Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אקליפס '97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי עכשיו ביד 2 מיצובישי אקליפס שנת 97 בצבע שחור אוטומט .

108 אלף ק"מ , במחיר 35 אלף שקל .

כדי ללכת ולקנות אותה ?

תודה לעונים .

ואם אפשר לדעת כמה יעלה לעשות הסבה לגיר רגיל?

פורסם

תשים לב שבחצי שנה היא הייתה מפורסמת פעמיים (עם אותן תמונות ) אבל ממוכר שונה , כמו כן הם טענו שזה הדגם הגודש אם כן אתה הולך לראות אותה אני ייתן לך את רשימת הדגמים הרלוונטיים שתדע לזהות איזה דגם זה (כי משיחת טלפון שאני ניהלתי עם הקונה הראשון הם לא ידעו איזה דגם...)

Eclipse: Base FWD model equipped with a 140 hp 2.0 L 16-valve DOHC Chrysler 420A engine

Eclipse RS: Equipment Upgraded FWD model equipped with a 140 hp 2.0 L 16-valve DOHC Chrysler 420A engine

Eclipse GS: Equipment upgraded FWD model equipped with a 140 hp (100 kW) 2.0 L 16-valve DOHC Chrysler 420A engine

Eclipse GS Spyder: Convertible FWD model equipped with a 141 hp (105 kW) 2.4 L 16-valve SOHC Mitsubishi 4G64 engine

Eclipse GS-T: Hardtop FWD model equipped with a 210 hp (160 kW) turbocharged 2.0 L 16-valve DOHC Mitsubishi 4G63 engine

בהצלחה ! רכב מיוחד

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

אם אני זוכר נכון, הרכב כיד שנייה היה שייך לבחור רוסי מנהריה. בכל מקרה ההסבה לגיר רגיל תעלה לך סכום נכבד , יש צורך בהחלפת מחשב , צמה וכמובן משאבת בלם,גיר, גלגל תנופה וכו'. (וזה לא שיש עוד רכבים פזורים בארץ כדי לתרום אברים).

אם כבר אקליפס, אז רק ידנית, יש אחת למכירה שנת 93 (לא מכיר את בעל הרכב).

על פי התמונה מדובר על דגם GS, רק תבדוק עם מדובר על מנוע DOHC, במידה וכן כשהרכב שווק הוא נתן 130 כ"ס, להגדיש אותו זה מאוד פשוט.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=23&SubModelID=942&FromYear=1993&UntilYear=1993&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני מדבר על האקליפס הזאת - http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=2039433&Code=0ca220b9c33d46f32ead4ab791ddc4c8

דיברתי עם הבן אדם והוא סיבך טיפה את העיניין... הוא אמר לי "שמע האוטו לא שלי אני רק שומר עליו, הבעלים שלו בחו"ל, ואמא של הבעלים "מטפלת" באוטו. הוא אמר לי בעצמו שהיא לא מבינה בזה כלום ...לפי זה הבנתי שהאוטו לא כ"כ שמור. הוא רוצה 35K על האוטו.

אמיר לגבי הדגמים שכתבת , רציתי לדעת אם לפי התמונות תוכל לזהות את הדגם או שאני יצתרך להסתכל מתחת למכסה המנוע?

פורסם

אני דיברתי עם איש הקשר וגם לי נאמר שהבעלים בחו"ל ואני דיברתי עם "אחותו" הדבר היחיד שמנע ממני לקנות את האוטו הזה זה שהוא אוטומטי , לגביי זיהוי של הרכב תוכל לזהות על פי רישיון הרכב שלו כמו כן לפתוח מכסה מנוע ולראות פשוט איזה מנוע זה (גם אמור להיות כתוב ברישיון רכב)

דגמי הבסיס הגיעו עם מנוע דגם 420A , והדגמים המוגדשים הגיעו עם מנוע 4G63 , אם זה הדגם המוגדש זה אמור להיות או דגם GST או GSX כשדגם GSX הוא בעל הנעה כפולה

פורסם

תודה אמיר על העזרה, זה שהאוטו הוא אוטומט גם לי מפריע בגלל זה שאלתי עם אפשר לעשות הסבה לגיר ידני ובערך מה העלויות של דבר כזה?

פורסם

תיקח בחשבון שזה יעלה לך כמו האוטו אם לא יותר מכיוון שזה רכב נדיר בארץ (ולא כמו אמריקה שהוא עולה 1000$) ואת רוב החלקים אם לא כולם תצטרך להזמין מחו"ל ואם המחירים לא ירתיעו אותך אז התהליך יגרום לך לזה::brickwall:

את האמת , כמו שאמרתי כבר , לא הייתי נכנס לזה ללא כיסים עמוקים

• תוכן חדש...