Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז איך סיימתם את המשחק ME2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק חזרתי למשחק לסיבוב שני

הפעם כבחורה ומנסה להיות full renegade

אבל כל פעם תוקעים לי כמה נקודות כחולות , באסה

ואשכרה לא הצלחתי להשכיב אף אחד

המשחק דורש סיבוב שלישי, יש כלכך הרבה אלטרנטיבות וחלקים שמפספסים

:wink:
פורסם

בנתיים, עד שיצא ME3, אני ממליץ בחום על דאוס אקס החדש.

גם בו ניתן לשחק בכמה דרכים (ארגסיבי, חמקן, משולב) אך בסופו של דבר אין קבלת החלטות אמיתית.

אם זאת, האווירה מדהימה, העלילה מעולה והמשחקיות מאוד מספקת.

מצאתי את עצמי מזדהה עם הדמות הראשית ומפסיק כל הזמן להשוות את המשחק לדאוס אקס הראשון והאגדי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דווקא מדאוס אקס אני טיפה התאכזבתי.

העלילה ממש לא חזקה ולא הכניסה אותי פנימה , מערכת הקרב מרגישה הרבה פחות "מוצקה" ומדויקת מMass Effect  והרבה פעמים הכריחו אותי ללכת על סגנון משחק שלא בא לי (לא רוצה Stealth , רוצה Cover Shooting ויש אזורים שאי אפשר לעבור כמעט בלי Stealth כל הדרך).

סה"כ משחק נחמד , לא באותו קאליבר אבל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא באותו קליבר בעליל, אבל, עדיין ראוי להערכה.

אני שיחקתי על רמת קושי בינונית והקפדתי על סגנון משחק Stealth, הצלחתי לקבל את בונוס ה"רוח רפאים" כמעט בכל שלב.

בשורה התחתונה צפיתי שהמשחק ימאס, אבל חזרתי לשחק בו כל פעם מחדש בהתלהבות, המשחק רחוק מלהיות מושלם אבל עדיין נהדר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

משחק רב משתתפים בME3?

YES PLEASE!

אומנם לא מדובר על מולטיפלייר "מלא" אלא על משימות קו-אופ ספציפיות שמעבר לאופצייה לשחק עוד גזעים, מעשירות את קו העלילה של המשחק. אני רק מחכה למארז טרילוגיה לאספנים D::::

http://www.youtube.com/watch?v=AAnXUcBFwwo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אקסודוס, לא יעזור כלום, הראשון אכן היה אגדי. כששואלים אותי על 3 משחקי המחשב הטובים והאהובים עליי עד היום, הוא הראשון. לא רק לפי סדר כרונולוגי.

עדיין לא החלטתי מה השלישי, אבל הוא הראשון...

אבל כמה שהוא כבד, אלוהים. ממש כבד. לא זז חלק, לא מכניס אותך לאקשן כמו שצריך, לא יודע- התפספס להם משהו בדרך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...