Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה מסוג MISFIRE בפולו GTI 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה, בעת נסיעה תחת עומס ( יציאה חזקה מהמקום או לחילופין משיכת ההילוך לאזור ה-6000 סל"ד), החלה להבהב לי נורת ה-CHECK ENGINE. בעקבות האמור פניתי למוסך מורשה של VW שם חובר הרכב למחשב אשר העיד על כך שהתרחשה ברכב תקלה מסוג MISFIRE, עוד נאמר לי כי לא נמצאה סיבה אפשרית לתקלה הנ"ל וכי מדובר בתקלה "רגעית" שהתרחשה. אציין כי בעוד שתי פעמים נוספות בהן פניתי למוסך בעקבות הבהוב הנורה באותן נסיבות נאמרו לי אותם דברים. כמו כן בחיפושים שערכתי בפורומים בחו"ל מסתבר כי מדובר בבעיה מוכרות ברכב הנ"ל ( כולל באיביזה קופרה שהינה בעלת מכלולים זהים) והיא מטופלת לרוב ע"י עדכון תוכנה והחלפת פלאגים ( נראה כי צב'מפיון לא מודעים לבעיה ).הייתי מעוניין לדעת אם יש פה בעלים של הרכב הנ"ל או לחילופין איביזה קופרה ( 2011 ) אשר נתקלו בבעיה המתוארת לעיל וכן לקבל את עצותכים לגבי המשך ההתנהלות בסוגיה הנ"ל מול צ'מפיון.

בתודה מראש,

אמיר י.

פורסם

למה לעזעזל אתה צריך למשוך הילוך עד ל-6000 סל"ד ?! אתה נוהג תחת השפעת אלכוהול או סמי מרץ ?

סע בזהירות ושמור עלייך ועל שאר הנהגים.

ברגע שהם מקישים את מספר הרכב או שילדה במחשב של החברה באופן אוטומטי מופיעה להם הודעה שיש צורך לבצע עידכון תוכנה או שינוי אחר לכן נראה שכרגע לרכב שברשותך לא קיים שום עידכון או שינוי לכן אין לך מה להתנהל מולם.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אני ניתקלתי בתופעה כשקניתי את השירוקו לפני 7 חודשים.

ניגשתי למוסך מורשה "קלדס" ושם פתרו לי את הבעיה ומאז היא לא הופיעה.

פורסם
למה לעזעזל אתה צריך למשוך הילוך עד ל-6000 סל"ד ?! אתה נוהג תחת השפעת אלכוהול או סמי מרץ ?

ברגע שהם מקישים את מספר הרכב או שילדה במחשב של החברה באופן אוטומטי מופיעה להם הודעה שיש צורך לבצע עידכון תוכנה או שינוי אחר לכן נראה שכרגע לרכב שברשותך לא קיים שום עידכון או שינוי לכן אין לך מה להתנהל מולם.

אני לא מבין מה הבעיה בבנאדם שרוצה למשוך הילוך עד 6000 סל"ד ?! או שהוא צריך לבקש אישור ממישהו?

אם הבנאדם לא מסכן אף אחד בזמן שהוא עושה זאת אז אני לא רואה פה שום בעיה.

לפותח השרשור , תלך למוסך ותגיד להם שלפי מה שהבנת יש עדכון שפותר את זה ,תראה מה הם אומרים ולפי זה תפעל.

פורסם
גם אני ניתקלתי בתופעה כשקניתי את השירוקו לפני 7 חודשים.

ניגשתי למוסך מורשה "קלדס" ושם פתרו לי את הבעיה ומאז היא לא הופיעה.

היי תמיר,

אתה יודע להגיד באיזו דרך הם פתרו לך את התקלה?

פורסם

מרק, מיותר לציין שבמידה ואני מושך את ההילוך לאזור ה-6000 סל"ד אז זה נעשה באזור שמאפשר זאת וכאשר לא נשקפת סכנה לאף אדם.

פורסם

למה אתה חייב לשאול שאלה כזו מטומטמת ? אתה כותב תחת השפעת אלכוהול או סמי מרץ?

כמה שטויות במשפט אחד.

יש לך תשובה תענה , אל תתן ביקורת מיותרת, אבא שלו אתה עדיין לא .

ולי לצורך העניין אין מושג מה לעשות במקרה זה, פשוט שראיתי את התגובה של מרק אז הייתי חייב להגיב עליה.

שנה טובה לכולם

פורסם
מרק, מיותר לציין שבמידה ואני מושך את ההילוך לאזור ה-6000 סל"ד אז זה נעשה באזור שמאפשר זאת וכאשר לא נשקפת סכנה לאף אדם.

בדרך כלל מנורת 'בדוק מנוע' נדלקת רק לאחר שמחשב הרכב זיהה מספר מסויים של MISFIRE או/גם הגדלת ערך גזי פליטה פי 1.5 במהלך מספר נסיעות רק אז מחשב הרכב ידליק את מנורת CHECK ENGINE .

במידה והחטאת ההצתה עלולה לגרום נזק לממיר הקטליטי נדלקת מנורת CHECK ENGINE מיידית ובדרך כלל תרגיש ירידה בביצועי הרכב שברשותך.

סע מספר שבועות ללא 'לחיצות' וחזור לדווח אם מנורת CHECK ENGINE נדלקה.

לא כול הידלקות של המנורה מצביעה על כשל מכני/חשמלי אלא לפעמים כשל תוכנתי לכן תמתין בסבלנות ייתכן שייצרן הרכב יפרסם עידכון לתוכנה.

פורסם

אין שום סיבה בשום רכב לנורת תקלה להדלק גם אם מאיצים את המנוע למנתק.

בירור שיש תקלה ברכב ודרך ההתנהלות הנכונה היא לגשת למוסך לאבחון ופתרון סופי של התקלה

מציע לגשת למוסך מומלץ על ידי חברי הפורום.

מנסיון עם תקלות misfire בעומס, הדבר לרוב נובע ממערכת הצתה תקולה, מצתים, חוטים (במידה וקיימים) או סלילי הצתה.

פורסם

מנורת מנוע מהבהבת תוך כדי לחיצה מעידה על החטאת בעירה כמו שכבר אמרו לפניי, לכן הייתי בודק את הקויילים והפלאגים כדבר כראשון לפני התוכנה במוסך מורשה שמבין ברכבים האלו, ויש רק כמה לצערינו (יכול להיות שיש עליהם ריקול).

פורסם

אציין שלא מורגשת כלל ירידה בביצועי הרכב, הרכב נוסע חזק מאוד. כמו כן נאמר לי במוסך שכלל אין קשר לממיר הקטליטי והבעיה הינה MISFIRE בלבד. עוד אציין שבנסיעה רגועה / שיוט נינוח המנורה לא נדלקה כלל. לדעתכם יכול להיגרם נזק מצטבר לרכב כתוצאה מה-MISFIRE החוזרים ונשנים?

פורסם

כן. נזק יכול להגרם לממיר, במקרה של תקלה במערכת הצתה.

אם אתה לא מרגיש שום זיוף או חיתוך במנוע יתכן שקיים חוסר איזון מסויים בעבודת המנוע או ערכי הסף של יחידת בקרת המנוע לבקרת misfire רגישים מידי ואז הפתרון הוא תכנות יחידת הבקרה.

פורסם

ברור שיש לגשת למוסך ולבדוק מה הסיבה להידלקות מנורת 'בדוק מנוע' וזה מה שפותח האשכול עשה. הרכב שלו עדיין באחריות ייצרן ובמוסך המורשה לא מצאו סיבה לתקלה.

אני קצת סקפטי שיש בעיה ממשית ברכב שזה אתה יירד מפס הייצור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...