Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שווה לעכוז.

חוץ ממצלמה הMOTO E עדיף בכל פרמטר, והוא אפילו זול יותר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מעדכן לגבי המוטו ג'י שלי, נקנה בהולנד באותו המחיר שנמכר באמזון. קניתי כאן מסיבות של אחריות וכו, מה שהתברר הטעות. המכשיר נשלח לתיקון, ושם נקבע שאי אפשר לתקן אותו, זה עלה לי 50 יורו שבינתיים הוחזרו לי. דיברתי עם האתר שקניתי ממנו שוב, והם רוצים שנשלח להם שוב את הפלאפון בטענה שהפעם הם יתקנו אותו. נראה לי שנפלתי על המקבילה של הוט בהולנד

פורסם

אוקיי אז חברים מהעבודה המליצו לי להשקיע עוד קצת ולקנות את אמכשיר הבא:

http://www.mx4.co.il/feature/

או לחפש one plus one.

מה דעתכם? מה עדיף? (השימושים שלי יהיו בעיקר גלישה, whatsapp, GPS, ומדי פעם צילום במצלמה).

פורסם
שווה לעכוז.

בעברית צחה יש לאמר: "ערכו כערך העכוז".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מממ.. אני חושב שאם תבדוק, אתה עלול לגלות שתחת דווקא שווה הון לא קטן. במיוחד אם אתה סלבס כגון ג'ניפר לופז.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
בעברית צחה יש לאמר: "ערכו כערך העכוז".

מכל מלמדי השכלתי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חברים אשמח לעזרתכם כדי לאתר את המקום הכי משתלם לרכישת LG g3 32G.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

KSP באילת?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

רכשתי כזה ב-1950 שקלים מסינגפור. חבר שעובד שם והביא לי אותו פיזית אמר שהחנות שממנה רכש עושה משלוחים. אני לא יודע כמה הם לוקחים, אבל אולי שווה ליצור איתם קשר דרך המייל ולשאול:

http://mobyshop.com.sg/

נ.ב. המחירים בדולר סינגפורי. דולר אחד זה בערך 3 שקלים [זה נע בין 2.9 ל-3.1].

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...