Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סדרת ה A מעולה מבחינת VFM. אבל צריך לזכור מספר חסרונות דיי משמעותיים שמשתמשים "עמימיים" לא מודעים אליהם ולכן לא כל כך מבחינים בחסרונם.

א. USB 2.0 בלבד, זאת אומרת שאין אפשרות להוציא וידאו למסך חיצוני.

ב. חוץ מזה שאין יציאה למסך חיצוני, אין גם DEX שמאוד שימושי בנסיעות. לוקחים מקלדת מתקפלת וכבל HDMI - משמש כמחשב דסקטופ לרוב השימושים שצריכים מחוץ לבית.

ג. פחות שכבות אבטחה (KNOX) וחוסר בתיקייה מאובטחת. מאוד נוח לשמור שם מסמכים חשובים כמו צילום כ.א, דרכון וכל מיני מסמכים רגישים אחרים. בנוסף, גלישה אנונימית לחלוטין וחוץ מטביעת אצבע\סיסמא שלך עצמך אין אפשרות לגשת למידע הזה. אפילו לסמסונג עצמם.

שוב, לצורכי מדיה, וואצטאפ טלגרם וכו' אפשר למצוא מכשיר מסדרת A כלשהו ובמיוחד ה A56 שיתן מענה.

בשביל קצת מעבר- לא הייתי הולך על פחות מ S24FE.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 13 שעות, `Infinity כתב:

אולי לי ולך הבדל של 15 גרם לא יהיה קריטי.

לאף אחד 15 גרם לא רק שלא יהיה קריטי, לא יהיה מורגש. בכלל. 

לפני 18 דקות, Muzic4Ever כתב:

בשביל קצת מעבר- לא הייתי הולך על פחות מ S24FE.

מה שציינת זה לא "קצת מעבר" זה "הרבה מאוד מעבר".

כמה אנשים אתה מכיר, שאינם משתמשי טכנולוגיה כבדים, מוציאים וידאו עם כבל למסך חיצוני, משתמשים ב-DEX "בנסיעות" (כמה כבר נוסעים וצריכים דסקטופ...) וכו'?

לגבי אבטחה, לא מכיר את הנושא, אבל לרב אין שום תודעה והם חשופים בעוד הרבה מקומות אחרים.

באמת לא שיקולים שצריך בכלל להזכיר בהקשר של הדיון הזה.

לפני 13 שעות, davemustaine87 כתב:

היופי במכשירי אייפון שבגלל שהשרידות שלהם טובה, יש שוק מאוד גדול לסוללות סיניות שלא נופלות באיכות שלנם מהסוללות המקוריות(לפחות לפי מבחני זמן סוללה ביו טיוב). אם זה היה מספק אותו, אז לגמרי הייתי הולך על זה. 4 שנים בשביל אייפון זה תקופת  הרצה, אני מכיר מישהי שעדיין יש לה אייפון X בן 7  שמתפקד יפה מאוד, והוחלף רק בגלל שהמצלמה תחת לעומת מכשירים מודרנים. 

לגבי סוללות, איך אני יודע מה שמו במעבדה, אם איכותי או לא?

המצלמה לא מעניינת אותו, הוא לא מצלם.

אבל... כשהיא הייתה חדשה היא הייתה טובה, אז גם היום היא טובה.

פשוט יש היום יותר טובות (בעיקר החיישנים גדלו).

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 53 דקות, falou כתב:

לגבי סוללות, איך אני יודע מה שמו במעבדה, אם איכותי או לא?

זו שאלה טובה, שאני לא חושב אפשר לדעת באמת, 

אבל אם בעבר כשהחלפתי פעם סוללה באייפון( לפני סביב ה-5 שנים) חשבתי שכול הסוללות הסיניות זה דרעק אחד גדול, אז היום אני חושב שזה לא ככה ואפילו סיכוי די טוב שתקבל סוללה טובה. 

• אהבתי 1
פורסם

בדקתי עם אבא, הוא כבר החליף פעם אחת סוללה (ה-SE לא מצטיין בתחום מלכתחילה).

זה באמת קצת מבאס לשלם מחיר של אייפון למישהו שממש לא צריך את היתרונות, אבל... כנראה זה מה יש.

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

בדקתי עם אבא, הוא כבר החליף פעם אחת סוללה

מעניין, או שהערכה שלי כלפי הסוללות הסזיניות שגויה לחלוטין, או שאבא שלך משתמש כבד, כי אני עם אייפון בתנאים דומים(אותו סדר גודל של נפח סוללה, ושנת קניה) ואני עדיין עם הסוללה המקורית. 

ובקשר למחירים של האייפונים, מצד אחד כן, אבל מצד שני בהנחה והוא מחפש מכשיר קומפקטי יחסית, אין הרבה אופציות זולות בהרבה גם בגזרת האנדרואיד. 

פורסם

אבא שלי משתמש מאוד קליל, אבל אין בהכרח קורלציה בין עומס שימוש ובריאות סוללה. גם לא יודע במה החליפו לו...

בגזרת האנדרואיד יש פיקסל 8a (6.1), אבל, כאמור, אני לא אעביר אותו לאנדרואיד.

אפשרות אחרת היא לנסות להקריץ מאיפשהו אייפון 13 מיני...

פורסם

נכון, אבל היה לי אחד כזה והיא לא רעה, לשימוש לא אינטנסיבי. הוא אמור להיות 20% בערך יותר טוב מה-SE, בהתחשב שלא מדובר במישהו עם הרבה screen on time (שם ה-OLED של ה-13 מיני צורך יותר).

זה כמובן בהנחה שאפשר להשיג כזה בקופסא.

פורסם
בתאריך 14.4.2025 בשעה 15:31, falou כתב:

גם המכשירים הזולים יותר של סמסונג יותר ממספיקים בקטגורה. בטח טוב בהרבה ממה שיש לה.

עברתי עכשיו מ-S10e של סמסונג. ל-S24 של סמסונג. 

יש כמה שכלולים. כמו רמת בהירות משתנה אוטומטית כשנמצאים בחוץ, בשמש.

המעבר ביניהם היה קל - חיבור עם הכבל שמגיע ואינטרנט אלחוטי. 

רק להגיד שבפלאפון הישן יכולתי להוסיף כרטיס זכרון ולהגדיל את נפח האחסון. הטלפון החדש, הגיע ללא יציאת אודיו 3.5 ובלי האפשרות להוסיף נפח אחסון למכשיר. 

חוץ מזה, הסוללה - ככה אני מרגיש - באמת מחזיקה הרבה יותר. מטאטא חדש מטאטא טוב. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

חיבור 3.5 מ״מ זה פאסה. לא קיים יותר. יש לי בבית אוסף שלם של אוזניות שנדונו למיחזור. העולם עובר לאלחוטיות, יש גם אוזניות usb-c, אפילו קיבלתי זוג עם ה- A54 (אבל לא עם A55).

במרבית המכשירים בעלי סים כפול מגש sim 2 יכול לקבל micro SD. בימים אלה של eSIM זו לא צריכה להיות בעיה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 41 דקות, sperial כתב:

העולם עובר לאלחוטיות

העולם בניידים עובר לUSB-C. אלחוטיות היו גם קודם.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, sperial כתב:

מרבית המכשירים בעלי סים כפול מגש sim 2 יכול לקבל micro SD. בימים אלה של eSIM זו לא צריכה להיות בעיה

את זה לא ידעתי. תודה!

לפני כשעה, mrmiki1234 כתב:

לבדוק אובייקטיבית את הסוללה בS23 ואם היא צריכה החלפה? המכשיר בן שנתיים כמעט ונראה שמתרוקנת יותר מהר

אני חושב שפשוט אפשר למדוד זמן תוך כמה זמן היא מתרוקנת. פעם היתה מספיקה טעינה אחת ביום נגיד, היום צריך 2. 

יש גם חיי סוללה באחד התפריטים לדעתי. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

@saar5555 בדקתי עכשיו ב-gsmarena. מוזר, אך מתברר שהמגש המשולב קיים בסדרה A אך לא בסדרה S.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

חיבור 3.5 מ״מ זה פאסה. לא קיים יותר. יש לי בבית אוסף שלם של אוזניות שנדונו למיחזור. העולם עובר לאלחוטיות, יש גם אוזניות usb-c, אפילו קיבלתי זוג עם ה- A54 (אבל לא עם A55).

אפשר לקנות מתאם מ 3.5 ל typce-c.

ציטוט

במרבית המכשירים בעלי סים כפול מגש sim 2 יכול לקבל micro SD. בימים אלה של eSIM זו לא צריכה להיות בעיה.

כבר לא.

לדוגמא ב A56 יש מגש ל 2 סימים אבל אי אפשר להרחיב זכרון.

• רעיון טוב! 1

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...