Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקצרה ולעניין לאחר שכבר נתנו לך פה עצות די טובות, ה2 cent שלי - תשדרג ל2GB זכרון (בדר"כ כרוך בהוספת סטיק זכרון אחד, אם אין מקום, תוציא את הקיימים ותתקין מקל זכרון של 2GB) ותתקין את 7.

הערה אחת ברשותך: אומנם מדובר במחשב ישן אבל רוב הסיכויים שהלוח כן תומך ב-DUAL CHANNEL. לכן תמיד עדיף להתקין 2 סטיקים של 1GB מאשר סטיק אחד של 2GB.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי המחשב אני מניח שמדובר בתחנת עבודה לאינטרנט ולא מפלצת משחקים, לכן אמנם תמיד עדיף, אך לא הכרחי במקרה כזה.

BAR72, פיניתי מקום.. :)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

גם לי יש פנטיום 4 הוא מלפני 7 שנים אם לא טועה. אני גם הולך להכפיל לו את הזיכרון ואני עוד עובד עם XP. תנסה להגדיל את הזיכרון זה בטוח יעשה פלאים.

ווינדוס 7 לא תיהיה יותר כבדה בדרך כלל מהXP?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

בדר"כ כן, אך על מחשבים מהדורות החדשים יותר תפעל טוב יותר.

פנטיום 4 זה מותג שחולש על הרבה מאוד וואריאציות/מהירויות/ארכיטקטורות וטכנולוגיות שונות ומשונות.

הפערים בין מעבד כזה בן 6 שנים או 10 שנים הוא עצום.

פורסם

עוד נקודה,

ל-7 יש אפשרות של שימוש בדיסק-און-קי להגדלת הזיכרון עבודה.

חד משמעית, לך על זה...

עם 6 גיגה זיכרון פיזי, התוספת של 4 גיגה עזרו מאד לווינדוס 7 לרוץ מהר.

-עכשיו כשאני חושב על זה, אולי יש לי בעייה?... :shock::roll:

duckomputer.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למיטב זכרוני השיטה של הוספת DOK קיימת גם בויסטה.

קל מאוד לבדוק זאת - מכניסים DOK ל-USB וממתינים כמה שניות עד שעולה התפריט - אחת האפשרויות תהיה האמצת המחשב.

כמובן שה-DOK לא יאיץ את המחשב כמו הוספת RAM אבל יתן אינדיקציה אם זה הכיוון הנכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקרוב the wolf יגלה לי איזה זיכרון יש לי במחשב, שזה יקרה אני יעדכן.

המחשב משמש להרבה הורדות מהיוטורנט ומהסולסיק, שימוש רב באינטרנט, וצפייה מרובה בסרטים, ואם יוכל להריץ משחקים חלק זה יהיה בשבילי צ'ופר, איזה זיכרון עדיף של שתי סטיקים או אחד?

פורסם
אתה סגור על זה? אני חושב שכבר שנים לא מוכרים מחשבים כאלה... :roll:

מוכרים, רק בצורת פלאפון:

Samsung-Galaxy-S2.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמנזר, זה לא פלאפון.

זה "ה" פלאפון. בה' הידיעה, ומבחינתי גם ב-ה' שפירושה הוא אלוהים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון: ביקרתי בחנות של the wolf, אחלה שירות אחלה בחלה של מחיר, יצאתי מבסוט לגמרי! ה חשב הרבה יותר מהיר כיש לו 3 ג׳יגה.

בקרוב הוא יקבל פירמוט ווינדוס 7 ואז עוד עידכונים, אבל בינתיים הרבה תודה והמלצה חמה ממני על החנות של the wolf.

ועכשיו לדילמה אחרת, אין לי תקציב לקנות מחשב חדש בשנתיים הקרובות לפחות, ואני צריך מחשב לשימושי אינטרנט ברובו, יש לי מחשב פנטיום 3 עם 20 ג׳יגה הארד דיסק, שככל הנראה הלוח אם שלו מת.

האם שווה להשקיע בלוח אם ולהגדיל את הראם? האם הוא יקבל וינדוס 7 ויריץ אותו? הוא יצטרך לקלוט אינטרנט אלחוטי, מה שאומר שאני מריך כרטיס רשת אלחוטי, כמה יעלה והאם המחשב העתיק הזה יקבל את זה?

האם אני אצטרך כרטיס מסך חדש בכדי לעבוד עם מסך hd?

פורסם

פנטיום 3? חבל על ההשקעה. אם תמצא לוח אם תגלה שמשהו אחר התקלקל. שלא לדבר על עלות הלוח והרכבתו (למעשה כמעט בניה מחדש של המחשב). ולא לדבר על כך זהוא בקושי יסחוב XP. לי היה בשעתו פנטיום 3 שאבא שלי הוציא משירות, התיאשתי מ-XP ובסוף פירמטתי אותו ב-Win2K ומשכתי אותו כמה חודשים עד שרכשתי מחשב חדש.

עשה לעצמך טובה - אם אתה זקוק למחשב נוסף מצא דרך לתקצב אחד, אפילו להסתפק במחשב זול או בנטבוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז לזרוק אותו לפח?

איזה מחשב נורמלי לשימושי אינטרנט בעיקר, צפייה בסרטים ומשחקים ברמה של nfs וgta אפשר להמליץ עד 2000 שקל?

המחשב צריך לכלול מסך באיכות של full hd בשביל הסרטים, ובגודל של 22 אינץ ומעלה, הוא יצטרך לקלוט אינטרנט אלחוטי ככה שצריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי, ומינימום 3 שנים אחריות.

האם עדיף מחשב נייד? על אף שהמחשב לא הולך לצאת מהבית? זה חוסך לי קניית מסך מקלדת ועכבר וכרטיס רשת, מה דעתכם ומה אתם ממליצים, ממה להיזהר ואיפה לרכוש?

פורסם

עם הפנטיום 3 אין לך מה לעשות, לא שווה את המאמץ/זמן/כסף.

נייד נורמלי בעד 2000 ש"ח שיתן לך ביצועים טובים זה קשה למצוא, לא בלתי אפשרי אבל 3 שנות אחריות לא תקבל על זה.

ניסיתי להרכיב משהו נחמד בתקציב שהקצבת אך מבלי לרדת לטכנולוגיה ישנה יותר לא הצלחתי, ב2100 ש"ח עגול הרכבתי עבורך את המפרט הבא:

מסך - LED MAG 21.5" GML2216 5MS 1:10M VGA+DVI FHD

מערכת מחשב:

מעבד - CPU INTEL PENTIUM G620 2.6G/3M L1155 BOX

לוח אם - MB INTEL H67BLB3 BEARUP LAKE L1155 BULK - כולל יציאת HDMI, כניסות USB3/SATA3 ועוד

זיכרון - DDR3 PC1333 KINGSTON KVR1333D3N9/2GB

כונן קשיח - HDD 3.5" SATA/3G SAMSUNG 500GB 7200/16M F3 HD502HJ

צורב - DVDRW SATA SONY AD-7280S-0B RAMX24 BLACK

כרטיס רשת אלחוטי זעיר - TPLINK WN723N 150MBPS USB

מארז שחור/כסוף גנרי+ עם ספק כח 500W עם מאוורר 12 ס"מ, 4 כניסות USB קדמיות

אחריות 3 שנים על מסך/מעבד/לוח אם/זכרון/כונן קשיח/כרטיס רשת אלחוטי

אחריות 2 שנים על צורב

אחריות 18 חודש על ספק כח

יכולת גם להרים טלפון להתייעץ, המון תודה על המחמאות.

• תוכן חדש...