Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחזיר שמן ביונדאי I10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוקה לעזרת המבינים באתר ....

מה זה מחזיר שמן ומה ההבדל בינו לבין אטם ? אם הולך מחזיר שמן בתיבת הילוכים ( נאמר לי מחזיר שמן תחתון ) האם התיבה הרוסה או שזה בלאי רגיל של אוטו ? הרכב שלי עשה 44,000 ק"מ ונמצא עדיין באחריות יצרן . כל ידע אחר וחשוב על תיבה אוטומטית יתקבל בברכה ...זו הפעם הראשונה בה אני נוהגת באוטו אוטומט .:oops: תודה !

פורסם

מחזיר שמן נמצא לרוב על ציר מסתובב ולכן הוא עגול (תמונה ימנית).

אטם, או סתם נמצא בין 2 משטחים שמחוברים ביניהם ונועד למנוע דליפות נוזלים (שמן, מיים וכו') בין 2 המשטחים.

אטמים ןסתמים עשויים מחומרים שונים החל בנייר דרך ורטוריט וקלינגריט וכלה במתכת.

בתמונה האמצעית ערכת אטמי ראש מנוע ובתמונה השמאלית אטם נייר.

בברכה - רפי לין

oil_seal_pict.jpg

Car-Head-Gasket-Set-OE-051198012B.jpg

Diesel_Paper_gasket.jpg

פורסם

מאוד תמוהה בעיני נזילה ממחזיר שמן ברכב צעיר עם קילומטרז' נמוך. בכל מקרה מדובר ברכב שעדיין תחת אחריות, ממשי אותה.

הזעות ונזילות אלה דברים שגרתיים שמתרחשים בחייו של רכב. מכאן ועד הספד הגיר הדרך ארוכה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...