Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לרכוש פורד פוקוס חדשה (0 ק"מ) דרך חברת ליסינג.

הבנתי שהחסרון הוא שאני ארשם כיד שניה אחרי שיד ראשונה זה ליסינג.

המכיר הוא בערך 20% פחות ממחירון .

מה אתם חושבים על זה ? האם כדאי ?

איך ירידת ערך/שוק של פורד פוקוס , מה מצפה לי אחרי כמה שנים שאני אנסה למכור אותו?

יש לי גם אפשרות לרכוש טויוטה קורולה 2009 בהנחה של 10% מהמחירון . ( גם מליסינג , עברה 40000KM)

אם להשוות את המכירים הפורד יקרה באיזה 8 אלף .

מה דעתכם ?

הדרישה לרכב משפחתי נוח בנסיעה ומרווח. התנהגות דינמית לא ממש משנה.

פורסם

הפוקוס החדשה עולה בערך 110-120K ואתה הולך להגיד לי שלמרות שהיא יד1 מליסינג (אבל עם 0 ק"מ עליה) אתה הולך לקבל הנחה של 20%? דהיינו הרכב הולך להיות במחיר של 88-96 אלף שקל? אני היתי קונה

פורסם

אני מניח שמדובר בפוקוס הקודמת שקיימת כ-0 ק"מ בכמה חברות ליסינג ומגרשים. המחיר הריאלי לרכב כזה הוא סביב ה-100 אלף שקלים, אם זה פחות בהרבה כדאי שתבדוק טוב טוב אם זה לא רכב שנפגע במהלך הובלה או משהו בסגנון.

חג שמח ושבוע טוב.

פורסם
קיבלתי הצעה לרכוש פורד פוקוס חדשה (0 ק"מ) דרך חברת ליסינג.

הבנתי שהחסרון הוא שאני ארשם כיד שניה אחרי שיד ראשונה זה ליסינג.

המכיר הוא בערך 20% פחות ממחירון .

מה אתם חושבים על זה ? האם כדאי ?

איך ירידת ערך/שוק של פורד פוקוס , מה מצפה לי אחרי כמה שנים שאני אנסה למכור אותו?

יש לי גם אפשרות לרכוש טויוטה קורולה 2009 בהנחה של 10% מהמחירון . ( גם מליסינג , עברה 40000KM)

אם להשוות את המכירים הפורד יקרה באיזה 8 אלף .

מה דעתכם ?

הדרישה לרכב משפחתי נוח בנסיעה ומרווח. התנהגות דינמית לא ממש משנה.

השאלה שלך מאוד בעייתית כי קשה לחזות את העתיד, אז אני אנחש והניחוש שלי טוב כמו שלך.

היום אתה מקבל הנחה של 20 אחוזים ממחיר הרכב. בעוד שנתיים-שלוש, כשתרצה למכור, תצטרך לתת הנחה של 12-15 אחוזים ממחיר המחירון של הרכב (יד שנייה מליסינג). ההפרש כאן הוא של 5 אחוזים לטובתך. מה גם ש-20 אחוזים מ-120 אלף ש"ח אינם 20 אחוזים מ-70 אלף ש"ח.

אהה, ואם אתה הולך על הקורולה תבדוק שהיא 2009 אוטומטית ולא 2009 רובוטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל חברות הליסינג הגדולות מציעות עודפים של הדגם היוצא הפוקוס באיזור 100K בתנאי מימון טובים.

למי שמחפש משפחתית חדשה ומוכן לחיות עם החסרונות של הפוקוס (בעיקר העובדה שמדובר בעגלה) זו עסקה לא רעה.

כשתנסה למכור אותו עוד כמה שנים - אם תוריד את ההנחה שאתה מקבל עכשיו בשקלים ממחיר חדש (כ-20K) לא תהיה לך בעיה למכור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תיזהר לא לקנות מחברה שמוכרת מכוניות של חברה אחרת כמו סנטרל קאר ופריים מוטור ואחר כך תישאר בלי הרכב. תקפיד לבדוק שאתה קונה ישירות מהחברה שהרכב רשום על שמה ושאין שעבוד או עיקול רשום במשרד הרישוי. לא לבדוק רק את רשיון הרכב. ההנחה של 20% מעוררת חשדות. לא לשלם לפני שיש העברת בעלות. אם עושים לך בעיות תבקש לשלם לעורך דין שלהם ולהפקיד אצלו צ'ק בנקאי בנאמנות עד העברת בעלות

• תוכן חדש...