנסים לעזור לבחור.

תשמע אני במידע יותר גדולה ורצינית ממה שיש לו ואם יצא לי להחליף צמיגים אני בהחלט יחפש את הצמיגים של החברה

זה הדבר הראשון אם אני לא ימצא נחשוב עלה.

• תוכן חדש...