Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז איך סיימתם את המשחק ME2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחרתי להשאיר את התחנה של ה- REAPERS שלמה, מירנדה מתה בהגנה על הדלת (אבל היא תמיד עצבנה אותי), ותמונת הסיום (הדי מפחידה) היא של הרבה ספינות REAPERS מתקרבות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מירנדה מתה?!

איזה בזבוז.

אני הבאתי במירנדה, הצלתי את כל הצוות פרט לג'ק (שבאמת עצבנה אותי!) ואם זכרוני אינו מטעה אותי השמדתי את הספינה, כלי נשק חזק מדי בידיים הלא נכונות.

למרות ש"מנכ"ל" סרברס הוכיח את עצמו כבר ראינו שהיו פרויקטים שנעלמו מתחת לראדר (כמו ג'ק) ולא עשו רושם טוב.

אני בטוח שהספינה תהיי כדי עזר בME3 כנגד הפלישה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ברור שסרברוס יעשו בזה שימוש לרעה - בגלל זה השארתי :-)

לגבי מירנדה - אני פשוט השארתי את כולם, חוץ מהשניים שלקחתי איתי, לשמור על ה"דלת", ולא היתה לי שליטה על זה.

אגב, זיהית את הקול של ה- illusive man? הם אפילו ציירו אותו קצת דומה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כולם שרדו, בשני התסריטים האפשריים, בתור דבר רומן עם ליארה (ייבוא משמירה ישנה), ג'ק. בתור בחורה רומם עם ת'יין, ג'ק וברח לי לי השם של הבן אדם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מדברים על הסוף של MASS EFFECT 2 - שהוא אחד המשחקים הטובים ביותר אי פעם (ולא , אני לא ממש מגזים)

ואם מדברים כבר - אז שיחקתי במחשב וכולם נשארו בחיים.

בPS3 שיחקתי וג'ק מתה (בשעה טובה - חופרת... )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

MEH. משחק נחמד, רק לפעם אחת.

את הפעם השנייה לא יכלתי להמשיך מהשיעמום.

אהבתי אבל את השיר של הסלארי, הרג אותי...

http://www.youtube.com/watch?v=PhN-o54BSQ0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בכלל אהבתי את הדמות שלו- היפר אקטיבי קצת פחות ממני.8)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא מסכים, יש ארבי אופציות לסיים את המשחק "בגדול". כל אחת שונה מהשנייה עם השלכות אקוטיות על 3.

1)פאראגון - משמיד את התחנה. ללא ספק אופציית הסופר הירו הקלאסית, כולם אוהבים את שפרד.

2) פאראגון - משאיר את התחנה. אלטרנטיבה מעניינת. מושיע האנושות, כאסחים עם חייזרים.

3)רנגייד - משמיד. קלינט איסטווד פוגש רת רוברט דה-נירו בטקסי דרייבר. NUFF' SAID.

4)רנגייד - משאיר. כנראה שממשיך לעבוד עם סרברוס, אולי יורש את האינביזבל מן.

נראה שלי שאלו כמה השלכות אופציונליות למעשים בשתיים. גם אמרו שלהחלטות ב2 יש השלעות משמעותיות הרבה יותר מאשר מ1ב ל-2. אגב, הDLCים מעשירים מאוד את העלילה ומומלצים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

וזו בדיוק הסיבה שme2 עדיין מותקן על המחשב עם שמירה ממש לפני הרגע הגורלי שבסוף המשחק.

יש לי הרגשה שאני הולך לשחק ב3 יותר מפעמיים.

אגב, גם טייס הנורמנדי הוא שחקן יחסית מוכר.

נ.ב

זה לא האינביזבל מן, זה האילוסיב, יענו חמקמק. ;)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...