Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש רכב שלא יכביד עליי בהוצאות... בעיקר דלק אבל גם שיהיה אמין ולא מתקלקל לעיתים קרובות...

השימושים שלי יהיו בעיקר נסיעות ארוכות, אני הולך ללמוד ב"ש וגר במרכז...

אני מעוניין במספר המלצות לרכבים משנת 2008, אוטומטיים, אפשר רכב קטן אבל אם עדיף רכב משפחתי לנסיעות הארוכות אז גם הולך... מבחינת תקציב: לא מעל 70,000, עדיפות לכמה שפחות...

פורסם

אם אפשר עוד המלצות...

אם רוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות, מה עדיף מבחינת צריכת דלק? מיני, סופר מיני או משפחתית?

פורסם

סמיטריילר.

תחשוב לבד, מה לדעתך עדיף מבחינת צריכת דלק. רכב ידני עם מנוע 1000 וגודל קטן או רכב משפחתי אוטומטי עם מנוע 1600.

לצורך העניין - אין רכב משפחתי אוטומטי שיהיה חסכוני. רוצה חסכוני, קח פיג'ו 107 חדשה.

הפשרה הכי מוצלחת שאתה יכול לעשות בגזרת "גודל-חיסכון בדלק" היא קנייה של פיאט גרנדה פונטו. בתקציב שלך אפשר להשיג אחת משנת 2009 או 2010 אפילו - יש גירסה ידנית חסכונית מאוד ויש גירסה אוטומטית-רובוטית שהיא מוצלחת וחסכונית למדי.

אבא שלי משיג עם אחת כזו בתוך העיר תוצאה של 1:13-1:14. הרכב עצמו מאוד מרווח.

פורסם

במקביל לצריכת דלק, תסתכל גם על ירידת ערך של הרכב.

חיסכון מועט בדלק לא יתן לך כלום אם הרכב שלך מאבד פי 2 מהמחיר שלו לעומת המתחרות.

הרכבים שיהיו הכי חסכוניים וגם שומרים על הערך שלהם בצורה טובה בתקציב שציינת הם טויוטה יאריס,הונדה ג'אז, והאופציה הזולה יותר, פיאט פונטו ספייס

פורסם

תקנה מחירון,ותיראה כמה אחוזים הרכב מאבד,או באתר של יד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מהניסיון שלי עם האלטו לא הייתי ממליץ על הרכב אם הנסיעות הן בעיקר בן עירוניות מהסיבות הבאות!

1 - לא נוח בעליל

2 - לא חסכוני

3 - רעשי רקע כאילו המנוע נמצע בתוך הסלון, הרכב בלי גג, ורעשי כביש שיגרמו לכם להצטער שקניתם את החרא הזה.

אם כבר משהו הייתי בודק את הרנו 1.2 ב70K מהחברה , פאביה 1.4 וכמובן הרכב הפופולארי בפורום שלנו: הפונטו

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

אני הולך רק על אוטומט, אחרי סינון אלה האופציות שהגעתי אליהן:

טויוטה יאריס 2008 1.3 רובוטית SOL

הונדה ג'אז 2008 1.4 LS אוטומטית

פיג'ו 107 2009/2010 1.0 רובוטי

פיאט גרנדה פונטו 2008 1.4 רובוטי אקטיב

אשמח לסיוע בסינון סופי

פורסם
מהניסיון שלי עם האלטו לא הייתי ממליץ על הרכב אם הנסיעות הן בעיקר בן עירוניות מהסיבות הבאות!

1 - לא נוח בעליל

2 - לא חסכוני

3 - רעשי רקע כאילו המנוע נמצע בתוך הסלון, הרכב בלי גג, ורעשי כביש שיגרמו לכם להצטער שקניתם את החרא הזה.

אם כבר משהו הייתי בודק את הרנו 1.2 ב70K מהחברה , פאביה 1.4 וכמובן הרכב הפופולארי בפורום שלנו: הפונטו

כמה זה לא חסכוני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1 - לא נוח בעליל

2 - לא חסכוני

1- מסכים חלקית, הרכב נוקשה.

2- מה זה לא חסכוני בשבילך? אני יודע שאלטו אוטומאטית בנסיעה עירונית עם 4 אנשים במקרה הכי גרוע צורכת ליטר ל-13 קילומטר בבינעירוני עושה בכיף לליטר 17 קיולמטר ויותר. ידנית בכלל בבינעירוני אני מגיע לליטר 21 קילומטר בנסיעות ארוכות במהירות של 105-110 קמ"ש.

3- אכן יש רעש במהירויות גבוהות.

נ.ב. לי יש אלטו ידנית ולאחותי אוטומאטית, שתיהם שנת 2010.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

• תוכן חדש...